• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Yeni yarışmamız başlıyor....

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
lutfen lutfen lutfen 10 olsun :D :D

yok tam yüz olmazda sadece gözler olur. yada dudak resmi. ruj,dudak kalemmi. vs.

ayy sizde bana yardımcı olun. tam yüz olamayınca şeçenekler o kadar azalıyorki. tam yüz çekerim diyen cesur kaç kişi çıkar mesela.. bekliyorum kaç cesur yürek çıkacak diye:)
Cesur cokturda kaçı sıtede Görüntülenmek ıster o sorun canım

başka fikri olan varmı. yoksa anketi açacağım. sanırım tam yüz olayına katılan olmayacak. ben varım diyen çıkmadı hiç
Ahanda o babayıgıt benım ama günlük makyajımı yaparım
Anlasırsak

Ürünlerı gostermesek olmazmı canımmmm

benim de var,hatta bugün geldiler ama bence O okypete zaten bunun için bize zaman verecektir,bende katılmak istiyorum.katılalım hadi:KK36:

tamam o zaman kızlar sadece göz yada dudak makyajına ne dersiniz? O okypete ?
Dudakta ne varkı
Ruj kalem ha bırde aydınlatılır

Tüm makyaj olsun

benim de var,hatta bugün geldiler ama bence O okypete zaten bunun için bize zaman verecektir,bende katılmak istiyorum.katılalım hadi:KK36:

tamam o zaman kızlar sadece göz yada dudak makyajına ne dersiniz? O okypete ?

Dedigin gibi yarisma baslayana kadar misafirler gider zaten.Katilalim canimcim seni mi kiricam.:KK19:bohem tarz a katiliyomusun? bu yarismalar bagimlilik yapiyo yahu :-)

Dedigin gibi yarisma baslayana kadar misafirler gider zaten.Katilalim canimcim seni mi kiricam.:KK19:bohem tarz a katiliyomusun? bu yarismalar bagimlilik yapiyo yahu :-)
canım benim katılalım valla,çak:KK19:gerçekten öyle yarışmalar bağımlılık yaratıyor ama boheme katılmayı düşünmüyorum canım:110:

valla ben hepsine varım,ne derseniz o ama dudakta mesela ombre olabilir yada tek bir renk tonu seçilebilir ama olmaz değilmi tek renk:KK64:
Ben tek renk ruj sürmüyom mesela ıllakı bır ıkı renk karışacak en az
Bakalım ne fıkırler çıkacak daha....

canım benim katılalım valla,çak:KK19:gerçekten öyle yarışmalar bağımlılık yaratıyor ama boheme katılmayı düşünmüyorum canım:110:

Bohem beni zorlayabilir ama katilmak istiyorum aslinda. Biseyler uydurucam artik bakalim.katil sende yaa:KK73:

göz makyajı olursa katılırım :)

Back
X