yeni üye ve gene eş sıkıntısı

efemmmmmmmmmmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
83
0
16
Aksaray
meraba arkadaslar.bende sızı coktandır takıp edıyorum ama üye olmak bugune kısmetmıs.ben 28 yasında 2 cocuk sahıbıyım.8 senelık evlıyım.cok sukur halımdenmemnunum ama esım bazen cıleden cıkarıyor.asırı tıtız nekadar dıkkat etsemde bısey bulur.o gelecegı zaman korkudan kızımla saga sola kosuyoz bısey varmı dıye.esım asker zaten sıtreslı gelıyo.asırı sınır var.alttan almak ıstıyorm ama bazen agzından cıkanı kulagı duymuyo cok kırıyo.sınır gecınce o adam gıdıyo baska bırı gelıyo.sınır ,tıtızlık ölduruyo beni.temızlık,yemek,2 cocuk bıde pasam gelır tıtızlık bekler dudunun halımı.dunku kavganınsebebını soylesem gulersınız?klozetın ortusunu neden örtmemısım.neden almısım madem onu.ben takıntılıyım dıkkat edın dıye cıktı.unutmusum napıyım nereye yetısecegımı sasırdım.ozunde cok ıyı ınsan ama bunlar bazen cokyoruyo benı.nasıl bu huylarına alısır yada ona ustume cok geldıgını ıspat edebılırım sızce.hatam olduysakusura bakmayan ılk konu acsım sımdıden tskler

benimde eşimde aynı şekilde hep bir kusur bulur zaten hiç memnun edemem onu temizlik konusunda , çalışıyorum da hergün temizlik yapamıyorum yani. artık saldım yapabildiğim kadarını yapıyorum yapamadığımda ve o söylendiğinde duymazdan geliyorum ya bırakıyo yada kendi yapıyo, değiştirmenin bir yolunu bulamadım sadecce kendin yap diyip geçiyorum çok bunaldığımda

benimde babam polisti anlattıkların anneminde başından geçti hatırlıyorum..hala bile aynı emekli olmasına rağmen..sanırım bu tür mesleklerde ortak sorun titizlik..

senin işin çok zormuş arkadaşım yaa.bu askerler titizlik konusunda hep bir takıntılı oluyor zaten.benimde eşi asker olan bir arkadaşım var.aynı sizin anlattığınız gibi idi durumu.sonra piskiyatirden destek aldılar yıllarca...biraz daha iyiler maaşallh..

hepınıze cok tsk ederım gercekten zor ısım.butun asker eslerınden aynı sıkayetlerı duyorm.tıtızlık ,duzen,ve sınır.sevgımın bıtmesınden cok korkuyorm.cok anı tebkılerı var.yemın ederım kaynana gıbı.benım kaynanam yok.ama esım sag olsun herseye karısır.hıc kaynanayı aratmaz.mutfaga yanıma oturur muslugu kapat,bak elının suyu halıya damlıyo,cöpun kapagını kapat dırdır hıc susmaz sonra kavga cıkar gıder.sonra gonlunu almamı bekler.bende aglaya aglaya gozum sıser.bazen gelır bazende gelmez.cok zor yanı

maalesef, disiplin insanın kanına işliyor ve bir süre sonra özel hayatınıda etkiliyor.
askeriyede çalışmış bir bayan olarak söylüyorum bunları.

maalesef, disiplin insanın kanına işliyor ve bir süre sonra özel hayatınıda etkiliyor.
askeriyede çalışmış bir bayan olarak söylüyorum bunları.

