Gebeliğe Hazırlık Yeni üyeyim lütfen yardımcı olun bana 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
Bu ikinci ovitrelle ignem bugün iğnenin 12.günü ilk testimi 10.gün yaptım ve negatifti bugün yine negatif oncomed marka yapıyorum iğneden 36 saat sonra ilişki oldu ve o gün bugündür dinmek bilmeyem kasık ağrım var ilk ignemde hiç ağrı yaşamadım sadece 10.günden sonra ağrım oldu oda adet agrisiydi ama şuan farklı test negatif sizce hamile olabilir miyim var mı böyle bir durum yaşayan sonra pozitif gören lütfen yardımcı olun bana 😔😔

Test yapmadan bilemezsiniz. Genelde iğneden sonraki 14. Gün adet olunur eğer olmazsanız testi tekrarlayın. Bu kişiye özel bir durum eğer hamileysenizde çıkmamış olabilir yani

Test yapmadan bilemezsiniz. Genelde iğneden sonraki 14. Gün adet olunur eğer olmazsanız testi tekrarlayın. Bu kişiye özel bir durum eğer hamileysenizde çıkmamış olabilir yani
İlk ignemde 21.gün adet oldum tam olmam gereken günümde yani şuanda da 9 gün var bugünde 12.gün cuma tekrarlamak istiyorum testi çekiniyorum isin açığı birazda korkum var çıkmazsa diye ikinci ignem bu buda olmazsa rahim filmi dedi doktorum

İlk ignemde 21.gün adet oldum tam olmam gereken günümde yani şuanda da 9 gün var bugünde 12.gün cuma tekrarlamak istiyorum testi çekiniyorum isin açığı birazda korkum var çıkmazsa diye ikinci ignem bu buda olmazsa rahim filmi dedi doktorum
Rahim filmi basit ama çok etkili bir işlem bir sıkıntı çıkmasa bile hamileliğe kesinlikle katkısı var

Zaten iğnenin 13 14.gunu test günüdür varsa kesin çıkar negatif ise de bellidir ondan sonraki günlerde de kanama başlıyor ağrılarda iğne etkisi isterseniz sabah ilk idrar ile tekrar yapın iğnenin etkisi geçmiştir net sonucu görürsünüz

Back
X