- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Inaniyorum canimm umutla bekliyorummher zaman elimden geldiğince canım :) güzel günler seni bekliyo yeterki inan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inaniyorum canimm umutla bekliyorummher zaman elimden geldiğince canım :) güzel günler seni bekliyo yeterki inan
Ayni canim hic bi degisiklik yok sen nasilsinnhilal1907 kuzum kimsenin sesi soluğu çıkmıyo sen ne durumdasınmerak ettim
şükür canım ne yapayım çalışmaya tempoya devam aklımdasın ne zmndır yazmak istedim moralin falan iyi deil sanki yazmandan öyle hissettimAyni canim hic bi degisiklik yok sen nasilsinn
Canin ya debelenip duruyorum hala etrafimdaki herkese basit olan bana zorlasiyo yoruluyorumm yoruldummşükür canım ne yapayım çalışmaya tempoya devam aklımdasın ne zmndır yazmak istedim moralin falan iyi deil sanki yazmandan öyle hissettim![]()
canım doktora gidiyomusun bu arada hiç belki başka alternatifler vardır böyle psikoloij kendini tüketmekle olmazCanin ya debelenip duruyorum hala etrafimdaki herkese basit olan bana zorlasiyo yoruluyorumm yoruldumm
sağol cnm sanada hayırlı ramazanlar inş tez vakitte halledersiniz sorunlarınızıHayırlı Ramazanlar arkadaşlar esimle bazı problemlerinin var ben artik çocuk fikrinden uzaklastim önce onları çözmeye çalışcaz kendimi farklı şeylere yonelttim artik vakit geçirmek için inşallah bu mubarek ay hurmetine herkesin duası kabul olur
Gidiyorum canim hep aynicanım doktora gidiyomusun bu arada hiç belki başka alternatifler vardır böyle psikoloij kendini tüketmekle olmaz
Mrb canm gözün aydın sende hamile kalmissin nasıl oldu tedavi ne uyguladinMerhaba arkadaşlar Nasılsınız
Sağol arkadaşım tedaviyi bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım aslan pencesi ve kurt üzümü kullandığım ay içinde hamile kaldımMrb canm gözün aydın sende hamile kalmissin nasıl oldu tedavi ne uyguladin
Bende iyiyim canım az kalmış doğuma hadi hayırlısı Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsinkelebek19 h geldin canım evet az kaldı bu ay brakıyorum işi inş sen nasılsın neler yapıyosun?
susgun peri iyiyiz canım sen nasılsın artık kimseler uğramıyo buralara
amin canım sağolasın sıra sana geliyo yavaştan :) nasıl gidiyor hamilelik varmı şikayetlerin?Bende iyiyim canım az kalmış doğuma hadi hayırlısı Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
Hayirli olsun canimm ne yaptin nasil yaptin anlatirmisinnSağol arkadaşım tedaviyi bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım aslan pencesi ve kurt üzümü kullandığım ay içinde hamile kaldım