Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canim sende de hic sans yokmus ama zafer yine senin olmus ya ona sevindim bende 7 yillik evliyim her yil esimle diledigimiz sekilde kutladik fakat bu yil esim burda degil annesiyle ve türkiyeden buraya tatile gelen dayisiyla beraber danimarkadaki dayisina gezmeye gittiler ben gitmek istemedim kizimla yolculuk cekilmiyo diye oda annesi ve dayisiyla kutlayacak tabi ben burnundan da getiriyorum laf sokmalarimla 3umarim bu yila annenle girip tüm yilida annenle gecirmezsin diye lafimida söylüyorum ama benimki öyle anneci biride degil olsun ben yine onun hakkindan geliyorumsağol canım evet geçirdim sonranraki yılbaşım da ama oda maf oldu görümcem kocasına kızıp içmiş olan bana olsu abisine yani benim eşime sarılıp sarılıp ağlıyor abi beni bırakma diye
he buarada eşimi herkesten kıskanırım kaynanamda abisin den ayrılamıyor deyip masusu beni delirtti abi benden ayrılma yanım da kal diyor kaynnamada ne dese iyi bu gece abisiyle yatsın demezmi:bbo: ben yıktım ortalığı zavallı eşim ortada kaldı bi bana bakıyor bi kardeşine
ama sonun da zafer gene benim benim yanıma geldi alın şunuda yatırın dedi buda 2cisenemedeydi gene mafoldu yani yılbaşım benim talihim yok hahah:roflol:
şimdi 5yılı doldurdum artık hertürlü geçiyor yılbaşı
:teselli:
nagihan sende de ne şans varmış..bula bula yılbaşı gününümü buluyorlar..
ay canim sende de hic sans yokmus ama zafer yine senin olmus ya ona sevindim bende 7 yillik evliyim her yil esimle diledigimiz sekilde kutladik fakat bu yil esim burda degil annesiyle ve türkiyeden buraya tatile gelen dayisiyla beraber danimarkadaki dayisina gezmeye gittiler ben gitmek istemedim kizimla yolculuk cekilmiyo diye oda annesi ve dayisiyla kutlayacak tabi ben burnundan da getiriyorum laf sokmalarimla 3umarim bu yila annenle girip tüm yilida annenle gecirmezsin diye lafimida söylüyorum ama benimki öyle anneci biride degil olsun ben yine onun hakkindan geliyorum
bende yeni yılı
1+1 evde eşim olmadan kızım ve ben tv seyredip kutlamak zorundamıyım ?((((((
ay canım senin adına da üzüldüm keşke gitmeseydi ama işte bide gelmiyormuş anasıyla bütün sene geçiriyormuş:roflol: allah tez zaman da kovuştursun eşine canım seni a.s.
Neden canım Eşin nerde ayrısınız:uhm: