Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Bugun biraz ipin ucu kacti aksam kardesimle bulustuk yemek icin, neyse 6.30 da yedik erken bari. 12000 adim yapmisim bugun ordanda kurtardim insallah.

Ogle:
Cok az dunden tavuk sote kalmisti 2 yemek kasigi
Bir kase yogurt icine biraz musli ve 1 dilim ananas koyup yedim.

Ara
Latte

Aksam
Tavuk durum
Ayran

Yesil cay ictim ustune

Yarin aksam sadece salata ve corba yiyerek dengeleyebilirsin bugunki tavuk durumu ))

Iyi gunler

Atesim bitsede pek istahim yok

Kahvalti dan sadece 4tatli kasigi

Ogle yaptigim sarimsakli tavuk corbasindan da sadece 2 kasik yiyebildim

Eklentiler

• IMG_20190414_080452_140.webp
    IMG_20190414_080452_140.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20190414_124346_1.webp
    IMG_20190414_124346_1.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 25
Ara: Sade dibek kahve
2 kuru kayısı

Öğle : 4 yk etli nohut
4 yk yoğurt yedim

Simdide disaridayim akşam yemeğini erken yemiş oldum
Çöp şiş
Yağsız salata
Közlenmiş domates biber

Merhabalar
Bugun evde ve disarida islerimiz vardi yazamadim.
Kahvalti;
2 yumurtadan omlet
Lor peyniri
Domates salatalik
1 dilim tahilli ekmek
Yesil cay

Ara
Filtre kahve
3 badem 2 ceviz 1 gun kurusu

Ogle yemegini es gecmek durumunda kaldim 6ya dogru aksam yemegi yedim:
1 kase mercimek corbasi
3 kofte
1 Domates 1 salatalik sogus
Az light yogurt

Birazdan leslie ve pilates egzersiz yapicam buraya yazarim ne kadar yaptigimi.

30dk leslie , 30dk pilates yaptım.
bitki çayı içiyorum ve bugünü bu şekilde kapatıyorum. yarın tartılıcam bakalım 3 haftadir her hafta minimum 1 kg verdim bakalim bu haftada oyle olacakmi.
Cok guzel gidiyorsun canım mutlaka vermissindir

Bugün bende toplamda 33 dk tk500
200 ip atlama
100 bel çevirme
1 saat yürüyüş yaptım

Cok guzel gidiyorsun canım mutlaka vermissindir

Bugün bende toplamda 33 dk tk500
200 ip atlama
100 bel çevirme
1 saat yürüyüş yaptım

insallahh :)
senide tebrik ederim bugunku sporun cok iyi :)
tk500 de zormus bi baktim simdi, benim haftada 2 gittigim pilates derslerine benziyo cardiolu.

ben ramazandan korkuyorum biraz... iftar gec saat tum gun ac kalip yicez, sonra sahur yapip yaticaz.. gun icinde su icmedigimiz icin egzersiz yuruyus nasi yapabiliriz bilmiyorum.. planiniz varmi sizlerin?
sanirim iftardan 1-2 saat sonra spor yuruyus yaparim diye dusunuyorum.. hazir duzene girdim kilo vermeye gecmisken devam etmek istiyorum..

iftardada yine devam edicem pilav,makarna, kizartma, tatli vs yok...

insallahh :)
senide tebrik ederim bugunku sporun cok iyi :)
tk500 de zormus bi baktim simdi, benim haftada 2 gittigim pilates derslerine benziyo cardiolu.

ben ramazandan korkuyorum biraz... iftar gec saat tum gun ac kalip yicez, sonra sahur yapip yaticaz.. gun icinde su icmedigimiz icin egzersiz yuruyus nasi yapabiliriz bilmiyorum.. planiniz varmi sizlerin?
sanirim iftardan 1-2 saat sonra spor yuruyus yaparim diye dusunuyorum.. hazir duzene girdim kilo vermeye gecmisken devam etmek istiyorum..

iftardada yine devam edicem pilav,makarna, kizartma, tatli vs yok...
Teşekkür ederim canım evet baya tempolu güzel terletiyor

Bende Ramazani dusunuyorum gündüz spor yapamam akşamda yapabilirmiyim bilmiyorum bide emziriyorum gündüz oyuzden spor yapamam sanırım spor yapamazsamda az gider bakalım nasıl olacak
Evt inşallah bu sene pideye yenilmeyecegim

