• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni yıl yeni hedefler... hedefim 6 kilo vermek... hadi hep beraber kızlar

34bta26

kendime yeni bir ben lazımmmm
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
4.743
2.891
248
boyum 1.60 kilom 57,5 yaşım 27 en az 6 kilo vermek istiyorum.
Çünkü bölgesel şişmanlık var vee malumm yerde birikiyor kilolar (maleseff ) 52 kilo olduğumda herşey çok orantılı duruyor.
Bu yüzden böyle bir hedef koydum kendime yediklerimi , aktivitelerimi yazıp beraber motivasyon olabileceğimize inanıyorum yeni yılda yeni hedeflerle daha mutlu olmak dileğiyle ...

Sabah kahvaltısı : 1 bardak günlük süt (07:00 işe giderken)
çeyrek beyaz ekmek beyaz peynir kaşar ve zeytinli tost ve şekersiz çay (08:00 işe varınca )

öğlen 12:30 da yiyeceğim : 1 kase ezogelin çorba
az tavuk döner
1 kase naneli kekikli pul biberli yoğurt

akşam 19:30 : 3-4 kaşık ıspanak
2 tane içli köfte ( ben yaptım az yağlı kızarmamış)
küçük bir kase yoğurt

ara : 1 bardak yeşil çay ve 1 bardak sıkma greyfurt suyu

bugünkü menümü bu şekilde planladım. Planın dışına çıkmayı düşünmüyorum .
Bundan sonraki günlerde sabahki sandiviçlerimi çavdar yada tam buğday ekmeğiyle hazırlıcam ve sütüde 2 günde bir içmeye başlıcam. sütün aralarında limonlu ılık su içmeyi planlıyorum.

boyum 1.60 kilom 57,5 yaşım 27 en az 6 kilo vermek istiyorum.
Çünkü bölgesel şişmanlık var vee malumm yerde birikiyor kilolar (maleseff ) 52 kilo olduğumda herşey çok orantılı duruyor.
Bu yüzden böyle bir hedef koydum kendime yediklerimi , aktivitelerimi yazıp beraber motivasyon olabileceğimize inanıyorum yeni yılda yeni hedeflerle daha mutlu olmak dileğiyle ...

çeyrek beyaz ekmek beyaz peynir kaşar ve zeytinli tost ve şekersiz çay (08:00 işe varınca )

öğlen 12:30 da yiyeceğim : 1 kase ezogelin çorba
az tavuk döner

2 tane içli köfte ( ben yaptım az yağlı kızarmamış)
küçük bir kase yoğurt

ara : 1 bardak yeşil çay ve 1 bardak sıkma greyfurt suyu

bugünkü menümü bu şekilde planladım. Planın dışına çıkmayı düşünmüyorum .
Bundan sonraki günlerde sabahki sandiviçlerimi çavdar yada tam buğday ekmeğiyle hazırlıcam ve sütüde 2 günde bir içmeye başlıcam. sütün aralarında limonlu ılık su içmeyi planlıyorum.

evet dünkü programımı tamamladım sadece sıkma greyfurt suyu yerine küçük bir muz yedim .
tüm gün boyuncada 1,5 lt su içtim.

Seninde hedefin 5-6 sanırım. ....aynen bende ole...ne kadat zamanda vermeyi planliyorsun

kalıcı ve sağlıklı olmasını planlıyorum. 1-1,5 ay gibi bir zaman dilimi uygun galiba. şubat ayında düğün vs gibi aktivitelerde var .
Bir diyetisyenle mailleştim. Bana iş yemeklerinden dolayı kilo alabilirsin dedi tabuldot usulü yemek yapan firmalar günlük çalışan erkeklere göre kalori ayarlıyormuş. karbonhidratı kes ( pilav , makarna vs. zaten yediğim 1-2 kaşıktı ) tatlıyı kes dedi( adet zamanında gözüm dönüyor sanki )tavsiyeleri bunlardı yeme düzenin yediğin besinler sağlıklı dedi. Bende Eskişehir e taşınalı 1 yıl olacak bu zaman zarfında aldığım 4 kilo var önceki 2 kiloda taşınmadan önceki 4 ay evdeydim bünye fazla uyumaya düzensiz saatlerde yemeye alışmamış galiba o zaman almıştım. offf offf 53 kilo olmak istiyorum tekrar :(((

dünkü menüm ;

