Yeni yıldan çokmu şey istemişim :(

capoeira

İmkanlar el verdikçe, hayallerini yaşa
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
2.275
2.275
248
Piyango oynayıp milyoner olayım demedim, yada büyük büyük hayallerde kurmadım..Şehit haberi gelmesin, çocuklar öksüz yetim kalmasın, Sevdiklerim eksilmesin dedim.. Sanki 1.2 saat sonra yetim kalacağımı anlamışım gibi.. Çokmu şey istedimde genç yaşta aldın babamı be hayat :(
98 yaşındaki dedem, babamın cenaze namazını kılarken anladım ölümün ne kadar zamansız olduğunu..
Babammm duramadım ayakta, kızma bana!!
Hep inatçı , hep güçlü, hep keçiydim ya, hani erkek fatma lakabını takmıştın bana,
Tabutun varya babam tabutun! Yaktı , yıktı hepimizi..
Söz vermiştim anneme, bağırmıcam ağlamıcam, ayaklarını öpüp çıkıcam die, öptm içime çeke çeke, dayanamadım açtım yüzünü.. Babam o sıcaklığın nerede?!? O sen deildin
Tutamadım kendimi, nasıl yakışmamış sana ölüm ...
Gitme çınarım, gitme sırtımı dayadığım dağım, gitme ilk aşık olduğum adam, gitme babam...
Tek duam affedilen kullardan ol, rabbim mekanını cennet, kabrini nur etsin.. Rabbim şahit, seni hep sana şikayet ettim, asla Allaha şikayet etmedim.. Ben senden razıyım, Allahta senden razı olsun BABAm

Allah dayanama gücü versin size. Kalan sevdiklerinize uzun ömür versin

Mekanı Cennet olsun inşallah , sizde sabırlı olun , anneniz ile birbirinize sarılın , bol bol dua ederek güç bulacaksınız . Babanız sizin çok üzülmenizi istemezdi , onun ruhu için ayakta durun ki sizinle iftihar etsin...

Ahh canım benim ..
başınız sağolsun..
ölüm ani dünya fani . .
:cry::cry:

Ölüm bu kadar yakın iste. Sevdiklerimize neden kızarız ki ? ... neden sinirlenir, neden kırarız ki birbirimizi. Halbuki o bizim sevdiğimiz değil mi. Karşıda ki anamız / babamız / eşimiz / dostumuz / değil mi ?

Ah yalan dünya!!!! Ne kadar kısasın !!!
Sevdiklerimizi elimizden almak için ne kadar fırsat kolluyorsun!!!
Acimasizsin yalan dünya!!!...

aniden mi kaybettiniz
başınız sağolsun...
O kadar ani ki, kendi bile anlayamamış.. Doktor öyle dedi.. Uykusunda olmuş büyük ihtimal dedi..
İnanılmaz özlüyorum.. Etrafımdakilerle konuşamıyorum, çocukların var sus diolar. Bende çocuğum! Bende anamın babamın çocuğuyum.. Babasını kaybetmiş biri desin acın dinecek alışacaksın die nolur, boğuluyorum...

Tek tek cvp yazamıyorum ama hepsini okuyorum.. Hepinizden allah razı olsun.. Dualarınızada yürekten amin!!!
Derdimin çaresi yok biliorum ama çok ağır geldi bu acı.. Kime anlatsam çocukların üzülüo ağlama diolar.. Siz demeyin nolur.. Dua edin, içinizden geleni yazın,, söz odamda okur ağlarım.. Çok ihtiyacım var....

Hayır canım ağla, ağla ki rahatla. Ağla acını akıt ki kendini toparlayabilesin. Bu acı hepimizi öyle yada böyle er yada geç buluyo, Allah yattığı yerde dinlendirsin. Hasta olmadan çile çekmeden ne güzel bi ölüm olmuş.. Allah hepimize hayırlı ölümler versin.

Allah.ım sana sabır versin. Ne güzel çocukların varmış, en büyük dayanağın onlar olsun, zaten öyledir.

Piyango oynayıp milyoner olayım demedim, yada büyük büyük hayallerde kurmadım..Şehit haberi gelmesin, çocuklar öksüz yetim kalmasın, Sevdiklerim eksilmesin dedim.. Sanki 1.2 saat sonra yetim kalacağımı anlamışım gibi.. Çokmu şey istedimde genç yaşta aldın babamı be hayat :KK43:
98 yaşındaki dedem, babamın cenaze namazını kılarken anladım ölümün ne kadar zamansız olduğunu..
Babammm duramadım ayakta, kızma bana!!
Hep inatçı , hep güçlü, hep keçiydim ya, hani erkek fatma lakabını takmıştın bana,
Tabutun varya babam tabutun! Yaktı , yıktı hepimizi..
Söz vermiştim anneme, bağırmıcam ağlamıcam, ayaklarını öpüp çıkıcam die, öptm içime çeke çeke, dayanamadım açtım yüzünü.. Babam o sıcaklığın nerede?!? O sen deildin
Tutamadım kendimi, nasıl yakışmamış sana ölüm ...
Gitme çınarım, gitme sırtımı dayadığım dağım, gitme ilk aşık olduğum adam, gitme babam...
Tek duam affedilen kullardan ol, rabbim mekanını cennet, kabrini nur etsin.. Rabbim şahit, seni hep sana şikayet ettim, asla Allaha şikayet etmedim.. Ben senden razıyım, Allahta senden razı olsun BABAm

Canıımmm yeni gördüm başın sağolsun babacığının ruhuna rahmet nur içinde yatsın Allah sabrını versin size de

Tek tek cvp yazamıyorum ama hepsini okuyorum.. Hepinizden allah razı olsun.. Dualarınızada yürekten amin!!!
Derdimin çaresi yok biliorum ama çok ağır geldi bu acı.. Kime anlatsam çocukların üzülüo ağlama diolar.. Siz demeyin nolur.. Dua edin, içinizden geleni yazın,, söz odamda okur ağlarım.. Çok ihtiyacım var....
:KK43::KK14: çok zor çok offf ne desek ne yazsak bu acıyı yaşayan için çok zor allahım sabır versin

Back
X