Makine mühendisliği 2. sınıf öğrencisi kilosu yüzünden yüzüne bile bakılmayan dışlanan dalga geçilen adam yerine bile konulmayan 18 yaşında polikistikover sendromuna sahip bir kızım
. Gördüğüm dayandığım en son sınır 115 oldu boyum 1.73. son 4 yılım aşırı kilolu bir insan olarak geçiyor. Üniversiteye başladığımda 92-95 arası bir kilodaydım tam hatırlamıyorum özel bir yurtta kalıyordum ve yemekleri içler acısı olduğu için hazır beslenmek zorunda kalmıştım ve nerdeyse haftanın 4-5 günü burger kingten besleniyordum sınav zamanları bu her güne çıkıyordu bazen günde 2 kere yediğim bile oluyordu.
mart ayı bir tartılayım dedim ve o an 115 rakamını gördüm
1 ay boyunca her gün 2-3 saat yürüyüş+koşu yaparak 108 kiloya inmiştim ama o kadar zorlama çabuk pes ettirdi beni ve haziranda eve gittiğimde tekrar o rakamı gördüm dukan yapmaya calıştım (boooll kaçamaklı
) o şekilde 1ay gibi bir sürede 107 gördüm ama hiç spor yapmıyordum. Maymun iştahlı ben dukana da devam etmedim ve kendimi bıraktım allahtan ki dukanı bırakınca o kadar ahım vahım bir kilo alımı yaşamıyormuşsunuz gerçekten 109u gördüm ve yürüyüşlere başladım haftada 3 gün 12km yürüyordum 2 3 hafta devam ettim ona da sonrasında bir dönem bir tabir var ya hani hayvan gibi yiyordum geri kalan zamanlarda ise aşırı dikkat ediyordum nasıl bir mantıksa artık
bu şekilde 95-96 rakamlarına kadar indim. Cenazelerimiz oldu 1 ay o dönemde tekrar 100lü rakamlara ulaşmayı başardım yurda döndüğümde 101-102 arası bir rakam gösteriyordu neyse 3 hafta kendi çabalarımla 97ye kadar inmişken tehlikeli bölge olan istanbuldaki anneannemlere gitmek zorunda kaldım 10günlük sürecten sonra 102 rakamını tekrar gördüm 4 gün önce şuan 100.4 kiloyum ve doğum günüme kadar 80 olmak istiyorum artık kararlıyım bayramdan sonra spor merkezine yazılıyorum ama ne tarz olur bilemiyorum fikirlerini paylaşmak isteyen olursa bu konuda çok memnun kalırım gerçekten
her gün ne yediğimi ve yaptıysam ne kadar spor yaptığımı ve kilomu yazacağım belki bu şekilde bir disipline sahip olurum çünkü ben de o hiç olmadı bugüne kadar
Doğum günüm 20.02 tam 4 ay var

Doğum günüm 20.02 tam 4 ay var
Son düzenleme: