Doğuma Hazırlık Yenibosna Özel Safa Hastanesinde doğum yapan varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mawiss1

B&A
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
97
60
34
Merhaba arkadaşlar

Ben 34haftalık hamileyim ve yenibosna safa hastanesine Semra Çapar doktoruma kontrole gidiyorum doktordan çok memnunum. Yenibosna Özel Safa Hastanesinde doğum yapan varmı? Merak ettiğim hemşireler nasıldı iyi bakıyorlar mı odalar temiz mi? henüz odalara bakma gibi bir şansımız olmadı hiç..

Bu hastane bize cok yakin hergün önünden gecerdim ama hic bir fikrim yok, en iyisi dogum ünitesine gidip kendi gözlerinle görmen.

Bende safa hastanesinde doğum yapmayi dusunuyorum doktorum Ayşegül yildirim.bi fikri yada bilgisi olan anneler yazarsa sevinirim

Mawis1 mart ayında soru sormussjn doğum yapmissindir hayırlı olsun o hastanede mi yaptın memnun kaldin mi

safa hastanesınde semra çapara gıdenler deneyımlerını paylasabılırmı

evet doğum oldu Semra çapara gittim çok memnun kaldım normal doğum oldu. Zaten doğum gerçekleşene kadar ebe yanında kalıyo doğum yaklaşınca dr u arıyorlar geliyor doğum gerçekleşiyor çok ilgilendiler konuştular kesinlikle tavsiye ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet doğum oldu Semra çapara gittim çok memnun kaldım normal doğum oldu. Zaten doğum gerçekleşene kadar ebe yanında kalıyo doğum yaklaşınca dr u arıyorlar geliyor doğum gerçekleşiyor çok ilgilendiler konuştular kesinlikle tavsiye ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba normal doğum ücreti ne acaba .
ben hastanemden memnunum ama ücretleri fazla geldiği için araştırıyorum şuanda

normal doğum 550 600 tl civarındaydı bence gayet normal fiyatı başka yerlerde daha pahalı.

Merhaba semra hanım ile ılgılı fıkırlerınızı paylasırmısınız. Ben bır ıkı kez gıttım sız memnunmusunuZ

Merhaba semra hanım ile ılgılı fıkırlerınızı paylasırmısınız. Ben bır ıkı kez gıttım sız memnunmusunuZ

çok sevecen bir kadın yanındaki betül de öyle merak ettiklerini söylüyor sen sormadan da o anlatıyor muayene iyi bakıyo ama bazen çok bekliyorsun çnkü çok hastası var diğer dr lar öyle değil özellikle hayrettin bey var sırası bomboş oluyor

çok sevecen bir kadın yanındaki betül de öyle merak ettiklerini söylüyor sen sormadan da o anlatıyor muayene iyi bakıyo ama bazen çok bekliyorsun çnkü çok hastası var diğer dr lar öyle değil özellikle hayrettin bey var sırası bomboş oluyor
Peki hastane odaları ıkı kişilik idi bu cok olumsuz bı durum bır oda vardı buyuk guzel.. Odaları nasıl? Ve dogumdan sonra semra hanmın ılgısı nasıl szce? Kolay ulasabiliomusunuz

evet çoğu odalar 2 kişilik benim annemle eşim tek odayı almak için çok uğraşmışlar sonuçta para veriyosun benimde şansıma o gün boşmuş ve tek odada kaldım çokta güzel oldu :) Semra hnm doğumdan sonra beni 2 kere ziyarete geldi onun dışında hemşireler muayene ediyor ağrı kesici vuruyolar felan ilgisiz bırakmıyolar sağolsunlar

evet çoğu odalar 2 kişilik benim annemle eşim tek odayı almak için çok uğraşmışlar sonuçta para veriyosun benimde şansıma o gün boşmuş ve tek odada kaldım çokta güzel oldu :) Semra hnm doğumdan sonra beni 2 kere ziyarete geldi onun dışında hemşireler muayene ediyor ağrı kesici vuruyolar felan ilgisiz bırakmıyolar sağolsunlar
Merhaba ben de 34 haftalık hamileyim ve semra hanima gidiyorum.cok memnunum.benim sorum şu nst ye para aliyolarmi acaba 2 hafta sonra gidicem.kasilmalar basladi da merak ettim :)

X