neler yedim ne yaptım her akşam yazıcam ilk tartı günüm cuma olsun bence ödem atarım ilk 3 gün kendimi biliyorum inş.cuma 70 olurum ödem inince yemekten şiştim tabi talılar dolmalar çerezler lahmacunlarla aylardır..
kolay gelsin canım
ben günde 1 dilim ekmek yiyerek
çorba et yada sebze yemeği salata yoğurt ile
tabi yeşilçay ve form çayı içerek spor yaparak
bol kaçamak ile ayda 5 kilo verdim
yani eğer sabırlı olursan ayda 7 kilo falan verebilirsin
sağ ol canım başlangıç kilomuz hdefimiz aynıymış ne güzel sen 5 inden kurtuldun darısı başıma azimliyim kararlıyım kimseye de demedim millet rejim bozmak için uğraşıyor sanki çevremde gizli diyetteyim bi yere de gitmicem...
doğrusunu yapıosun ben salak gibi herkese söyledim hayatında diyet yapmamaış olanlar bile diyetisyen kesildi başıma
evet yediklerimi şöyle bi toparlayayım ...
sabah:
1yumurta peynir domates etimek..
öğlen evde bi kabak vardı içine de 1 soğan bir domates doğradım pulbiberle kendi suyunda pişirdim yağsız sebze yemegi oldu..3kaşık yoğurtla 1 dilim etimekle yedim doydumm..
az önce de bir çay bardağı pirinç haşladım 6kaşık yoğurt ve pul biberle yedim ama cok doyurdu fazla mı kaçırdım acaba ilk günden ben?cok tokum çünkü böyle diyet olur mu :26:
1litre su anca bitti..akşam yarımlitre daha içerim bi de yeşil çay içerim akşam o kadar... pirinç gereksizdi de evde bi şey yoktu mecbur kaldım bugünlük ..
canım pirinç lapası diyeti var zaten güzel fikir yoğurtlu olması ayrıca baharat metobolizamyı hızlandırır
ama bunu öğlen öğünü olarak kullanırsan daha iyi olur bende severim kabak soteyi
sağ ol canım haklısın akşam için çorba veya salata yapıcam artık bu ilk gün ya bilemedim...
yarın sebze alıcam pırasaya da bayılırım ben kabak da kurunaneyle güzel oluyor zaten onu da severim...kiraz saplı çay yapıcam kendime birazdan 1ocakta 60 kilo olmayı o kadar cok istiyorum ki anlatamam dar giysileri de dolaba astım gözümün önünde giyemiyorum tabi şimdi içim acıyor oh olsun bana yaz boyu götürdüm tatlıları pastaları of fo
ya benimde bi eteğim var nişanlıyken alınmıştı
o zaman 56 kiloydum anca oluyodu hatta 53 kiloda daha süper olur
onun içine girsem ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?