yeni yeniden diyetteyim

aysu27

başlangıç kg 79 şimdiki kg 68.4 hedef kg 55
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.607
935
323
Doğumdan sonra kadınlar kulübünde çok güzel kilolar verdim ama daha sonra istikrarlı olamadım yavaş yavaş kiloları almaya başladım korkudan tartıya çıkamıyorum ayna zaten herşeyi anlatıyor bismillah deyip başlıyorum bugün:KK73:

Bir cesaret tartıldım 79 kiloyum hedefim 64 durmak yooook

İlk günüm çok zor geçti. Akşam birşeyler yememek için kendimi zor tuttum erkenden uyudum alışana kadar zor olacak belli ama pes etmicem

Dünkü yediklerim
Sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta

Öğle
Kereviz yemeği yağsız
Yoğurt

Ara
1 ceviz

Akşam
Tam buğdaylı lavaşlı tost yaptım

Ara
1 portakal
Yarım elma

Of ya çok zorlanıyorum ikinci günden pes etmezsem iyidir

Bugünki yediklerim
Sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
2 dilim peynir

Öğle
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt

Ara
1 elma

Akşam
Haşlanmış tavuk
Salata

Ara
Yarım portakal

Bugünlük böyle

Canım güzel gidiyorsun pes etme sakın bende doğum kilolarından muzdaribim vermeye çalışıyorum ama tam bir diyete girmem lazım

Canım güzel gidiyorsun pes etme sakın bende doğum kilolarından muzdaribim vermeye çalışıyorum ama tam bir diyete girmem lazım
Teşekkür ederim canım ilk günler zor geçiyor pes etmemem lazım ınş başarırım. Sen emziriyorsan hafif bir diyetle uzun vadede kalıcı kilo verirsin yeter ki iste

Sabah
İki kepek ekmek
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Şekersiz çay

Öğle
1 küçük tabak yağsz bulgur pilavı

merhabalar. lütfen lütfen pes etmeyin boyle azımle devam edin. tartıda gunden gune daha az kılo gormek mı yoksa bır anlık heves ıcın yemek mı bunu dusununn

merhabalar. lütfen lütfen pes etmeyin boyle azımle devam edin. tartıda gunden gune daha az kılo gormek mı yoksa bır anlık heves ıcın yemek mı bunu dusununn
Çok teşekkür ederim canım:KK15: söylediklerin çok doğru Pes etmemem lazım bu kilolarla hiç mutlu değilim çünkü

Ara
1 mandalina

Akşam
Tavuklu pırasa yemeği
Yoğurt

Ara
Yarım portakal

Bugünlükde böyleee

Back
X