- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
boyum 1.60 kilom 57,5 yaşım 27 en az 6 kilo vermek istiyorum.
Çünkü bölgesel şişmanlık var vee malumm yerde birikiyor kilolar (maleseff ) 52 kilo olduğumda herşey çok orantılı duruyor.
Bu yüzden böyle bir hedef koydum kendime yediklerimi , aktivitelerimi yazıp beraber motivasyon olabileceğimize inanıyorum yeni yılda yeni hedeflerle daha mutlu olmak dileğiyle ...
Sabah kahvaltısı : 1 bardak günlük süt (07:00 işe giderken)
çeyrek beyaz ekmek beyaz peynir kaşar ve zeytinli tost ve şekersiz çay (08:00 işe varınca )
öğlen 12:30 da yiyeceğim : 1 kase ezogelin çorba
az tavuk döner
1 kase naneli kekikli pul biberli yoğurt
akşam 19:30 : 3-4 kaşık ıspanak
2 tane içli köfte ( ben yaptım az yağlı kızarmamış)
küçük bir kase yoğurt
ara : 1 bardak yeşil çay ve 1 bardak sıkma greyfurt suyu
bugünkü menümü bu şekilde planladım. Planın dışına çıkmayı düşünmüyorum .
Bundan sonraki günlerde sabahki sandiviçlerimi çavdar yada tam buğday ekmeğiyle hazırlıcam ve sütüde 2 günde bir içmeye başlıcam. sütün aralarında limonlu ılık su içmeyi planlıyorum.
Çünkü bölgesel şişmanlık var vee malumm yerde birikiyor kilolar (maleseff ) 52 kilo olduğumda herşey çok orantılı duruyor.
Bu yüzden böyle bir hedef koydum kendime yediklerimi , aktivitelerimi yazıp beraber motivasyon olabileceğimize inanıyorum yeni yılda yeni hedeflerle daha mutlu olmak dileğiyle ...
Sabah kahvaltısı : 1 bardak günlük süt (07:00 işe giderken)
çeyrek beyaz ekmek beyaz peynir kaşar ve zeytinli tost ve şekersiz çay (08:00 işe varınca )
öğlen 12:30 da yiyeceğim : 1 kase ezogelin çorba
az tavuk döner
1 kase naneli kekikli pul biberli yoğurt
akşam 19:30 : 3-4 kaşık ıspanak
2 tane içli köfte ( ben yaptım az yağlı kızarmamış)
küçük bir kase yoğurt
ara : 1 bardak yeşil çay ve 1 bardak sıkma greyfurt suyu
bugünkü menümü bu şekilde planladım. Planın dışına çıkmayı düşünmüyorum .
Bundan sonraki günlerde sabahki sandiviçlerimi çavdar yada tam buğday ekmeğiyle hazırlıcam ve sütüde 2 günde bir içmeye başlıcam. sütün aralarında limonlu ılık su içmeyi planlıyorum.