yeni yasadan sonra tüp bebeğe başlayanlanlar..yada başlamayı düşünenler kimler acaba?

topraktut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
187
2
96
46
İstanbul
arkadaşlar merhabalar yeni yasa bizlerin hepimizin canını mağlesef çok sıkmışşş durumda:kızgın::kızgın:
eşimle karar vermiştik merkez araştırmasına girmişken böyle uygulama getirdiler..şimdilik bu düşünceden vaz geçtik şansımız %60 lardan %20 lere düşünce aşılama değerine düştü mağleseff ozaman niye bukadar çok para merkezlere yatırımkii...aşılama yapıp dururuz...off yanii hepimiz kafasını allak bullak ettilerkafamçokkarıştı
sizlerin düşünceleri neler acaba arkadaşlarr.. yeni yasadan sonra tüp bebeği yaptıran başlayan varmı aranızda:1closedeyes:
yada tüp bebeği yasadan dolayı erteleyenler...

Son düzenleme:
tek embriyo transfer topiğinde arkadaşlar var..ordan bilgi alabilirsin çoğunun transferi bu hafta oldu ve sonuç bekliyorlar..

arkadaslar 18 martta evlilik yildonumumde dondurulmus tek embriyom transfer edildi. Tek embriyoydu, ikinci denememdi, ilki gibi alman hastanesinde yaptirdim. transferi Timur Gurgan kendisi yapti. 29 martta tahlilim var. dualarinizi bekliyorum.

arkadaslar 18 martta evlilik yildonumumde dondurulmus tek embriyom transfer edildi. Tek embriyoydu, ikinci denememdi, ilki gibi alman hastanesinde yaptirdim. transferi Timur Gurgan kendisi yapti. 29 martta tahlilim var. dualarinizi bekliyorum.

güzelim inşallah herşey gönlünce olur...

bende yaptırıcam sanırım önümüzdeki ay olacak. yarın konuşmak için doktora gidicez. Evet yasa çok kötü oldu bence de ancak benim ne yazık ki aşılama ile halledilemeyecek bir sorunum var. Endometriosis! Onun için nekadar yüzde düşse de Tüp bebek deniycem. ınşallah olumlu sonuç alırız.

canım inşallah güzel haberini yazarsın buraya.:emir_bebek:

haymatlos hakkında hayırlısı olur inşllahh..allah emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşımm..
hadi güzel haberler ver bize bu aralar hepimizin buna ihtiyacı varrkaydirigubbakcemile3

bende yaptırıcam sanırım önümüzdeki ay olacak. yarın konuşmak için doktora gidicez. Evet yasa çok kötü oldu bence de ancak benim ne yazık ki aşılama ile halledilemeyecek bir sorunum var. Endometriosis! Onun için nekadar yüzde düşse de Tüp bebek deniycem. İnşallah olumlu sonuç alırız.

musetta arkadaşım doktora gideceğini yazmışsın görüştünüzmüü doktorla bilgi verirsen sevinirim sen nerede yaptımayı düşünüyorsun...

kızlar ben başladım sayılır maya tüp bebekte bana iki embriyo verilcek allah nasip ettiyse olur diyorum yapcak bişey yok benim fazla denemem olduğu için iki tane vercekler hayırlısı kafaya takmamak gerekiyor

bizde nisanda başlamayı düşünüyorduk ama bu yasadan dolayı biraz beklemeye karar verdik olurda belki bu kadar yanlışı olan bir genelge değişir diye. umut dünyası işte mafoldumben

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır buradan bilgi alıyorum ama yeni üye oldum bende 4 senelik evliyim ve bir düşügüm oldu 2 sene önce evlenmeden öncelerde hep ikizim olmasını istemiştim ve bu dört senede olmadı ve eşimle karar verdik ve hastaneye gittik tahlillerimiz filimlerimiz herşey oldu ve benim yumurta sayım 8 adet cıktı muayenede eşiminde iki defa spermiyogram yaptırdık ve onunda düşük ve hareketliligi az cıktı ve doktorum bize direk tüpbebek yapalım dedi inanırmısınız ikiz istedigim için çok sevindim tüpbebek deyince doktor ve eve geldik para ayarlıyıp yaptıracaktıkki ve bu yasa önümüze cıktı ve ben yaptırmaktan vaz geçtim ve sankı kafamdan kaynar sular döküldü uzun zamandan beri hayalini kurdugum şey gercekleşmek üzereyken yasak geldi neymiş efendim genelgeleri erken dogum ve süşük olasılıgı cogalmiş miş zaten normal olan gebeliklerdede var bu olaylar neden bu kararı aldılar anlamadım kesin beni duydular ve bu karara vardılar diyiyorum:( magdem yaptınız bir yasak barı fiyatındada indirim yapın sigortadan yararlananlar için kolaylıklar cıkarın anlamadım gitti arkadaşlar nerelere sıkayet edılcekse banada haberverin bende edim nerde toplanılcaksa toplanalım bu konuya bir el atalım çok konuşdum