canım aynen oyle işi evıme getırmıyorm dıyo ama bence getırıyor.ıs yerındekı stajerler sıkayet edıyo,yenge esın cok kızıyo bıze ortalıgı dagıtınca dıyo.cocuklar hemen korkudan topluyolarmıs.dusunun evı.tertemız olsun dıyo.ev temız olunca cok mutlu oluyo sarılıyo opuyo aferın askıma askımadıyo.temız degılse bıraz degısıyo

asker subay polis vs bu meslekler disiplinle yetiştiği için çevresindekileride disipline sokmak ister bunun için pek yapabilcek bişein oldunu sanmıyorum he hee de geç :)

ben olsam eve bir yardımcı bayan alırdım kesinlikle,
bırakın temizlik işini o halletsin sizde ufak tefek şeylere bakarsınız, kendinizi yıpratmamış olursunuz.

hihihi canım gülümsüyorum kusura bakma,
bende askeriyede değilim artık sivil kuruma geçtim ama ordan kalma disiplinim var,
burdaki memur arkadaşlarda benim elimden çekiyorlar, düzgün evrak getirmezlerse kızıyorum,
elimde değil, herşey muntazam ve düzenli olsun istiyorum, sen müdür olsan yandık valla diyorlar.
eşinin tavırları gayet normal, adamın hayatı bu, değişemez, insanın içine işliyor.
sen çok takma kafana, eminim sana kızdığı için üzülüyordur, ama belli etmez, böyle kabullen yoksa yıpranırsın.

asker subay polis vs bu meslekler disiplinle yetiştiği için çevresindekileride disipline sokmak ister bunun için pek yapabilcek bişein oldunu sanmıyorum he hee de geç :)

haklısın canım.bu bu deveyı gudecen ya bu dıyardan gıdecen...sabır ıste herzaman olmuyo ınsanda kendımı kotu hıssedıyorm.kolay gıbı gozuksede bazen yeter dıyorm.rabbım beterınden esırgesın..bol bol sabır nasıp etsın.tek ıstedıgım sevgımın bıtmemesı....

evet haklısın kabul etmem lazım ama dıyorm belkı degısır.degısmıyo.yıpranıyorm ama bende onu boyle kabullenemıyorm.cok karısıyo.yememe ,ıcmeme,gıymeme ,konusmama her seyı dogruluyo.o oyle degıl boyle.hep kendı dogru,kendı bılır.bunlarda hayatı cekılmez edıyo ıste

ben senin yerinde olsam bir gün hiiiiçiş yapmam hatta 2 tane kuzun varmış (Allah bağışlasın ) onlarla beraber o gün iyice coşarsın .. ve bir güzel dağıtırsın ..hatta kabuklu çerezlerden bir güzel yiyip kabuklarını da yere dökersin (ama şu cennet mahallesindeki kadın gibi değil, hani yerken sıçrar ya öylesine)...akşam eşin geldiğinde de mutlaka şaşıracak .. verirsin eline süpürgeyi,viledayı toz bezini .. "madem benim yaptığımı beğenmiyorsun, al bunları ,şimdi gönlünce evi temizle" de sonra da çocuklarınla beraber parka git

herkes eşini daha iyi bilir eğer ciddi sıkıntıya yol açmayacaksa bunu bir dene derim...

yani ben sadece temizlik ve düzen konusunda karışıyor sanmıştım canım seninki biraz abartmış, herşeye kusur buluyorsa haklısın tabi insan dayanamaz.
yani ne diyelim, oturup konuştun mu hiç, yada yeteeeeer diye isyan edip sıkıldığını belirttin mi?
kavga çıkmayacağını bilsem,evi hiç temizleme laf söylersede kendin temizle, benim yaptığımı beğenmiyorsun de, diycem ama aile faciası çıkabilir :18:

canım oturup konustum ır ıkı gun duzelıyo tekrar kaynana moduna gecıyo.alısmaya duymamaya calısıyorum.cokkavgalar oldu.ayrılıktan cok kez donduk.dedım yaesım asker cok dısıplınlı dedıgınız seylerı yapamam.kendıde yapar yerı gelır süpurur toplar.bazende bu evın hanımı sensın ,herkes gorevını bılmelı der...anlatsam gunler surer yapacak bıseyım kalmadı.sabır sabır sabırr.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…