- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
- Konu Sahibi Kirmizibalik88
2016 yılı uğurlu bir yıl olmadı diyen ve benim gibi düşük yapıp üzülen herkese 2017 nin bomba gibi gelmesini diliyorum veee güzel bebişler kucaklamasını nasip etsin Rabbim diyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ben de bi düşükle umudumu gelecek yıla taşıdım inşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip olur2016 yılı uğurlu bir yıl olmadı diyen ve benim gibi düşük yapıp üzülen herkese 2017 nin bomba gibi gelmesini diliyorum veee güzel bebişler kucaklamasını nasip etsin Rabbim diyorum![]()
yaaa neden öyle diyorsun belki bu sene öğrenirizzzzzMerhaba canım ben de bi düşükle umudumu gelecek yıla taşıdım inşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip olur![]()
inşallah canım bakalım adet tarihim 18 i pek bi belirtim yok bekliyorum inşallah dediğin gibi olur bi mucize gelir canımyaaa neden öyle diyorsun belki bu sene öğrenirizzzzz
inş. canım ben de geçen ay 14 ünde olmuştum genelde atar ileri benim ,inşallah canım bakalım adet tarihim 18 i pek bi belirtim yok bekliyorum inşallah dediğin gibi olur bi mucize gelir canım
2017 de öğrenelim sağlıkla ilerlediğini bilelim de... gerisi de gelir inş canım2-3 aya gebe kalamazsak 2017 de anne olmak bir hayal olacak(
aynıyız o zaman canım ben takvim tutuyorum geçen sene de 20 kasımda adet olmuşum tam denk düşmüş bu sene deinş. canım ben de geçen ay 14 ünde olmuştum genelde atar ileri benim ,
ben de 18 i diyorum bakalım..........
Kan yaptırdın mı ?Ne güzel bi konu.. İnşallah isteyen, bekleyen herkese nasip olur annelikDün test yaptım çok silik bir çizgi gördüm.
![]()
Henüz yaptıramadım çalışıyorum izin alamıyorum şuan. Ama meraktan çatlıyorum resmenKan yaptırdın mı ?
adet günün ne zmandıHenüz yaptıramadım çalışıyorum izin alamıyorum şuan. Ama meraktan çatlıyorum resmen![]()
28 Eylül. Ben pkosluyum ve Prolaktinim 99 çıkmıştı son tahlilimde. O süreden beri Parlodel kullanıyorum. Geçen sefer de aynı sebepten Dostinex vermişti doktorum. O zaman da ilaç içerken hamile kalmıştım. Şimdi o yüzden heyecan yaptım. İnşallah hamileyimdiradet günün ne zmandı
İnş Can'ım28 Eylül. Ben pkosluyum ve Prolaktinim 99 çıkmıştı son tahlilimde. O süreden beri Parlodel kullanıyorum. Geçen sefer de aynı sebepten Dostinex vermişti doktorum. O zaman da ilaç içerken hamile kalmıştım. Şimdi o yüzden heyecan yaptım. İnşallah hamileyimdir![]()
Amiiin diyelim Ben ekim başında kalbi durduğu için kürtaj olmak durumunda kaldım 7 haftalıktı. Yeni yılın tüm güzellikleriyle gelmesini diliyorum ben. Herşeyde bir hayır var muhakkakNe güzel bi konu.. İnşallah isteyen, bekleyen herkese nasip olur annelikDün test yaptım çok silik bir çizgi gördüm.
![]()
Amiin Herşeyin hayırlısı olsun ve zaten oluyorMerhaba canım ben de bi düşükle umudumu gelecek yıla taşıdım inşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip olur![]()
elmooll maşallah sana yaaa,Kizlaaaar test yaptım![]()
sağol canım yaaelmooll maşallah sana yaaa,
bu sefer tamamına erer inş.
ben de yaptım boş, kan verdin mi