Yeni yüzyıl gop murat keskin tüp bebek deneyenler

sgk raporlu ilaçlarla beraber toplam 80-90 civarı bir şey ol

sgk raporlu ilaçlarla beraber toplam 80-90 civarı bir şey oldu
Yumurta toplama büyütme iğnelerini falan hep karşılıyor mu sigorta? 90 bin SGK karşıladıktan sonra size çıkan ödeme mi? O zaman ana işleme 40bin falan alıyorlar gibi. Ben geçen sene kasım ayımda Acıbadem grubunda sgksız başladım 80bin ödedim+ilaçlar baya maliyetliydi. Tekrar sürece başlama ihtimalim olabilir ve SGK kullanma hakkım olacak gibi sperm sorunu nedeniyle. Bu hocayı bir arkadaşım önerdi o çok araştırmış ve çok memnundu oğlu 10 yaşında maşallah.

Yumurta toplama büyütme iğnelerini falan hep karşılıyor mu sigorta? 90 bin SGK karşıladıktan sonra size çıkan ödeme mi? O zaman ana işleme 40bin falan alıyorlar gibi. Ben geçen sene kasım ayımda Acıbadem grubunda sgksız başladım 80bin ödedim+ilaçlar baya maliyetliydi. Tekrar sürece başlama ihtimalim olabilir ve SGK kullanma hakkım olacak gibi sperm sorunu nedeniyle. Bu hocayı bir arkadaşım önerdi o çok araştırmış ve çok memnundu oğlu 10 yaşında maşallah.
Opu ve transfer yanlıs hatırlamıyorsam 60-70 civarı ilaçlar ortalama 15 tutuyor benim ekstra bi döngü yumurta büyütme yapılmıştı yumurta çıkmadığı için o yüzden ekstraları oldu o yüzden net hatırlayamıyorum ama ist avrupa yakasında sgk destekli en uygun yerdi

Merhaba. Bende murat beyde başladım geçen ay. 6gün önce opu oldu. 2 tane dondurulmuş ebriyom var 3.gün. 2 regl bekleyip transfer yapacaklar. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Merhaba murat hoca ile tedaviniz nasıl sonuclandi

Gop hastanesi murat keskinde tedavi gören var mı benim amh düşük 0.8 eşimde sorun yok eşim 29 ben 27 yasındayım
Açıkcası maddi olarak zor bir süreç bu hastanede hem sgk desteği var hem de fiyat olarak diğer yerlerden uygun geldi yakın zamanda bizimle benzer sorunlardan dolayı tüp bebek yaptıran var mı
Ben canım şuan kızım 1 yaşında

Cok mutlu oldum adınıza gerçekten sağlıkla büyüsün inşallah bende murat hocada tedavi görüyorum pazartesi transfer oldum 3.denemem murat hoca ile ilk denemem inşallah bende pozitif görürüm test günümde🥰

Amin inşallah yaaa dularım seninlee 🤲
Yaşınız kaçti acaba cok soru soruyorum ama💕

İstediğini sor cnm sıkıntı yok. Benim yaş 32

Amin inşallah yaaa dularım seninlee 🤲

İstediğini sor cnm sıkıntı yok. Benim yaş 32
35 yasindayim bende esim ile ayni yaştayız bir sorunumuz yok ama olmuyor 3 asilama yaptik olmadi 3.tup bebek tedavisini murat hoca ile yaptık ayin 20si tahlil günümüz bakalim hayırlısı ile olur inşallah cok teşekkür ederim 🥰

Negatif düşünüp kendinizi de bebeği de şimdiden strese sokmayın hakkınızda hayırlısı olsun anne oluyorsunuz bunu düşünün ve pozitif olun kızım 1 yaşında be süpriz bir şekilde ikinci gebeliğimi yaşıyorum şuan hemde yıllarca hastanelerde uğraştık olmadı şimdi kendiliğinden hamile kaldım dr ilaçsız lütfen güzel şeyler düşünün 🤗🤗🤗🤗🤗

Benimde murat hoca ilk deneme pozitif geldi şükrolsun ama daha 6.haftadayım daim olur inşallah
Ay öylemi sağlıkla kucağınıza alın inşallah cok teşekkür ederim desteğiniz bana da umut oldu🥰 bugun 20si test günüm beklemesi cok zor daha 3.gunum bugun hayırlısı ile bende sizler gibi iyi haberler alirim inşallah

Back
X