Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalan arkadaşlar varsa lütfen paylassınlar. Bu yeni yasa çok kötü olduOranların %15-20 lere düştüğü söyleniyor ki bu oran aşılama ile aynı bilmiyorumkismile
nasıl ya ... tüpten nasıl aşılamaya geçiyorlar ki. devlet hastanesine mi gidiyorsun? neyse ya umudu kaybetmemek lazım tabii dediğin gibi vesile olur belki :çok üzgünüm:
35 yaş üstü 2 yumurta veriyorlamış. Benimde doktorum %40 gibi dedi ama başkalarının doktorları %20 civarı şans veriyorlarmış. Ne saçma bir kanun. Zaten 1-2 ülkede varmış, bu ülkelerde de tedavinin tamamını devlet karşılıyormuş. Burada hem kendi paranla yaptırıp hem de 1 yumurta ile deneyebiliyorsun. Bence yakında değişir de umarım biz o zamana kadar hamile kalmış oluruz :)
Çok sağol deryahmet :) Gözün aydın darısı başımıza :) dediğin gibi kısmet meselesi. Ben de dondurmak istiyorum, nedense ilk defada olmayacakmış gibi bir his var içimde![]()
bende ilk defada tutmaz diye düşünüyordum tek embriyo ile ama çok şükür tuttu.8 tanede dondurulmuş embriyom var.
Canım her koşulda dondur embriyolarını zaten. Dondurma gibi bir teknoloji varken kullanmamak çok çok yanlış olur.
Ben de dondurulmuş tek embriyo ile hamile kaldım. Hala 5 tane daha dondurulmuş embriyom var. Allah bu hamileliğimi sağlıkla tamamlamayı nasip eder de ikinci bebek için plan yapmayı istersek o kadar iğne ilaç tedavisi yapmadan direkt dondurulmuşları kullanacağım.
Düşünsene şu an 31 yaşındayım, en iyi ihtimalle 34 yaşında ikinci bebek için plan yapmaya başlarız, 34 yaşına kadar yumurtlamamda bir değişiklik olabilir, eşimin sperm sayısı düşük olduğu için yaptırmıştık zaten, hiç canlı sperm bulunmayıp TESE filan yapılması gerekebilir hepsini geçtim, o kadar şaibeli ilacı bir kez daha almak doğru olmayabilir. Ekonomik olarak da tam tüp bebek tedavisi 4500 TL dondurulmuş transferi 1500 TL.
Yani sen sadece bu denemen için değil bu denemen başarı ile sonuçlanıp ikinci çocuk istediğinde bile lazım olacak. Benim hastanem ücretsiz donduruyor ve dondurulmuşları 2 sene ücretsiz saklıyor, sonrasında da yıllık 200 USD filan galiba. Sakın maliyet çıkmasın diye dondurmazlık etme, yakın bir arkadaşım masraf olmasın diye yaptımamıştı, şimdi çok pişman.
ya arkadaşlar ben anlamıyorum niye aşılama olucak kadar sperm çıkmasına fırsat veriyorsunuz ki. yani tuliny düşünüyorum da eşin spermiyograma gitmeden önce sperm çıkışı sağlasa sonra gidip sperm örneği verse 1 milyonun altında çıkacak. yerinde olsam öyle yaparım.
Ben 34 yaşındayım henüz ilkini bile beceremediğime göre sanırım ikinci çocuk biraz zor olacakAma ben yine de dondurmak istiyorum, işki o iyi kalite yumurta fazla olsun. Ben yeditepede yaptırıyorum sanırım orası dondurma için ayrıca ücret alacak. sen nerede yaptırmıştın.
Bu arada lafa daldım. tebrikler :teytey: umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. kaçıncı haftandasın :)
ya arkadaşlar ben anlamıyorum niye aşılama olucak kadar sperm çıkmasına fırsat veriyorsunuz ki. yani tuliny düşünüyorum da eşin spermiyograma gitmeden önce sperm çıkışı sağlasa sonra gidip sperm örneği verse 1 milyonun altında çıkacak. yerinde olsam öyle yaparım.