Gelinlik Modelleri yeni üyeye gelinlik hakkında fikir vermek isteyen var mı acaba:)))

suzi_suzi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
3
0
6
35
İstanbul
merhabalar daha günü belli olmamakla birlikte muhtemelen ağustos ayında evleneceğim. çok beğendiğim bir gelinlik modeli buldum ama kimin koleksiyonu bilmiyorum aranızda daha önce gören var mı acaba bu gelinliği????

Eklentiler

• $gelinlik.webp
    $gelinlik.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 85
Biraz arama yaptım ve kaynağı buldum:
http://www.greylikesweddings.com/real-weddings/color/grey-weddings/kandice-and-phillip/

Augusta Jones tasarımcısının ismiymiş.

Lakin hazır olarak Helen tarzı dediğiniz gelinlikleri bulmak biraz zor olabilir, genel kabarık olmayan gelinlik sevmediği için. Bol şans...

çoooook teşekkür ederim. verdiğiniz sitede bir çok açıdan görünüşü var, onları kaydettim en kötü diktiririm , tabi satın almak ilk tercihim. o kadar çok aradım ki netten ve bulamadım. nasıl aradınız kopya verir misiniz:)) yardımınız için çok teşekkür edrim tekrar:)))

Images.google.com adresinde görselle arama özelliği var. Arama yapılan boşlukta sağdaki foto makinesi işaretine tıklayın. Ister görselin linkini girin, ister bilgisayarınıza indirip oradan yükleyin. Yalnız çok paylaşılan görsellerin asıl kaynağını bulmak biraz zaman alır.

Back
X