çeyrek beyaz ekmek beyaz peynir kaşar ve zeytinli sandviç ve şekersiz çay (08:00 işe varınca )

öğlen 12:30 da yedim : 3-4 kaşık kıymalı patates
2 tane mercimek köfte
1-2 kaşık yeşil salata
yarım kase kakaolu puding (yememeliydim ama muayen döneme girmek üzereyim durduramadım kendimi)

1 saat sonra yeşil çay

1 bardak ayran
2-3 kaşık yeşil salata
1 kaşık makarna (tadına baktım eşimin ısrarıyla)

tüm gün 6-7 bardak su içtim.
aktivite : akşam saat 21:30 a kadar mutfakta yemek yaptım. sonrasında 40 dk bisiklet sürdüm ve 25 mekik çektim.

inşallah :26: vericem bu kiloları bu düzen 10 günde istediğim değişimi vermezse biraz daha katılaşıcam diyette :((

dünkü menüm ;

çeyrek beyaz ekmek beyaz peynir kaşar ve zeytinli sandviç ve şekersiz çay (08:00 işe varınca ) hergün aynı :))
öğlen

12:30 da yedim : 1 porsiyon nohut yemeği
2 kaşık pirinç pilav

1 saat sonra yeşil çay

16:00 da bir armut

akşam 19:30 : 1 kase mercimek çorbası
3 küçük biber dolması pirinç yok denecek kadar azdı ve dolmaları birleştirsem 1,5 dolma yapardı çok küçüklerdi.
1 kaşık makarna
2 kaşık yoğurtlu havuç

1 saat sonra yeşil çay ve 2 adet gong (pirinç ve mısır patlağı yuvarlak şekilli)

22:00 yarın portakal ve 1 greyfurt sıkma meyve suyu

aktivite : 45 dk bisiklet sürdüm, 25 mekik çektim , 10 dk bacak germe hareketleri

aktivite demişken tüm gün işte yaptıklarımı saymıyorum :))))

dünkü menüm ;

çeyrek beyaz ekmek beyaz peynir kaşar ve zeytinli sandviç ve şekersiz çay (08:00 işe varınca )

öğlen 12:30 da yedim :

1 kase mercimek çorbası
1,5 dilim tavuk göğsu fırında
2 kaşık pirinç bulgur pilavı

1 saat sonra yeşil çay

akşam 19:30 : perşembe aşkamları kahvalt akşamı malum çalışınca haftanın 1 günü mola iyi geliyor yemek yapmamak
1,5 yumurta tavada az tereyağlı ( diğer 1,5 u eşim yedi :))
3 parmak kadar beyaz peynir
7 zeytin
3 küçük dilim kaşar
tabiki çay şekersiz
2 dilim ekmek

saat 10 gibi yarım portakal ve 1 kivi ara öğünü yaptım.

Aktivite : 50 dk bisiklet sürdüm ve bacak egzersileri yaptım . Mekik çekmedim çünkü yemekten sonra 1 saat mutfakta erkesi gün için yemek yapmakla uğraştım yoruldum.

bu sabah işe gitmek için hazırlanırken tartıya çıkıyım dedim merak ettim tartı 57 gösterdi yarım kilo gitmiş :)) sabah sabah sevindim :)) hiç birşeyden mahrum kalmadan zayıflamak çok güzel işte ...

Bu arada akşam yatarken ile sabah kalkınca tartılınca tartı kiloyu aynı göstermiyor akşam tartılınca yarım kilo falan fazla oluyor geçen gün farkettim galiba vücut su tutuyor

bu sabah işe gitmek için hazırlanırken tartıya çıkıyım dedim merak ettim tartı 57 gösterdi yarım kilo gitmiş :)) sabah sabah sevindim :)) hiç birşeyden mahrum kalmadan zayıflamak çok güzel işte ...

Bu arada akşam yatarken ile sabah kalkınca tartılınca tartı kiloyu aynı göstermiyor akşam tartılınca yarım kilo falan fazla oluyor geçen gün farkettim galiba vücut su tutuyor
Kızzzzz burada bi konun varmış :p

Back
X