Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay öylemi sağlıkla kucağınıza alın inşallah cok teşekkür ederim desteğiniz bana da umut oldu bugun 20si test günüm beklemesi cok zor daha 3.gunum bugun hayırlısı ile bende sizler gibi iyi haberler alirim inşallah
Negatif düşünüp kendinizi de bebeği de şimdiden strese sokmayın hakkınızda hayırlısı olsun anne oluyorsunuz bunu düşünün ve pozitif olun kızım 1 yaşında be süpriz bir şekilde ikinci gebeliğimi yaşıyorum şuan hemde yıllarca hastanelerde uğraştık olmadı şimdi kendiliğinden hamile kaldım dr ilaçsız lütfen güzel şeyler düşünün
İnanki o andan beri elimde olmayan bir çöküş yaşadım. Kendimi yukarı çekmeye çabalasamda başaramadım 2 gündür karamsarlık var eşim destek oluyor sağolsun atlatırız umarım bu sınavıda.. sizin adınıza çokk sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Gop hastanesi murat keskinde tedavi gören var mı benim amh düşük 0.8 eşimde sorun yok eşim 29 ben 27 yasındayım
Açıkcası maddi olarak zor bir süreç bu hastanede hem sgk desteği var hem de fiyat olarak diğer yerlerden uygun geldi yakın zamanda bizimle benzer sorunlardan dolayı tüp bebek yaptıran var mı