- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 164
- 163
- Konu Sahibi karanfilcicegi
-
Mrb bayanlar,
Benim bir derdim var, ve sanirim bu derten birtek ben sikayetci dglm. "Bir derdim var" bolumune girdigimizde, her seferinde yeni uye olmus kisilerin sacma konular acmasini banliyorum! KK sahibleri dunyadaki butun kadinlarin rahatlikca dertlerini, sevdiklerini, paylasmak istedikleri her konulari rahatlikla acmalari icin uye girisini kolay birsekilde isletiyor, fakat bu kolayligi malesef saygisiz insanlarin oyunu oluyor. Her konu okumak zorunda dgliz diyeceksiniz, eger ilgi cekmiyorsa okumayin diyebilirisniz ama bu sorun git gide cogaliyor! Her sonunda, o sahibi yok olan konular icinde KK uyeleri arasinda tartismaya gidecek kdr tansiyon yuksek oluyor, ki bu durum bizlere hic yakismiyor! Bu duruma ne yapilabilir?? Gelin paylasin fikirlerinizi, onerilerinizi veya fikirlerinizi..
sacma derken neye kime gore kime gore sacma size sacma gelen konuyu acan kisi icin ciddi bir konu olabilir...
orasi olanaksiz tabiki,herkesin mantigi bakis acisi farkli olabilir ama benim bahsettim, birden uye oldum ondan sonra kaybolan kisilere..
bazilari bizler gibi aktif kullanmiyor siteyi ya icini dokmek icin uye oluyor yada sadece bi konuda fikir almak icin...
tek bir konu açmış mesela başlık 'boşalamıyorum' içerik sevgilimle sevişirken çok zevk alıyorum ama boşalamıyorum. ve başka hiçbir mesajı yok forumda...
çözüme gelince, bence bi çözümü yok :44:
editörlerin bunu anlayabilmesi olanaksız. ancak konuyu snradan kapatabilirler. TC numarasını kimse vermek istemez sanmam.
bence daha garibi derdini anlatan herkese "yeni konu ilk üyelik hımm" diye yaklaşılması.yani karşındaki kişi derdini anlatmış sonuçta ejderha çıktı yolumu kesti falan demiyor, olabilecek gerçek bir meseleden bahsediyor ama görüyoruz ki herkeste bi olumsuz yaklaşma, derde çözüm bulmaktan ziyade üyeyi sorgulayan davranışlar.Bi fikrin varsa yazarsın altına yoksa bize ne ki kişi dalga geçiyormuş olmayan birşeyi anlatıyormuş bilmemne.ne kaybederiz ki iyi niyetle doğru olduğunu düşünsek ve yalan çıksa ne kaybederiz?
bence daha garibi derdini anlatan herkese "yeni konu ilk üyelik hımm" diye yaklaşılması.yani karşındaki kişi derdini anlatmış sonuçta ejderha çıktı yolumu kesti falan demiyor, olabilecek gerçek bir meseleden bahsediyor ama görüyoruz ki herkeste bi olumsuz yaklaşma, derde çözüm bulmaktan ziyade üyeyi sorgulayan davranışlar.Bi fikrin varsa yazarsın altına yoksa bize ne ki kişi dalga geçiyormuş olmayan birşeyi anlatıyormuş bilmemne.ne kaybederiz ki iyi niyetle doğru olduğunu düşünsek ve yalan çıksa ne kaybederiz?
örnek süper. game of thrones'tan mı çağrışım yaptı
niye çözümü olmasın ki, nasıl özel mesaj atamıyorsa yeni üyeler 30 mesajdan önce de konu açamasınlar.
Katılıyorum.Hatta konular,onaylandıktan sonra yayınlanabilir.
Böyle kuşkulu konular çoğunlukla haftasonu editörler yokken açılıyor.
Konular açılmadan önce onay beklese belki daha kontrollü olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?