selam herkese,
ben çok şaşırdım olumsuz yorumları görünce,
2014 aralıkta dogum yaptım sezeryan ile ve doktorumdan,anestezi uzmanına,hemşirelerden temızlık görevlilerine kadar hepsınden cok memnun kaldım..
ilk günden itibaren münübe aydoğan kontrolundeydım ve frekansımız cok ıyı tuttu,sadece cocuk degıl,sinema,tiyatro,genel hayattan bile sohbet eden bir doktor,baya sıcakkanlı,hiç hırpalandıgımı hatırlamıyorum muayenelerde,hatta her ultrasonda ekrana gülümseyerek bakardı işini severek yaptıgını düşünüyorum.
doguma yakın nst ilk girdigimde bebekte hareket göremedıler hemen haber verdıler koşarak geldı baktı,ilgilendi bişeyler ye gel tekrar bakalım dedı,tekrar gittim yine hareketsız tabi beni aldı bir panik,en kötü senaryo nedir dedim,sakin ol uyuyo da olabilir,sana yatış verecegım tekrar bakalım dedı,tabı benım bebek hareketlenınce hersey normale döndü uyuyomuş hanımefendi:)
neyse sonra dogum döneminde anestezı uzmanı belden ıgne yaparken geldı elımden tuttu destek oldu,belden uyuşturamadılar sonra gel genel anestezı yapalım korkma dedı ok dedım ve bebegımı saglıkla kucagıma aldım,2gun hastanede kaldım en az 6 kere geldı yanıma hem bana hem bebegıme baktı sık sık..
dogum sonrası kontrollerımde de gayet keyıflı ve ılgılıydı..açıkcası ben cok cok memnun kaldım..
buarada odaları boy boy,dogumdan önce mutlaka gezın ve buyuk oda isteyin:)tavsiyemdir..