Bebek Beslenmesi yeni yemek tarifi....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alberfuper

brf
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
70
14
37
8 aylık bebeğim şu sıra yaptığım çorbaları içmeyi reddediyor... farklı tarif ve önerileri olan var mı neler yedirebilirim sizce

ne çorbası veriyorsun bilmiyorum ama çorbaları kıyma ve soğanla lezzetlendirmeni tavsiye ederim yedirmek daha kolay oluyor o zaman

Marketlerde corbalik tavuk kemikleri satiliyr onlardan alip kaynatip suyuyla yapmayo deneyebilirsin hem direncinide artirir kasaplardada kemik satiliyor onlarida kullanabilirsin ama bu donmde huy mu ediniyorlar bilmiyorum yaptgm ymkleri corbalari pilavlar haamm ha diye dye yiyen kizim 8. Ayda bir anda yemeyi kesti suan bnmde elim kolum bagli düzelir dye umuyorum

merhaba hanımlar, bebeğiniz için en doğal ve en sağlıklı ürünler kullanmanızı öneririm hazır bir şeyler kullanmaktansa kendi pişirdiğimiz doğal lezzeti alması her zaman iyi olacaktır. ...paylaşan birden fazla sayfa var bakın araştırın okuyun mutlaka lezzetli yemekler çıkacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
X