- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
İnşAllahAllah sabırlar versin. .
Doğumdan sonra hemen olur mu olmaz mı bilemem.
Ama olur elbet,strese girmeyin.
Allah bir evlat daha nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde .
İnşAllah yeniden yeri dolar aslınd onun yeri dolmaz ama acısını hafifleticek bi bebeğe ihtiyacım varBaşın sagolsun canım.
Allah rahmet eylesin.
Merak etme rabbim onun acısını dolduracak yeni bi evlat verir sana.
Vardır bunda da bi hayır, sabret üzülme
Tüm testlerimi yaptırdım ocağın başında profasöre gideceğim inşAllah hemen hamile kalmama izin verir ve bu sefer sağ salim kavuşcsğım bi kızım daha olur inşAllah dayanamıyorum çok zorBaşınız sağ olsun.
Daha kolay ya da daha zor değil. Önemli olan sorunun tekrar etmemesi için önlem almak.
Sezeryan mı oldunuz sizde neden kaybettinizSeni çok iyi anlıyorum ben de evladımı geçen yıl kaybettim. Sonrasında ne yazık ki hala bebeğim yok. Ama bir süre hamile kalmamanda fayda var bence. Önce kafanı topla. Acını dindir. Bu acı geçmiyor ama diniyor elbet. Yoksa psikolojik olarak yeni doğacak bebeğine sağlıklı annelik yapabileceğini sanmıyorum. Rabbim sabrını da veriyor inan.
İnşallah sebebini bulur da tedavi olursunuz diye dua etmek daha hayırlıdır. Zaman geç olsun, güç olmasın.Tüm testlerimi yaptırdım ocağın başında profasöre gideceğim inşAllah hemen hamile kalmama izin verir ve bu sefer sağ salim kavuşcsğım bi kızım daha olur inşAllah dayanamıyorum çok zor
33.haftada kaybettim ben. Hareketini hissedemedim. Doktora gittik kaybettiğimizi öğrendik. Doktor kordon dolanması olabilir dedi. Sonrasında normal doğum yaptım. 6 ay sonra kalabilirsin dediler ama ben kendimi hazır hissetmedim. Şimdi istiyoruz ama kısmet tabii.Sezeryan mı oldunuz sizde neden kaybettiniz
Aminnn inşAllahAllah sabirlar versin,tez zamanda kucaginizi saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallah.
Bebeğimin gelişimi durmuş 25.haftada kalmış33.haftada kaybettim ben. Hareketini hissedemedim. Doktora gittik kaybettiğimizi öğrendik. Doktor kordon dolanması olabilir dedi. Sonrasında normal doğum yaptım. 6 ay sonra kalabilirsin dediler ama ben kendimi hazır hissetmedim. Şimdi istiyoruz ama kısmet tabii.
Siz neden kaybettiniz? Neden erken doğum olmuş ki?
Çok çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç. Kızımın odası, eşyaları hazır. Hatta doğuma giderken götüreceğimiz çanta bile hazır. Ama bir tek kızım yok. Seni çok iyi anlıyorum. O yüzden diyorum ki biraz hayatına yönel. Gez, dolaş. Canını sıkan insanlardan mümkün olduğunca uzak dur. Sonrasında zaten illa ki Rabbim nasip ettiyse olacak. Ama önce kendini, ruhunu iyileştir.Bebeğimin gelişimi durmuş 25.haftada kalmış
Perinatologum 3 ay sonra dedi sorun sezerysn olmam değil aynı şeyi yaşama korkusuLütfen üzülme ama sezeryan olmuşsun hemen izin vermeyebilirler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?