Yeni Yil, Yeni Vucüdut ile bir baslangic, Doktorum bir PICASSO...MUTLUYUM

Basakuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
1
1
3
46
herkese iyi aksamlar,

24.12.14´de nihayet yeni vücuduma kavustum..yillardir kiloluydum....gecen yil (2014) yeter diyip..diet yaptim ve Aralikda sarkan yerleri ve fazlaliklari aldirdim. Doktorum Dr. Hüseyin Kandulu (istanbul) bir PICASSO diyebilirim size.

Karnimdaki yaglari alip ve germekden öte...fazla olan yaglari..sarkmis olan gögüslerime ekledi ve diklestirdi. Bacaklarimdaki ve popokivrimdaki fazlaliklarida Liposuction ile aldi. Suan daha sisliklerim olmasina ragmen ve korsa giyinmeme ragmen mutluyum. Yillardir korkuyordum böyle bir ameliyatdan...hep derdim "ben hayatda yaptirmam böyle birsey.." ama simdi diyorum ki..."keske önceden yaptirsaydim..ve iyiki yaptirmisim". Insan kendinisi iyi hissetmesinden daha öte birsey varmi sizce? Herkese bunu tavsiye ederim...ve böyle bir yola cikilirsa kesin benim Doktorum ile cikilmasi gerek. Eger yazdigim sey kimsenin ilgisini cekerse..buraya Resimde ekleyebilirim..:)))) Yeni Yil..Yeni baslangic. Iyi aksamlar Basak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…