kızlar ben başladım sayılır maya tüp bebekte bana iki embriyo verilcek allah nasip ettiyse olur diyorum yapcak bişey yok benim fazla denemem olduğu için iki tane vercekler hayırlısı kafaya takmamak gerekiyor

capraz canımm yaaa allah seninde emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..ikitane koymaları 1 tane koymalarından iyidir...mağlesefff :kızgın:maya tüp bebek merkezinde tüp bebek fiyatı nekadar canımm... hem benim gibi merak eden arkadaşlarada bilgi olur en azından gelişmeleri yazarsın canımkaydirigubbakcemile5

bizde nisanda başlamayı düşünüyorduk ama bu yasadan dolayı biraz beklemeye karar verdik olurda belki bu kadar yanlışı olan bir genelge değişir diye. umut dünyası işte mafoldumben

aynen bende senin gibi düşünüyorum o yüzden tüp bebeğe yapmayı erteledim ilk defa denicektik ama:kızgın::kızgın:
aslında benim düşüncem pek bu aralar başvuran fazla olmaz gibime geliyo..belkiiiiiii belkiiii bizleri birazda olsa düşünürlerde indirim yaparlar...yada yasayı değiştirirlerr...

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır buradan bilgi alıyorum ama yeni üye oldum bende 4 senelik evliyim ve bir düşügüm oldu 2 sene önce evlenmeden öncelerde hep ikizim olmasını istemiştim ve bu dört senede olmadı ve eşimle karar verdik ve hastaneye gittik tahlillerimiz filimlerimiz herşey oldu ve benim yumurta sayım 8 adet cıktı muayenede eşiminde iki defa spermiyogram yaptırdık ve onunda düşük ve hareketliligi az cıktı ve doktorum bize direk tüpbebek yapalım dedi inanırmısınız ikiz istedigim için çok sevindim tüpbebek deyince doktor ve eve geldik para ayarlıyıp yaptıracaktıkki ve bu yasa önümüze cıktı ve ben yaptırmaktan vaz geçtim ve sankı kafamdan kaynar sular döküldü uzun zamandan beri hayalini kurdugum şey gercekleşmek üzereyken yasak geldi neymiş efendim genelgeleri erken dogum ve süşük olasılıgı cogalmiş miş zaten normal olan gebeliklerdede var bu olaylar neden bu kararı aldılar anlamadım kesin beni duydular ve bu karara vardılar diyiyorum:( magdem yaptınız bir yasak barı fiyatındada indirim yapın sigortadan yararlananlar için kolaylıklar cıkarın anlamadım gitti arkadaşlar nerelere sıkayet edılcekse banada haberverin bende edim nerde toplanılcaksa toplanalım bu konuya bir el atalım çok konuşdum

ahh canım yaa işte bizim gibi bebek hasreti çekenleri düşündükleri yok aslında ne için bunu yaptılar onuda anlamış değilim erken doğumlar için önlem alalım demişler..ben normal yolla hamile kaldım bebeğim tekdi..ama yinede erken doğum yaptım ne yazıkkii:1no2:
olacağı varsa ikizde olsa tekde olsa oluyor işteee..senin gibi tüp bebeği erteleğen çok canım o yüzdende bende bu sayfayı açtım...bizim gibi erteleyenlerin seslerini belki duyarlar diyee. bende bazı yerlere mail attım..sesimizi sanırım duymadılar..bekliyeceğiz artıkk

Kızlar, bu yasadan sonra dondurulmuş tek embriyo transferim oldu. Bugün kan testimi aldım, bHCG 247,5 çıktı. Hamileyim. Hiç moralinizi bozmayın, tutacaksa tekle de tutuyor. Allah hepimizin muradını versin.

Kızlar, bu yasadan sonra dondurulmuş tek embriyo transferim oldu. Bugün kan testimi aldım, bHCG 247,5 çıktı. Hamileyim. Hiç moralinizi bozmayın, tutacaksa tekle de tutuyor. Allah hepimizin muradını versin.

ayyyy canım benim çok sevindim....ilk kutlayan ben olayım....gözün aydın canım....allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah....şu 8. mart kadınlar günü konusundan seni tanıyorum....seni merak ediyordum bende....bugün sonuç alacağını biliyordum....çok sevindim....rabbim bizede nasip etsin inşallah....

ayyyy canım benim çok sevindim....ilk kutlayan ben olayım....gözün aydın canım....allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah....şu 8. mart kadınlar günü konusundan seni tanıyorum....seni merak ediyordum bende....bugün sonuç alacağını biliyordum....çok sevindim....rabbim bizede nasip etsin inşallah....

Çok sağol canım, çok çok teşekkür ederim, Tez zamanda senin de güzel haberlerini alırız inşallah, ilgin ve merakın için çok teşekkürler:)))))

:1hug:süper bi haber verdin bizlere...değerinde güzel çıkmışşş allah kucağına almayıda nasip eder inşallah...
sen bizim umudumuz oldunn yaa..bizlere gelişmeleri yazarsın değilmi tüp bebek aşamasında neler yaptığınıı..evde dinlendinmi:uhm:çok sevindim..

Back
X