- Konu Sahibi efemmmmmmmmmmmmmm
-
meraba arkadaslar.bende sızı coktandır takıp edıyorum ama üye olmak bugune kısmetmıs.ben 28 yasında 2 cocuk sahıbıyım.8 senelık evlıyım.cok sukur halımdenmemnunum ama esım bazen cıleden cıkarıyor.asırı tıtız nekadar dıkkat etsemde bısey bulur.o gelecegı zaman korkudan kızımla saga sola kosuyoz bısey varmı dıye.esım asker zaten sıtreslı gelıyo.asırı sınır var.alttan almak ıstıyorm ama bazen agzından cıkanı kulagı duymuyo cok kırıyo.sınır gecınce o adam gıdıyo baska bırı gelıyo.sınır ,tıtızlık ölduruyo beni.temızlık,yemek,2 cocuk bıde pasam gelır tıtızlık bekler dudunun halımı.dunku kavganınsebebını soylesem gulersınız?klozetın ortusunu neden örtmemısım.neden almısım madem onu.ben takıntılıyım dıkkat edın dıye cıktı.unutmusum napıyım nereye yetısecegımı sasırdım.ozunde cok ıyı ınsan ama bunlar bazen cokyoruyo benı.nasıl bu huylarına alısır yada ona ustume cok geldıgını ıspat edebılırım sızce.hatam olduysakusura bakmayan ılk konu acsım sımdıden tskler
Eşin senide asker yapmaya çalışıyo galiba..[/yorumun ıcın tskller.gercekten cok zorlanıyorm.8 senede bı yol tutup gıdemedık.cozemedık bırbırımızı.anlayamıyorm ufak tefek seyler onun ıcın daha onemlı.hayırlısı
maalesef, disiplin insanın kanına işliyor ve bir süre sonra özel hayatınıda etkiliyor.
askeriyede çalışmış bir bayan olarak söylüyorum bunları.
meraba arkadaslar.bende sızı coktandır takıp edıyorum ama üye olmak bugune kısmetmıs.ben 28 yasında 2 cocuk sahıbıyım.8 senelık evlıyım.cok sukur halımdenmemnunum ama esım bazen cıleden cıkarıyor.asırı tıtız nekadar dıkkat etsemde bısey bulur.o gelecegı zaman korkudan kızımla saga sola kosuyoz bısey varmı dıye.esım asker zaten sıtreslı gelıyo.asırı sınır var.alttan almak ıstıyorm ama bazen agzından cıkanı kulagı duymuyo cok kırıyo.sınır gecınce o adam gıdıyo baska bırı gelıyo.sınır ,tıtızlık ölduruyo beni.temızlık,yemek,2 cocuk bıde pasam gelır tıtızlık bekler dudunun halımı.dunku kavganınsebebını soylesem gulersınız?klozetın ortusunu neden örtmemısım.neden almısım madem onu.ben takıntılıyım dıkkat edın dıye cıktı.unutmusum napıyım nereye yetısecegımı sasırdım.ozunde cok ıyı ınsan ama bunlar bazen cokyoruyo benı.nasıl bu huylarına alısır yada ona ustume cok geldıgını ıspat edebılırım sızce.hatam olduysakusura bakmayan ılk konu acsım sımdıden tskler
canım aynen oyle işi evıme getırmıyorm dıyo ama bence getırıyor.ıs yerındekı stajerler sıkayet edıyo,yenge esın cok kızıyo bıze ortalıgı dagıtınca dıyo.cocuklar hemen korkudan topluyolarmıs.dusunun evı.tertemız olsun dıyo.ev temız olunca cok mutlu oluyo sarılıyo opuyo aferın askıma askımadıyo.temız degılse bıraz degısıyo
asker subay polis vs bu meslekler disiplinle yetiştiği için çevresindekileride disipline sokmak ister bunun için pek yapabilcek bişein oldunu sanmıyorum he hee de geç :)
hihihicanım gülümsüyorum kusura bakma,
bende askeriyede değilim artık sivil kuruma geçtim ama ordan kalma disiplinim var,
burdaki memur arkadaşlarda benim elimden çekiyorlar, düzgün evrak getirmezlerse kızıyorum,
elimde değil, herşey muntazam ve düzenli olsun istiyorum, sen müdür olsan yandık valla diyorlar.
eşinin tavırları gayet normal, adamın hayatı bu, değişemez, insanın içine işliyor.
sen çok takma kafana, eminim sana kızdığı için üzülüyordur, ama belli etmez, böyle kabullen yoksa yıpranırsın.
Eşin senide asker yapmaya çalışıyo galiba..
ben olsam eve bir yardımcı bayan alırdım kesinlikle,
bırakın temizlik işini o halletsin sizde ufak tefek şeylere bakarsınız, kendinizi yıpratmamış olursunuz.
evet haklısın kabul etmem lazım ama dıyorm belkı degısır.degısmıyo.yıpranıyorm ama bende onu boyle kabullenemıyorm.cok karısıyo.yememe ,ıcmeme,gıymeme ,konusmama her seyı dogruluyo.o oyle degıl boyle.hep kendı dogru,kendı bılır.bunlarda hayatı cekılmez edıyo ıste
yani ben sadece temizlik ve düzen konusunda karışıyor sanmıştım canım seninki biraz abartmış, herşeye kusur buluyorsa haklısın tabi insan dayanamaz.
yani ne diyelim, oturup konuştun mu hiç, yada yeteeeeer diye isyan edip sıkıldığını belirttin mi?
kavga çıkmayacağını bilsem,evi hiç temizleme laf söylersede kendin temizle, benim yaptığımı beğenmiyorsun de, diycem ama aile faciası çıkabilir :18:
bu adam temizlikçiyi de bunaltır evden kaçırtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?