merhabalar arkadaslar :) ben Aydanurr oncelikle size kisaca hikayemden bahsediyim. arkadaslar ben onceden gayet normal bir kiloya sahip boyu kisa citipiti bir kizdim.bundan iki yil once yemek yemeyi seven bir arkadasla takilmaya basladim is oyle olunca aldi 10 kilo ve 53 oldum sonra amaan ne olucak 55 i gecmeyeyim yeter dedim sonra 55 oldum sonra 60 i gecmeyeyim yeter dedim simdi ise kilom 60.5-61.5 arasinda gidip geliyor. bu yazilari buraya yazana kadar iki gunluk daha actim ama o iki gunlukte de o kadar sacma seyler yazdim ki cunku 3 haftada 15 kilo nedir ?? ayda 10 kilo nedir ?? bu iste en onemli sey saglik gerisi bos.. son olarakta boyum 1.55 cm. haa bu arada ben yeni yila kadar ne kadar fazla kilo verebilirsem iyi !! size gun icinde yediklerimi muhakkak yazicam. ve eger sizde benim kafamdaysaniz uyumlu bir yol arkadasligi yapabilecegimizi dusnuyorsaniz veya da sadee bilgi vermek tavsiyede bulunmak istiyorsaniz LÜTFEN yazin. tesekkurler kk ve bu yaziyi okuyanlar ve yorumda bulunanlar :))