- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Amin inşallahAmin insallah saglikli bi bebeginiz olur
Amin inşallahYeni yılda maddi manevi ferahlığa kavuşmak istiyorumhayırlısıyla. Bir de ülkemizdeki sıkıntıların geçmesi. İnşallah yeni yıl sağlık mutluluk huzur bolluk bereket getirir
Bende pamuguma kardes istiyorumAmin inşallahsizin ne dileğiniz var paylaşmak ister misiniz
Ayy hadi inşallah Allah gönlüne görr versin sen hamile ol bende yeni evime taşınmış olıyın ama öyle bi ev olsun ki hayal ettiklerimden bile daha güzelMerhaba arkadaşlar böyle bı topik açmak istedim. Sizlerde yeni yıla nasıl girmek istediğinizi ne dileğiniz olduğunu paylaşmak ister misiniz?
Ben yeni yılahamiş olarak girmek istiyorum
İnşallah rabbim çok bekletmeden nasip etsinBende pamuguma kardes istiyorum
İnşallah hayalinden de güzel olur o evde mutlu huzurlu sağlıklı yaşam sürmen dileğiyle inşallahAyy hadi inşallah Allah gönlüne görr versin sen hamile ol bende yeni evime taşınmış olıyın ama öyle bi ev olsun ki hayal ettiklerimden bile daha güzel
Aminn canım benim hayırlısı ile inşallah kucağın en kısa zamanda dolsun nasip olsun sağlıklı güzel bi bebiş sanaMerhaba arkadaşlar böyle bı topik açmak istedim. Sizlerde yeni yıla nasıl girmek istediğinizi ne dileğiniz olduğunu paylaşmak ister misiniz?
Ben yeni yılahamiş olarak girmek istiyorum
Amin inşallah canım rabbim bütün dilek dualarını kabul etsinAminn canım benim hayırlısı ile inşallah kucağın en kısa zamanda dolsun nasip olsun sağlıklı güzel bi bebiş sanaÖncelikle inşallah şu covit bitsin ülkedeki sorunlar mağlum onlar düzelsin inşallah herkes mutlu olsun şu ülkede kendime gelince anne olmama engel sağlık sorunlarımın hayırlısı ile düzelmesini tekrar bebeğimin olmasını atanmayı yada hayırlı bi iş bulmayı güzel bi ev almayı eşimle mutlu olmayı ve başka tüm güzellikleri ve hayırlı olan şeyleri diliyorum Rabbim den
Amin inşallahAmin İnş. Sağlıklı bir bebişiniz olur tez zamanda.
Bende yeni yılda ailem için sağlık mutluluk huzur istiyorum amin.
İnşallah canım inşallah hepimiz için herşey çok güzel olsunİnşallah hayalinden de güzel olur o evde mutlu huzurlu sağlıklı yaşam sürmen dileğiyle inşallah
AminYeni yılda dileğim herkese sağlık herkesin eşit şartlarda olmasi bebek isteyen tüm kardeşlerime bebek sıkıntıda olanlara ferahlık amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?