yeni yılda mini etek yüksek topuk:))72 den 60 a yolculuk...hedef: 12 kg süre:2,5 ay

2014kpss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
122
0
16
Adana
selam arkadaşlar diyet günlüklerinize bakıyorum da burda yazmak gerçekten motive edici ben diyete henüz bu sabah başladım her gün sizler gibi yazıcam tavsiyesi olan varsa bana yazabilir..
boyum 1.70 neyse ki..kilom 72 ben daima 65 te mutluyum ama bu sefer 60 olmak istiyorum bebek öncesi çünkü bebek planımız var şubatta inş...bu kiloda gebe kalmak istemiyorum..bol su ve yeşil cay sebze yumurta yoğurt salata gibi zararsız besinlerle diyet yapıcam belli bi planım yok zayıflama hapı asla yok...umarım 2,5 ayda 12 kilo gider sanırım ayda 5 kilo gitmeli her gün bir saat spor yapıcam tabi..

neler yedim ne yaptım her akşam yazıcam ilk tartı günüm cuma olsun bence ödem atarım ilk 3 gün kendimi biliyorum inş.cuma 70 olurum ödem inince yemekten şiştim tabi talılar dolmalar çerezler lahmacunlarla aylardır..

kolay gelsin canım
ben günde 1 dilim ekmek yiyerek
çorba et yada sebze yemeği salata yoğurt ile
tabi yeşilçay ve form çayı içerek spor yaparak
bol kaçamak ile ayda 5 kilo verdim

yani eğer sabırlı olursan ayda 7 kilo falan verebilirsin

sağ ol canım başlangıç kilomuz hdefimiz aynıymış ne güzel sen 5 inden kurtuldun darısı başıma azimliyim kararlıyım kimseye de demedim millet rejim bozmak için uğraşıyor sanki çevremde gizli diyetteyim bi yere de gitmicem...

kahvaltım
1yumurta
1domates
peynir büyük parçaydı
1dilim etimek... sonra da şekersiz sade türk kahvesi...
ve 45 dakika yürüdüm bunu artırıcam süresi az bugünlük..

doğrusunu yapıosun ben salak gibi herkese söyledim hayatında diyet yapmamaış olanlar bile diyetisyen kesildi başıma

doğrusunu yapıosun ben salak gibi herkese söyledim hayatında diyet yapmamaış olanlar bile diyetisyen kesildi başıma

ay bi kere söyledim lanet ettim sonunda diyeti bıraktım bi arkadasım nerdeyse sen diyettesin diyip ağzımdan lokmamı aldı sanki aç kalarak zayıflanıyormuş gibi..sem sunu yeme bunu yeme sonra önümde dondurma siparişleri lahmacun söylemeler bana gelirken pasta getirip bak bunu kendime getirdim haaa sen yemicen resmen çin işkencesiydi amaç neydi zayıflarsam bozulacak millet iltifat edince tabi:)

evet yediklerimi şöyle bi toparlayayım ...
sabah:
1yumurta peynir domates etimek..

öğlen evde bi kabak vardı içine de 1 soğan bir domates doğradım pulbiberle kendi suyunda pişirdim yağsız sebze yemegi oldu..3kaşık yoğurtla 1 dilim etimekle yedim doydumm..

az önce de bir çay bardağı pirinç haşladım 6kaşık yoğurt ve pul biberle yedim ama cok doyurdu fazla mı kaçırdım acaba ilk günden ben?cok tokum çünkü böyle diyet olur mu :26:

1litre su anca bitti..akşam yarımlitre daha içerim bi de yeşil çay içerim akşam o kadar... pirinç gereksizdi de evde bi şey yoktu mecbur kaldım bugünlük ..

