- 19 Mart 2012
- 3.436
- 5.086
- 248
Günaydın
Bu sabah toplamda -3 kiloyu azıcık geçtim
:)
Kahvaltimi paylaşayım
Haftasonu çok seviyorum rahat rahat evde bir şeyler hazirlamayı
Yarim cay kaşığı tereyağ ile 1 orta boy mantarı soteledim ve uzerine menemen harcı hazırlamıstim ondan döktüm (yumurta yemiyorum )
Benim için çok lezzetliydi :)
Yaninda lor peyniri loru kuru domates pul biber ve çörekotlu yaptim bu sefer
1 kuru kayisi
2 etimek
1 tam ceviz
1 fındık yedim
Çay içtim
Soya danışmak istediğim bir şey var
Sarkuteri ürünlerini işlenmiş olduğu için önermiyorsun biliyorum ama ben kırmızı et hiç tüketmiyorum
Sadece balık midye karides kalamar gibi deniz ürünleri ve gögus tavuk yiyebiliyorum yumurta da yemiyorum
Şarküteri ürünleri yiyebiliyorum bir tek
Sucuk sosis gibi yağsız arada bir izgara halinde tüketmemde sakınca var mı?
B12 vitamini alacagim tek besin ekmekteki eser miktarda yumurta kaldı ( o da varsa) bir de yogurt çünkü sütü de latte vs dışında tüketmiyorum.
13 yıldır hiç kırmızı et yemedigim icin de b12 vitaminim çok düşük ve takviye alıyorum ama yiyecekle destekleyebilir miyim ne düşünüyosun bu konuda?
Bazen de çeşit olarak çok sınırlı kalıyorum .
Sarkuteri urunleri herseyden once kanserojendir, asla tuketmeyin.. bu urunlerden b12 alamazsin, cunku islenmis gidalar besin degerini kaybeder.. balik, yogurt, peynirden alacagin b12 yeterli gelmiyorsa b12 ilaci kullan ama salam, sucuk, sosis olmaz.. hedefledigin kiloya ulasana kadar unut ))
Bir de etimek yeme.. ekmek ye.. ozellikle alman cavdarini tavsiye ediyorum... Ve kahvalti da sadece 1 dilim..
Bunu disinda menunu begendim

bu arada aksam menun harika afiyet olsun