Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Not: aksam en son birseyler yediginiz saatle, yattiginiz saat arasinda en az 3 saat olmali.. yani uykuya en az 3 saatlik aclikla yatmalisiniz ona gore )) uykusuzluk gozumden akiyor olsa da, saat 12' den once uyumamaliyim ))

Menumu yereyim
Sabah 10.30 kirmizi biberli 2 yumurta, maydanoz, dereotu, 7 cerry domates, 7 zeytin, cay, 2 yk lor
Ara 13.00 filtre kahve 3 hurma
Ogle 15.30 salata (ton baligi, marul, havuc, mor lahana, 4 kok kuzu ispanak, 1 kucuk turp)
Ara 17.30 yarim yerli muz 5 badem (yemek yaparken atistirdim hemen resim cekemedim)
Aksam 19.30 (biraz geçe kaldi) 1 kase tarhana corbasi, 1 kase bamya, firinda mantar (esiminki ve kiziminkini kasarli yaptim benimki sade) sumakli sogan salatasi
Screenshot_2019-02-20-22-56-54.webp
Screenshot_2019-02-20-22-56-15.webp
Screenshot_2019-02-20-22-56-10.webp
Screenshot_2019-02-20-10-21-37.webp

Günaydinnn :)

Nasilsiniz ? Herkes iyi mi
Ben yine yoğunluk içindeyim hiç paylaşamadim yemeklerimi :/ tam gaz devam ediyorum ama :)

Bu sabah 78.3 kiloyum 9.200gr verdim :)

Kahvaltimi paylasmaya geldim

Peynir
2 tam ceviz
6 zeytin
Yarim elma
1 füme hindi.
Çay
Tebrikler tatlım artık farkediliyordur iyice kilo vermen

Basim cok agriyo.. sanirim.aclik ve uykusuzluktan.. bugun pek duzenli beslenemedim... Arkadasim biyopsi icin hastanedeydi, onun yanina gittim.. cok yoruldum yine.. menumu yazip biraz uyuyayim, sonra gorusuruz .

Ara ogun, 2 ince firin mucver

Ara ogun, 2 badem 1 kaju, 2 y.mersini

Ogle, 1,5 kase domatesli sehriye corbasi (1 yk chia)

Selam fıstıklar
Bugün benim de günüm çok yoğundu.
Kalkınca ballı limonlu su
Kahvaltim:
1yumurta
1 parca beyaz peynir
7 zeytin
2 kayisı
Öğle:
4 kaşık tavuklu sebze yemegi
Kücük kase yesil mercimek salatası
Ara:
Yarim ayva 1 hurma
Akşam:
Yarım cay bard.yulafı rondodan gecirdim.icine 1 yumurta, ince dogranmiş pırasa ,az süt,baharat katıp az z.yağ surduğüm tavada borek gibi pisirdim.yaninda 1 kasık lor ve 5 zeytin vardı..cok doyurdu.bir dahaki sefere ceyrek cay bardagı yulaf kullanıcam kızlar çünkü midemi sisirdigini duşünüyorum..
Yatmadan hibisküs ve yeşil çay karişımı mı da icmeyi düsünüyorum

Slm kizlar
Yarin saglik ocagina tahlil vermeye gitcem. Saat 10da randevu bulabildim. Emineyi de gostercem geniz akintisi var gibi yutkunup duruyor.

Aksam menum,
1 kase bezelye yemegi
1 kase ispanak kavurma
2 kofte (yagsiz tavada)

Afiyet olsun cnm. Arkadasin iyi mi?

Selam fıstıklar
Bugün benim de günüm çok yoğundu.
Kalkınca ballı limonlu su
Kahvaltim:
1yumurta
1 parca beyaz peynir
7 zeytin
2 kayisı
Öğle:
4 kaşık tavuklu sebze yemegi
Kücük kase yesil mercimek salatası
Ara:
Yarim ayva 1 hurma
Akşam:
Yarım cay bard.yulafı rondodan gecirdim.icine 1 yumurta, ince dogranmiş pırasa ,az süt,baharat katıp az z.yağ surduğüm tavada borek gibi pisirdim.yaninda 1 kasık lor ve 5 zeytin vardı..cok doyurdu.bir dahaki sefere ceyrek cay bardagı yulaf kullanıcam kızlar çünkü midemi sisirdigini duşünüyorum..
Yatmadan hibisküs ve yeşil çay karişımı mı da icmeyi düsünüyorum

Afiyet olsun cnm kahvalti icin de iyi olur gibi

Bugunku menum

Sahur: yulaf lapasi ( 5 yk yulaf, 1 sb sut, 4 gun kurusu kayisi, 10 cig badem, 1 tk chia, 1 muz, tarcin)
Iftar: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase yogurt, 1 tabak firinda karisik sebze (karnibahar, brokoli, havuc, patates, kapya biber, sogan, domates)

Screenshot_2019-02-21-22-46-07.webp
Screenshot_2019-02-21-22-45-52.webp

Dün akşam belim tutuldu...acayip ağrım var ona rağmen okula geldim ve nöbetciyim.bakalım idare edebilicek miyim...3 gündur spor da yapamıyorum..ama diyetim yolunda...
Sabah:1yumurta
1 parca beyaz peynir
7 zeytin
1 kayısı 1 hurma
Artık fix menü oldu benimkisi de:süslü:

Gunaydin kizlarr
Birazdan doktora gitcem tahlil vermek icin

Dün akşam belim tutuldu...acayip ağrım var ona rağmen okula geldim ve nöbetciyim.bakalım idare edebilicek miyim...3 gündur spor da yapamıyorum..ama diyetim yolunda...
Sabah:1yumurta
1 parca beyaz peynir
7 zeytin
1 kayısı 1 hurma
Artık fix menü oldu benimkisi de:süslü:

Gecmis olsun cnm

Gunaydin kizlar,

Arkadasim iyi, yumurtaliklardaki kistlerden dolayi biyopsi yapildi.. 1 hafta sonra cikicak sonuclar.. umuyorum ki, temiz cikacak... Cok stresliydim dun cunku kanser teshisimi ilk koyan hastanede oldu operasyonu.. hastaneyi goruncr resmen anilarim canlandi..
...hastaneye gidisim, ultrason sonucunu alip okuyusum, rapordaki "supheli kist, biyopsi gerekir" yazisi.. doktorla konusmam.. konusurken nasil agzimin kuruyup nefessiz kaldigim.. sonucu ogrenip kapinin onune cikip hickira hickira aglamam...

Bir anda tum bu anilar dolustu gozume.. kendimi o kadar yalniz, o kadar korkmus hissediyordum ki anlatamam... O hastaneye arkadasim icin gidince gercekten cok kotu oldum.. kapisinda biraz aglayip arkadasimin yanina gulumseyerek gittim ))
Yani kisaca dun hic iyi degildim.. ama bugun iyiyim ))
Az evvel kalktim, kahvaltimi henuz yapmadim.. birazdan yapacagim.. bugun 2 ana, 2 ara ogun yogun yapmayi dusunuyorum.. vucudumu buna alistirmam lazim.. yoksa yaz geldiginde benim icin cok zorlayici oluyor.. simdiden vucudumu alistirmam lazim buna.. menumu de yazayim, gidip kahvaltimi hazirlayayim..

İspanakli lorlu yumurta
8 zeytin
2 kuru kayisi
6 cig badem

Back
X