yeni yasa tek embriyo ile ikiz şansı ne kadar

beyazpati

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
91
0
96
Giresun
allah hayırlısını versin ama ikiz çok istiyorum
tüp bebekte ikiz çok oluyor ama artık tek embriyo transferi yaptıkları için azmış bu oran hatta tek bebk şansı bile
azldı bu durumda
var mı tek embriyo ile ikize hamile kaln

canım bende tüp bebekle hamile kaldım tek embriyo koyuyorlar yaşım küçük olduğu için ve ilk denemem olduğu için

ikizde olabiliiyormuş ama ben hiç duymadım:26:

senin transferin ne zman

canım ben düşünme aşamasındayım eşimim morfolojisine bozuk dediler ilk onu düzeltelim diyoruz
varikosel dediler ama sayı ve hız iii yani ilk
eşimi proflara göstereceğiz sonra tüp yapacağım eşimin sorunalrı çıkmasa bu ay düşüüyordum:))

merhabalar.. benim transferim olduğunda henüz bu yasa çıkmamıştı ama benden sadece tek sağlıklı embriyo bulunabildiği için tek embriyo transferi yaptırdık.. iyiki de yaptırmışız transferden bir ay kadar sonra çıktı bu yasa sonra daha çok embriyom olsa bile yine tek transfer edilecekti..
neyse sonuç olarak tek embriyo transferi ile ikizv olabiliyromuş bunu şok olarak öğremdik (hatta üçüz de olabiliyo)..
o tek embriyo bölünüp tek yumurta ikizleri ya da üçüzlerini oluşturuyor.. tabi bu durumda aynı cinsiyet ve birbirinin tıpkısının aynısı iki ya da üç çocuk sahibi olunuyor..
Allah herkese nasip etsin ikiz çok zor bir o kadar da güzel..7
bu arada benden bir iki ay sonra bu forumda başka bir arkadaş mecburi tek embriyo transferi ile ikiz kılarına kavuştu, tabi onunki de tek yumurta ikizleri
Allah bu kandil günü dularınızı kabul etsin inşallah herşey dilediğiniz gibi olur

ahhh canım benim ne güzel Allah bağışlasın Allah uzun ömürler versin ikiz çok güzel tabi önce hayırlısı :)))
ben zayıfım ikizi nasıl taşıyacaksam belki normal yollardAn olur benim doktorlar normal olur diyo
tüp bebek merkezi
morfoloji bozuk diyor düzen labaratuavarları varmış ankarada orada morfolojiye baktıracağız onlara güvenebilirzzz dooktor öyle dedi
yine olmazsa artık tüp bebek :))

evede girdik masrafıda çok bişlmiyorumki ilkinde tutmaz da diyorlar kafam çokkkk karışık anlayacağın (
bugün kandil allah herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin

aminnnn kardeş amin nediyim valla ben ikizlerim olsun cok istiyorum 3 cocuk annesiyim ve 4 cü için teevi aşamasındayım beylikdüzü medicana selman bey le başladık tedaviye inşanlah ikizlerim olur diyorum rabbim yardımcıcmız olsun annelik arzumuz hiç bitmesin mutlu olumlu sonuçlar almak nasip olsun cümlemize inşanlahh :9

aminnnn kardeş amin nediyim valla ben ikizlerim olsun cok istiyorum 3 cocuk annesiyim ve 4 cü için teevi aşamasındayım beylikdüzü medicana selman bey le başladık tedaviye inşanlah ikizlerim olur diyorum rabbim yardımcıcmız olsun annelik arzumuz hiç bitmesin mutlu olumlu sonuçlar almak nasip olsun cümlemize inşanlahh

Slm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız

Iyi ginler yeni katildim ama ben tek embiriyo taransfer yapildi iiizlerim var

Iyi ginler yeni katildim ama ben tek embiriyo taransfer yapildi iiizlerim var

Bende yeni basliycam tup bebek icin normalde doktorumla konusmadm ama cogul gebeligi tavsiye etmiyolar. 1den fazla embriyo yerlestirilmeyebilir acikcasi riskli olur dediu halde olsn diyemem.oyuzden tek embriyoyla insallah ikiz olur diyorm cok istiyorm.hersey allahin isi o ol derse olur insallah oda hayrlisiyla ikiz evlat verir bize.boyle sizin gibi ornek goruncede heycanlaniyo insan

Allah herkese hayirlisini nasip etsin insallah ben daha igne asamasindayin daha yumurtalarim bile toplanmadi :)) ama doktorum riskli oldugu icin bide yasjm daha kucuk oldugu icin tek embriyo transfer edicegini soyledi insallah bebegime kavusum veya bebeklerimize.. ikiz cok istiyorduk ama 2 embruyo transfer etmicegini soyleyince cok uzulduk simdi yine umut dogdu icime allahin isi ya ol de olur insallah olur dualarimiz hepimiz icin... saglikli sihhatli hayirlisiyla evlatlarimiza kavusmak dilegiyle

inanmıyorum bu soruyu ben sormuşum 2011 de şimdi gördüm gezerken biri cevap yazmış başlara gelmiş konu girmeyeli de çok oldu benim ikizim oldu hem de doğal yolla tek yumurta ikizi zaten tek yumurta ikizi tedavi ile olmuyor biliyorsunuz ama 28 haftalık doğurduum( ikizden ikize tranfüzyon sendromundan çok su birikiyordu 1 ay hastanede yattım ) ve kaybettim meleklerimi mezarları bile var doğdular ama yaşamadılar bir kızm var 3. 5 yaşında iki oğlum oavaktı birbirine tıpatıp benzeyen olmadı hep ikizim olsun isterdim hayırlısını istemek lazım şu an ağlıyorum çok duygulandı (

tek embriyo ile ikiz şansı çok düşük yumurta bölünürse oluyor tek yumurta ikizi yani normal bir kadınla aynı şans iki emriyo konursa ikşsiide tutarsa çift yumurta ikzii oluyor onda şans çok fazla 2 si de tutarsa benim de inşallh yine ikziim olurr hayırlısıyla acılarım hafifler

Arkadaslar merhaba.. Benim dun yumurtalarm toplandi.bugun aradilar 9 yumurtadan 4 tanesi iyi cikms bununda 3 u dollenms.2 gun sonra kalitesine bakilacak ona gore transfer yapilacak yada dondurulup bi kac ay daha beklenebilir.cok heycanliyim cunku daha onceki denemem de yumurta toplama asamasinda folikullerim bos cikmisti yarida birakildi tedavim ondan korkmustum ve olmiyck diye dusunmustm ama sukur ki 3 tane dollendi ins 1.kalite cikarlarda 2 tane konur ve ikizim olur insallaaahhhh

Insallah cnm bnm

Bu yazdıklarımı okurmusun bilemem ama çok etkilendim.Allahım şefaatçilerin kılsın meleklerini.ben de tam bu konuyu araştırırken senin açtığın konu bana ders oldu.hayırlısını istemek ne kıymetli şeymiş.Allahım hayatını hep güzelliklerle, hep kolaylıklarla doldursun.evladını sana,seni evladına bağışlasın.çok öpüyorum seni de kızını da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…