Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ediyorum benmde öle oldu yeni yıl hediyemiz karabiber tanesi kadar küçük bebeğimiz oldu:)))Kızlar idrarda silik çıktı az önce kan verdim pozitif hala inanamıyorum
nasıl giiyo hamileliğin bende 6. haftann içindeyim neler yaptırdın bulantılrın başladı mı?Yeni yıla nası girersen öyle gider derler bende meleğimle girdim inşallah bütün yıl ve bundan sonraki bütün yıllar onunla geçer tabi sizlerinde
Çok şükür ben iyiyim bebişimde iyidir inşallah bulantım yok sadece kasık Sancısı ve Sırt ağrım var sen kalp atışını duydunmunasıl giiyo hamileliğin bende 6. haftann içindeyim neler yaptırdın bulantılrın başladı mı?
daha duyamadık haftaya perşembe gidicem doktora o zaman belki duyarız dedi doktor inş duyarız çok merak ediyorumÇok şükür ben iyiyim bebişimde iyidir inşallah bulantım yok sadece kasık Sancısı ve Sırt ağrım var sen kalp atışını duydunmu
Benimde kesin duyulmaz ozaman ben bu cuma gidicem neyse en azından keseyi görebilirim inş hersey yolundadır sabır başka yolu yok günler geçmiyodaha duyamadık haftaya perşembe gidicem doktora o zaman belki duyarız dedi doktor inş duyarız çok merak ediyorum
Senin belirtilerin varmı bu arada canımdaha duyamadık haftaya perşembe gidicem doktora o zaman belki duyarız dedi doktor inş duyarız çok merak ediyorum
Senin belirtilerin varmı bu arada canım[/QUO
sabah bulantılarım başlamadı ama bi kaç günür geceleri azda olsa kusuyorum yoksa uyuyamıorum midem çok rahatsız edio bi de kokuya hassaslaştı burnum her kokuyu alıorum ve çok kötü bu :)))) bi e en büyük sıkıntım göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıorum bile çok ağrıyo böle yanii:)))