- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
Ohooooo bana hic fayda etmez o testler o zaman :)))Canım bilmiyorum okudun mu biyerden ama döngüsü 26 gün olanlar için bile eb erken 4 gün önce belli oluyor... Döngü süresi uzadıkça belli olma gün sayısı azalıyor... Yani erken gebelik testi diye satılan testler, benim senin gibi döngüsü 30 gün olanların sonucunu 1 gün önce doğru verebiliyor... Anlayacağın senin için henüz çok erken
Aaaa niye ki kız :)Ohooooo bana hic fayda etmez o testler o zaman :)))
Benim 32-34 gün çünkü :) hapı bırakınca boyle olduAaaa niye ki kız :)
No problemoooo adetini beklediğin gün yap işte çıkar hemen :)Benim 32-34 gün çünkü :) hapı bırakınca boyle oldu
Ya sorma benimki de çok şakacı XD adetim yaklaşıyor diye gittim erken gebelik testi aldım dedim ki yarın yaparım hoooop akşam foşurdadımBi sürpriz yapıp erkenden gelmezse tabi.. Gecen ay beklediğinden 2 gün erken geldi alay eder gibi :)
Insallah canim hayirlisiyla olur cok uzuldum allahim yardimcimiz olsunınsallahhhh bende cok ıstıyorum 6 aylık bebegımı kaybettım cok zordu yenıden ıstıyorum allah nasıp ederse
Anaaannnnnn buna ayda mi kırmızı göründü sana kısmet ocağa artik bakalım ben nolucamYa sorma benimki de çok şakacı XD adetim yaklaşıyor diye gittim erken gebelik testi aldım dedim ki yarın yaparım hoooop akşam foşurdadım
Neyse cnm yeni yila umutla bakicaz artikYa sorma benimki de çok şakacı XD adetim yaklaşıyor diye gittim erken gebelik testi aldım dedim ki yarın yaparım hoooop akşam foşurdadım
Insallah canim hayirlisiyla olur cok uzuldum allahim yardimcimiz olsun
27 aralık canım bat bakalım bekliyoruz artıkAnaaannnnnn buna ayda mi kırmızı göründü sana kısmet ocağa artik bakalım ben nolucam
Sen fosurdadim diye bu ay için söylememiş miydin super o zaman umutla beklemeye devam edelim :)27 aralık canım bat bakalım bekliyoruz artık
Canım nolduu gordunmu kırmızı yı yoksaPffffffffffffffffffffffffff
Aaaaaa ne olduuuuuuuPffffffffffffffffffffffffff
Kasım içindi bebişim :) aynen bu ay bir ümit dahaSen fosurdadim diye bu ay için söylememiş miydin super o zaman umutla beklemeye devam edelim :)
Canim sıkılıyooduuu ondan yazdimm benim durumlar ayni lekeler camura dondu halageliyoAaaaaa ne olduuuuuuu
Neden sıkılıyor canın kuzumCanim sıkılıyooduuu ondan yazdimm benim durumlar ayni lekeler camura dondu halageliyo
Gorsem rahatlicam canim lekeler oldu simdide camur gibi davm ediyor yarin adet olmam lazim baslasinda kurtulayim delirdimCanım nolduu gordunmu kırmızı yı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?