Teşekkür ederim canım evet baya tempolu güzel terletiyor

Bende Ramazani dusunuyorum gündüz spor yapamam akşamda yapabilirmiyim bilmiyorum bide emziriyorum gündüz oyuzden spor yapamam sanırım spor yapamazsamda az gider bakalım nasıl olacak
Evt inşallah bu sene pideye yenilmeyecegim

bende bakicam bi ara, zaten her gun ne yaparim diye dusunmeye basladim spor egzersiz yaptikca yapasim geliyo bi sure sonra :)
haklisin canim emzirirken oruc tutacaksan susuz kalirsin zaten spor gunduz zor olur, belki cikabilirsen bebisle yuruyuse cikarsiniz hafif tempo. aksam iftardan sonra spor yapmak daha mantikli.
pide bende her gun yemem, yesemde cok minicik bi parca yerim corbayla falan. senin toplam kac kilo var vermek istedigin? kactan kaca dusmek istiyorsun?

benim 7 kg fazlam var suanda.

bende bakicam bi ara, zaten her gun ne yaparim diye dusunmeye basladim spor egzersiz yaptikca yapasim geliyo bi sure sonra :)
haklisin canim emzirirken oruc tutacaksan susuz kalirsin zaten spor gunduz zor olur, belki cikabilirsen bebisle yuruyuse cikarsiniz hafif tempo. aksam iftardan sonra spor yapmak daha mantikli.
pide bende her gun yemem, yesemde cok minicik bi parca yerim corbayla falan. senin toplam kac kilo var vermek istedigin? kactan kaca dusmek istiyorsun?

benim 7 kg fazlam var suanda.
Ben 82 ile başladım şuan 67 yım hedefim 57-58 bir kaç aydır cok yavasladim hızlandırmak istiyorum bakalım inşallah yaza kadar hedefime gelirim
Sen bu azimle çabucak verirsin çünkü menun sporun güzel dikkatli gidiyorsun

Günaydın hatunlar

Kahvaltim :
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1dilim kızarmış kepek ekmeği
Roka maydanoz
3 gunkurusu

Gunaydin,

1/4 goz omlet (aslinda 2 tane yaptim ama bir catal yiyip geri doktum hepsini.. tadinda birsey yoktu ama acayip mide bulantim var)
7 zeytin
1 yk sebze sote

Kendimi cok tok hissediyorum ve yemek dusunmek midemi.bulandiriyor.. stresten olabilir, yarin (bir aksilik olmazsa) babamin ameliyati var.. icim felaket huzursuz.. ayyh sabah sabah size de kasvet verdim..neyse,guzel seyler dusunelim.. yaza fit bedenlerle girecegiz, saglikli olacagiz..
Bu arada, ramazan ne zaman basliyor? Ben oruc tutmuyorum ama size ramazanda nasil beslenmeniz gerektigi ile ilgili bilgi verecegim..

Sevgiler

Gunaydin,

1/4 goz omlet (aslinda 2 tane yaptim ama bir catal yiyip geri doktum hepsini.. tadinda birsey yoktu ama acayip mide bulantim var)
7 zeytin
1 yk sebze sote

Kendimi cok tok hissediyorum ve yemek dusunmek midemi.bulandiriyor.. stresten olabilir, yarin (bir aksilik olmazsa) babamin ameliyati var.. icim felaket huzursuz.. ayyh sabah sabah size de kasvet verdim..neyse,guzel seyler dusunelim.. yaza fit bedenlerle girecegiz, saglikli olacagiz..
Bu arada, ramazan ne zaman basliyor? Ben oruc tutmuyorum ama size ramazanda nasil beslenmeniz gerektigi ile ilgili bilgi verecegim..

Sevgiler
Canım stres çoğu zaman mideye vuruyor kötü düşünme herşey güzel olacak inşallah
Ramazan 6 Mayıs'ta başlıyor evt önerilerini bekliyoruz

Ben 82 ile başladım şuan 67 yım hedefim 57-58 bir kaç aydır cok yavasladim hızlandırmak istiyorum bakalım inşallah yaza kadar hedefime gelirim
Sen bu azimle çabucak verirsin çünkü menun sporun güzel dikkatli gidiyorsun

Bende 82ydim, biraz uzun surede 79a dustum sonra boyle dikkatli spor diyet basladim ve suan 76.4 um. 7 68-69 lara dusmek istiyrum.
Senin suanki kilon benim icin cok cok ideal yani :) sende verirsin bence , burasida motive ediyo yaziyoruz

Back
X