yeni uye, sacma konular = biz tartisma??

karanfilcicegi

adi yok ama kendisi var
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
1.622
164
163
Mrb bayanlar,

Benim bir derdim var, ve sanirim bu derten birtek ben sikayetci dglm. "Bir derdim var" bolumune girdigimizde, her seferinde yeni uye olmus kisilerin sacma konular acmasini banliyorum! KK sahibleri dunyadaki butun kadinlarin rahatlikca dertlerini, sevdiklerini, paylasmak istedikleri her konulari rahatlikla acmalari icin uye girisini kolay birsekilde isletiyor, fakat bu kolayligi malesef saygisiz insanlarin oyunu oluyor. Her konu okumak zorunda dgliz diyeceksiniz, eger ilgi cekmiyorsa okumayin diyebilirisniz ama bu sorun git gide cogaliyor! Her sonunda, o sahibi yok olan konular icinde KK uyeleri arasinda tartismaya gidecek kdr tansiyon yuksek oluyor, ki bu durum bizlere hic yakismiyor! Bu duruma ne yapilabilir?? Gelin paylasin fikirlerinizi, onerilerinizi veya fikirlerinizi..

sacma derken neye kime gore kime gore sacma size sacma gelen konuyu acan kisi icin ciddi bir konu olabilir...

TC numarasını falan yazsak desem olmaz heralde herkes kabul etmez... Yani herkesin bayan olduğunu ispatlayacak ne olabilir ki başka

kk üyeleri kendi istiyor bu konulara cevap vermeyi bahsettiğin konu, 3 sayfa oldu bile, sabah konu açtım koca sayfayı doldurdum. sadece 1 kişi cevap yazdı.

Yeni üye olup da açtığı konu/konular cinsellikle ilgiliyse bu kişi büyük ihtimalle erkektir.
Son birkaç seferdir çok rastladım bunlara. Tabi erkek olduğunu kesin olarak ispatlayamayız ama cümleleri kendini ele veriyor.

orasi olanaksiz tabiki,herkesin mantigi bakis acisi farkli olabilir ama benim bahsettim, birden uye oldum ondan sonra kaybolan kisilere..

bazilari bizler gibi aktif kullanmiyor siteyi ya icini dokmek icin uye oluyor yada sadece bi konuda fikir almak icin...

bazilari bizler gibi aktif kullanmiyor siteyi ya icini dokmek icin uye oluyor yada sadece bi konuda fikir almak icin...

tek bir konu açmış mesela başlık 'boşalamıyorum' içerik sevgilimle sevişirken çok zevk alıyorum ama boşalamıyorum. ve başka hiçbir mesajı yok forumda...

çözüme gelince, bence bi çözümü yok :44:

editörlerin bunu anlayabilmesi olanaksız. ancak konuyu snradan kapatabilirler. TC numarasını kimse vermek istemez sanmam.

bence daha garibi derdini anlatan herkese "yeni konu ilk üyelik hımm" diye yaklaşılması.yani karşındaki kişi derdini anlatmış sonuçta ejderha çıktı yolumu kesti falan demiyor, olabilecek gerçek bir meseleden bahsediyor ama görüyoruz ki herkeste bi olumsuz yaklaşma, derde çözüm bulmaktan ziyade üyeyi sorgulayan davranışlar.Bi fikrin varsa yazarsın altına yoksa bize ne ki kişi dalga geçiyormuş olmayan birşeyi anlatıyormuş bilmemne.ne kaybederiz ki iyi niyetle doğru olduğunu düşünsek ve yalan çıksa ne kaybederiz?

yeni uyelik ve ilk konu cinsellikse zaten erkek oldugunu dusunuyorum her zaman...
tc numarasinida aynen kimse vermez insanlar her turlu derdini anlatiyorlar

niye çözümü olmasın ki, nasıl özel mesaj atamıyorsa yeni üyeler 30 mesajdan önce de konu açamasınlar.

örnek süper. game of thrones'tan mı çağrışım yaptı

ama bunu sadece ilk dakikalar dusunursunuz, ondan sonra dusunceleriniz degisebilir..

Bizim amacımız yardımcı olmakken sahte konu açanların amacı; kendilerini tatmin etmek veya bizimle dalga geçmek.
Açıkçası böyle insanlar için yazdığım cevap vakit kaybıdır bence.

niye çözümü olmasın ki, nasıl özel mesaj atamıyorsa yeni üyeler 30 mesajdan önce de konu açamasınlar.

Katılıyorum.Hatta konular,onaylandıktan sonra yayınlanabilir.
Böyle kuşkulu konular çoğunlukla haftasonu editörler yokken açılıyor.
Konular açılmadan önce onay beklese belki daha kontrollü olabilir.

ben derdin turunu veya derdi anlatani yargilamada dglm ama sadece yeni uye olupta garip garip konu acilmasi, ondan sonra kaybolmalari.. Simdi yeni uye olupta nasil site'ye giris/cikis yapildigindan insan hemen anlayamayaz ama bazi seyler de biraz abartiliyor.. Bu tur seyleri filtre etmek gibi birsye mumkun olamazmi? mesela konualar acilir acilmaz hemen yayinlanmasa ve site sahibilerinden takipe alinsa..

Son düzenleme:
Bence fazla abartmamak lazım buradaki mesaj yazma olayını, başkalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz tabiki ama kimse oturup pek değerli vaktinden, işine evine çocuklarına ayıracağı zamandan çalmıyor aman insanlara yardım etmeliyim diye, kafamızı dağıtmak, boş zamanımızı geçirmek için giriyoruz işte sonuçta, üstelik kimse bizi zorlamıyor da mutlaka her konuya yorum yazın diye, dalga geçildiğini düşünüyorsanız yazmayabilirsiniz, zaman kaybetmezsiniz, ama editörler oturup her konuyu gözden geçirsin demek, bunu görevleri haline getirmek gerçekten onların zamanlarından çalmak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…