Yeni Üye Yeni Hamile

zulbiyeerkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
69
1
36
Manisa
Merhaba Arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ve 5 haftalık hamileyim çok mutluyum bu sevincimi duygularımı paylaşacak bir yer ararken burayı buldum çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin ve tüm hamile annelerin bebklerini sağ sağlim kuçaklarına almayı nasip etsin sizelere birkaç sorunumu'da paylaşmak istiyorum

Dün doktora gittim ve bana progestan 200mg verdi düşük tehdidi olanlara mı veriliyor bu ilaç
Ve eşimle ikimizde talesemi hastalığı var böyle bir çift varmı aramızda

ALLAH ELİNİZE ALMAYI NASİP ETSİN :)
sorularınıza cevap veremicem çünkü bir aylık evliyim :)

hayırlı olsun..allah kucagına almayı nasıp etsın..
canım progestan dusuk tehdıdınde verılıyor..doktoruna sorsan daha ıyı olur neden verdıgını..en dogrusunu o soyler..talasemıyıde doktoruna danıs..

teşekkür ederim canım inşallah sende bebeğine sağ salim kavuşursun talesemiyi araştırdım zaten tedavi sürecimizde başladı varsa öyle hamile arkadaşlar bu 3 aylık süreci ve devmını paylaşmak istedim 3 ay sonunda belki bebeğimi kaybede bilirim inşallah bi problem olmaz sağlıklı olur ama bu üç ayı nasıl geçircem onu bilmiyorum kimseylede paylaşamıyorum hamile olduğumu sizlerden başka bilen de yok allah hepimize yardımcı olsun

ilk önce stres yapma ve bebişine bişey olacağını düşünme benim sorunları anlatsam oooo :) ama ılk seferki gibi hata yapmıyacağım ilk bebişimde hep olumsuz düşündüm ve 4 aylıkken gebeliğimi sonlandırdık:( ama şimdi herseye rağmen onun cok ama cok sağlıklı olacağına inanıyorum. bende düşü önleyici krem kullanıyodum şimdide iğne.sağlıkla gelsin bebişin.

inşallah cnm bende olumsuz düşünmemeye çalışıyorum strestende uzağım ama aklımın bi yerlerindede soru işareti oluşuyo allah hepimizin bebişlerine sağ salim kavuşmasını nasip etsin

Back
X