canım pirinç lapası diyeti var zaten güzel fikir yoğurtlu olması ayrıca baharat metobolizamyı hızlandırır
ama bunu öğlen öğünü olarak kullanırsan daha iyi olur bende severim kabak soteyi

canım pirinç lapası diyeti var zaten güzel fikir yoğurtlu olması ayrıca baharat metobolizamyı hızlandırır
ama bunu öğlen öğünü olarak kullanırsan daha iyi olur bende severim kabak soteyi

sağ ol canım haklısın akşam için çorba veya salata yapıcam artık bu ilk gün ya bilemedim...
yarın sebze alıcam pırasaya da bayılırım ben kabak da kurunaneyle güzel oluyor zaten onu da severim...kiraz saplı çay yapıcam kendime birazdan 1ocakta 60 kilo olmayı o kadar cok istiyorum ki anlatamam dar giysileri de dolaba astım gözümün önünde giyemiyorum tabi şimdi içim acıyor oh olsun bana yaz boyu götürdüm tatlıları pastaları of fo

ya benimde bi eteğim var nişanlıyken alınmıştı
o zaman 56 kiloydum anca oluyodu hatta 53 kiloda daha süper olur
onun içine girsem ne güzel olur

ya benimde bi eteğim var nişanlıyken alınmıştı
o zaman 56 kiloydum anca oluyodu hatta 53 kiloda daha süper olur
onun içine girsem ne güzel olur

60 olunca da gireiblirsin belki içine cok iyi ya 56 kilofalan sen eskiden cok zayıftın o zaman ben en son lisese 60 kiloydum altına hiç inmedim boy 1.70 o kadar erirsem çirkin olabilirim ama bi 60 olsam var yayepyeni giysiler alıcam şu an eskilerle idare edicem..
bence sen o eteği çıkar 10günde bi dene içine girmeye calış..

evet merhabalar......
sabah:1yumurta 1 domates 2 dilim etimek ve peynir yedim...
sonra yeşil çay 1kupa..
sonra şekersiz türk kahvesi...

öğlen az önce bir kase yağsız mercimek çorbası içtim..yanında 2dilim etimek ve limonla...

akşam yoğurt ve pırasa yemeği yicem ama tabi ki yağsız kendi yemeklerime yağ katmıyorum asla...
gece belki bi salatalık yerim o kadar...agzıma başka bi şey sürmicem kaçamak da yapmicammmmmm bugün

bu arada sabah 1saat yürüdüm ve şuana dek 1 litre su içtim...2,5litreye tamamlicam...ben su içmeden kilo veremiyorum zaten..

pırasa pişiremedim işim çıktı ..
cok aç gelince dolaptaki 100kalorilik çikolatalı sütü içtim sonra da 1 salatalık ve bir havuç yedim 5adet de zeytin bu kadar akşam yemegi sayıcam bunları bugünlük yemek yok başka sadece su ve bitkiçayıyla geceyi bitiricem inş..

kilom 71 belki ödem gitti ama olsun gitti ya ...hedefim yeniyılda 60 olmak..eşimle iddiaya girdik eger 1aralıkta 65 olursam ödülüm kapodokya turu olacakartık ölsem de diyet bozmam cok istiyorum orayı görmeyi...

1saat yürüdüm geldim...şimdi sıra bol su ve az yiyecek de..yumurta peynir ve yoğurtsuz asla tabi...akşama yazıcam ne yediysem...

ablamda kaçırdıgım kek ve börek yüzünden akşam yemegi yok...ince bir dilim börek ve kek yedim...kalorisi akşam yemegiyle eşit sayılır baktım artık su içicem b uakşam..hedefim pazartesi tartıya cıkmak ve 70 olmak..

2gündüry azamadım ama tempom cok bu aralar..1000 kaloriyi geçmedim günlük...biraz suyumu tam içemedim o kadar hafta içi daha iyi yapıyorum diyetimi..

diyete devam ediyorum ancak kalori sayma yöntemine geçtim..günlük 1000kalori alıyorum ayda 4,5 kilo verdiriyor tabi spor da eklersem 6kiloya kadar cıkarırım inş..netten hesaplıyorum 1000 i geçmişse veya yaklaşmışsa yemiyorum..

kızlar merhaba bayramda cok sey kaçırdım aslında ya da bana öyle gelmiş çünkü kilom 69cok yürümek zorunda kaldım hep bulaşık yıkadım falan hareketliydim ondan sanırım 6lı rakamları da gördüm ya cok şükür...
1aralık 65 olursam kapodokya turuna cıkıcaz eşimle söz verdi bence olurum hatta ona inat 64 olucam inş...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…