Yeni yılı kayınvalidemlerde kutlamak zorunda mıyım?

nagihan sende de ne şans varmış..bula bula yılbaşı gününümü buluyorlar..

Olan olmuş eşin sana sormadan tamam demiş..

Olsun varsın..

Gidin, gitmeden önce de eşin bir şekilde gece bir vakitte ordan ayrılacağınızı söylesin annesine vs. hazır sofraya oturun, eğlenin yeyin için işte,sonra ''hadi iyi seneler sizee'' deyip kalkın, gidin nereye gidecekseniz.

Ama eşine de ''bir daha böyle teklifler geldiğinde, sana danışmadan karşı tarafa tamam dememesi gerekitiğini de söyle mutlaka..

Çünkü nasıl başlarsa öyle gider, eşin herşeye hemen tamam dememesi gerektiğini de bilmeli.

4 aylık evliyim bende ve yılbaşı gecesi eşimin arkadaşları gelicek beraber kutlayacağız. Annesi babası evde tek kalıcakmış görümcem eltim herkes dışarda plan yapmışlar eşim onlar yalnız kalıcak diye üzülüyordu. Ailesine diğer kardeşlerinden daha düşkündür eşim. Bugün aradı yemeğimizi annemlerde beraber yesek olurmu diye sordu misafiler gelene kadar evimize dönmüş oluruz dedi hayırdır nerden çıktı aniden plan değişikliği dedim annem babam yalnız kalcaklar evde en azından yemekte yalnız kalmamış olurlar sakıncası yoksa dedi eee böyle soran bir kocaya hayır denmiyeceği için kabul ettim gidelim neşelendirelim onlarıda dedim.

Sizde böyle birşey yapabilirsiniz akşam yemeği yiyip biraz zaman geçirip sonra evinize dönüp süprizinizi yapabilirsiniz böyle birşey teklif edebilirsiniz yani eşinize.

sağol canım evet geçirdim sonranraki yılbaşım da ama oda maf oldu görümcem kocasına kızıp içmiş olan bana olsu abisine yani benim eşime sarılıp sarılıp ağlıyor abi beni bırakma diye

he buarada eşimi herkesten kıskanırım kaynanamda abisin den ayrılamıyor deyip masusu beni delirtti abi benden ayrılma yanım da kal diyor kaynnamada ne dese iyi bu gece abisiyle yatsın demezmi:bbo: ben yıktım ortalığı zavallı eşim ortada kaldı bi bana bakıyor bi kardeşine

ama sonun da zafer gene benim benim yanıma geldi alın şunuda yatırın dedi buda 2cisenemedeydi gene mafoldu yani yılbaşım benim talihim yok hahah:roflol:

şimdi 5yılı doldurdum artık hertürlü geçiyor yılbaşı
:teselli:
ay canim sende de hic sans yokmus ama zafer yine senin olmus ya ona sevindim bende 7 yillik evliyim her yil esimle diledigimiz sekilde kutladik fakat bu yil esim burda degil annesiyle ve türkiyeden buraya tatile gelen dayisiyla beraber danimarkadaki dayisina gezmeye gittiler ben gitmek istemedim kizimla yolculuk cekilmiyo diye oda annesi ve dayisiyla kutlayacak tabi ben burnundan da getiriyorum laf sokmalarimla 3umarim bu yila annenle girip tüm yilida annenle gecirmezsin diye lafimida söylüyorum ama benimki öyle anneci biride degil olsun ben yine onun hakkindan geliyorum

ay canim sende de hic sans yokmus ama zafer yine senin olmus ya ona sevindim bende 7 yillik evliyim her yil esimle diledigimiz sekilde kutladik fakat bu yil esim burda degil annesiyle ve türkiyeden buraya tatile gelen dayisiyla beraber danimarkadaki dayisina gezmeye gittiler ben gitmek istemedim kizimla yolculuk cekilmiyo diye oda annesi ve dayisiyla kutlayacak tabi ben burnundan da getiriyorum laf sokmalarimla 3umarim bu yila annenle girip tüm yilida annenle gecirmezsin diye lafimida söylüyorum ama benimki öyle anneci biride degil olsun ben yine onun hakkindan geliyorum

ay canım senin adına da üzüldüm keşke gitmeseydi ama işte bide gelmiyormuş anasıyla bütün sene geçiriyormuş:roflol: allah tez zaman da kovuştursun eşine canım seni a.s.

ay canım senin adına da üzüldüm keşke gitmeseydi ama işte bide gelmiyormuş anasıyla bütün sene geçiriyormuş:roflol: allah tez zaman da kovuştursun eşine canım seni a.s.

amin canim kizim babasini cok özledi oda orda delirdi kizini özledi ama o ortamida kacirmak istemedi ayy yok canim o dayanamaz bizede iste dayilariyla biraz vakit gecirmek istedi ama onada dedim bidaha yalniz asla göndermem seni cünkü kizimiz cok özlüyo babasini ilk gittigi gün gece 3 te uyanip sabah 6 ya kadar agladi anne babam nerde gelsin dedi ise gitti diye iki gündür cocugu kandiriyorum gezmede oldugunu bilse kafayi yer kizim ama aksam olunca anne karanlik oldu hadi babam gelsin diye agliyo kuzum daha 3 yasinda ve babasina asik 9 aylikken kizim tr gitmistim esim 2 hafta bizden sonra gelecekti ve kizim iki hafta hergün baba diye agladi artik erkek kardesime baba demeye basladi ve birgün esimin gelmesine bi kac gün kala babasinin bi fotografini bulmus annemlerin albümünde sabaha kadar elinden birakmadan yatti o resimle elinden düstükce gece fotograf sicrayip agliyor tekrar eline alip yatiyordu ama bidaha asla esimi yalniz bir yere göndermem buda ilk ayri gececek olan yeni yilimiz

aman alt tarafı yılbaşı yaa..eğer arkadaşlarınızla bir planınız yoksa başbaşa kutlayıp ne yapıcaksınız...
biz vala gayet annemler kayınvalidemler tombala oynayarak geçircez:)
hiçbi mecburiyetimiz yok ama o insanlar bugün var yarın yok...(sırayla değil gerçi)
ama ne biliyim evlilik yıldönümü değil bişey değil yani siz bilrsiniz yine tabi ama yılbaşı için kalp kırmaya gerek yok..yılbaşları genelde başbaşa değil ailelerle kutlanır yabancılarda bile böyledir bu.
ha arkadaşlarınızla plan yaparsınız o zaman ailelerle yemek yer dışarı çıkarsınız ama başbaşa kutlamayı istemek bana garip geldi açıkçası.

Back
X