• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni yeni başlayan çeyiz alışverişim:)

Son düzenleme:
ay ne güzel ya benim babamda öyle yapsa keşke oda hep derki paranı koy kenara günü gelince alırsın bende inatlaşırım ya baba beğendiğimi bulamıyorum o zaman şimdi azcık azcık bişeyler alıyorum karışmayın bana yav diyorum susuyo :1:

ay ne güzel ya benim babamda öyle yapsa keşke oda hep derki paranı koy kenara günü gelince alırsın bende inatlaşırım ya baba beğendiğimi bulamıyorum o zaman şimdi azcık azcık bişeyler alıyorum karışmayın bana yav diyorum susuyo :1:

benim babam süprizleri sever :) bende şaşırdım ama buna:) para koyalaımda sonra ya dediklerimi bulamazsam acaleye gelirse nolucak:20:

benim a 101 ganimetlerim bunlar:)
$tell 180-tile.webp $tell 182.webp $tell 183.webp $tell 180.webp $tell 181.webp
:16::16::16::16:

aman yarabbi neler almissin sekerimm. bayildim. gule gule kullan. a101 ganimetleri tam olarak isteyip bulamadigim seyler :/ cok ciciler ya..

Kaçırdım ganimetleri bende :( hayrını gör arkadaşım herşeyin çok güzel ağız tadıyla kullan inşallah :)

asyadan bayram falan demez bulur alacak bişeyler :32::32:
dolap süslerim :)
$son resıom 028.webp $son resıom 029.webp

2'li mumluklarım :)

$son resıom 030.webp $son resıom 031.webp

Son düzenleme:
bana bayram ceyiz seyleri almaca ^^ her girdigim yerde gozler ceyizlik seyler ariyor ^^ cok guzelmis bunlar. mumluklari cok begendim nerden?

Back
X