Sabret canimm cikcak ikinci cizgi sakin kacirmaabende iyiyim cnm bugün ovü.testi yaptım ama hala bişey yok 12. günüm yarın yine yapıcam bakalım
Sabret canimm cikcak ikinci cizgi sakin kacirmaa
24 ocak tatlim
Malesef hic duzenli degil canim oyüzden hesspliyamiyorumcnm eğer adetlerin düzenliyse yani 28 günde bir oluyosan adetinin ilk gününden saymaya başlıyosun 14.günü genelde yumurtlama gerçekleşir dr.ların tavsiyesi genellikle 12-14-16 günlerin değerlendirilmesi gerekiyormuş ama adetin düzensizse eğer daha erken yada daha geçte olabilir
cnm 12 ocak eklermisinBat ne zaman hanımlar ??
Kredi kartı yok die bi alamadım su ovulasyon testini sinir oldum yaaa
Bikac eczaneyi aradim bulamadım canim ve coj pahali eczanede 20 adet 19 tl gitti gidiyor com da ama kart istiocnm eczanede satılıyor ben 25 tlye aldım galenik marka içinden 5 adet çıkıyor
Bikac eczaneyi aradim bulamadım canim ve coj pahali eczanede 20 adet 19 tl gitti gidiyor com da ama kart istio
Sitedeki kizlar genelde ordsn almis canimevet eczane pahalı ama gittigidiyora güvenemiyorum ben nedense uğaşmak istemedim inş. çok fazla uğraşmayız böyle şeylerle çabucak tutar inş.
Kizceler sonucum 543cikti 5haftalik hamismisimmmdualarm sizlerleee
Hayirli ugurlu olsun canım rabbim saglicakls kucagina almayi nasip etsinKizceler sonucum 543cikti 5haftalik hamismisimmmdualarm sizlerleee
30 aralık :)
Bnde nobwtw gidecwgm hazirlaniyorm isteIiyiz kuzu sen napiyosunn
Ayyy ne guzel canim saglikli sihhatlice kucagina almak nasip etsin RabbimKizceler sonucum 543cikti 5haftalik hamismisimmmdualarm sizlerleee
Ay ne guzel ya allah bizdde versn allah kucagina almayi nasip etsn canmKizceler sonucum 543cikti 5haftalik hamismisimmmdualarm sizlerleee
Benden baska herkes umut dolu ama benYeni umutlarla Bismillâh gelsin
Ocak2015
P pnar88 .... ...01.01...umut dolu
@mina33.... ...03.01...umut dolu
Boncuklu Evin Hanimi .... ...07.01...umut dolu
sade kahve .. ...07.01...umut dolu
kelebek19 ... ....09.01...umut dolu
hilal1907 .... ...09.01...umut dolu
s_busra ... .....10.01...umut dolu
A asla ...... ....12.01...umut dolu
bril ........ ....12.01...
esrade .... ...12.01...umut dolu
susgun peri ... ...12.01...umut dolu
umuttttt ... ...14.01..umut dolu
minnakzuzu ... ...16.01.umut dolu
@hayallergercekolsa.18.01.umut dolu
@nurduaa.... ...19.01...umut dolu
elizanim .... ...24.01...umut dolu
Yadee .. ...28.01...umut dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?