Yeniden anne olmak ümidi...

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kızlar 27.haftada bebeğimi kaybettim sezeryan ile alındı bi kaç gün sonra vefat etti kızlar doğumdan sonra hamile kalmak daha mı kolay acaba deli gibi yeniden anne olmak istiyorum kızımı çok özlüyorum çok şükür ki Rabbimden çok korkuyorum yoksa bu hayatta kalmak istemiyorum beni yeniden hayata bağlıcak bi bebeğe ihtiyacım var

Allah sabırlar versin. .
Doğumdan sonra hemen olur mu olmaz mı bilemem.
Ama olur elbet,strese girmeyin.
Allah bir evlat daha nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde .

Başın sagolsun canım.
Allah rahmet eylesin.
Merak etme rabbim onun acısını dolduracak yeni bi evlat verir sana.
Vardır bunda da bi hayır, sabret üzülme

Acınız çok büyük çok sabır dileyin çok üzüldüm. Yanınızda olmak isterdim

Başın sagolsun canım.
Allah rahmet eylesin.
Merak etme rabbim onun acısını dolduracak yeni bi evlat verir sana.
Vardır bunda da bi hayır, sabret üzülme
İnşAllah yeniden yeri dolar aslınd onun yeri dolmaz ama acısını hafifleticek bi bebeğe ihtiyacım var

Seni çok iyi anlıyorum ben de evladımı geçen yıl kaybettim. Sonrasında ne yazık ki hala bebeğim yok. Ama bir süre hamile kalmamanda fayda var bence. Önce kafanı topla. Acını dindir. Bu acı geçmiyor ama diniyor elbet. Yoksa psikolojik olarak yeni doğacak bebeğine sağlıklı annelik yapabileceğini sanmıyorum. Rabbim sabrını da veriyor inan.

Başınız sağ olsun.
Daha kolay ya da daha zor değil. Önemli olan sorunun tekrar etmemesi için önlem almak.
Tüm testlerimi yaptırdım ocağın başında profasöre gideceğim inşAllah hemen hamile kalmama izin verir ve bu sefer sağ salim kavuşcsğım bi kızım daha olur inşAllah dayanamıyorum çok zor

Sezeryan mı oldunuz sizde neden kaybettiniz

Tüm testlerimi yaptırdım ocağın başında profasöre gideceğim inşAllah hemen hamile kalmama izin verir ve bu sefer sağ salim kavuşcsğım bi kızım daha olur inşAllah dayanamıyorum çok zor
İnşallah sebebini bulur da tedavi olursunuz diye dua etmek daha hayırlıdır. Zaman geç olsun, güç olmasın.

Sezeryan mı oldunuz sizde neden kaybettiniz
33.haftada kaybettim ben. Hareketini hissedemedim. Doktora gittik kaybettiğimizi öğrendik. Doktor kordon dolanması olabilir dedi. Sonrasında normal doğum yaptım. 6 ay sonra kalabilirsin dediler ama ben kendimi hazır hissetmedim. Şimdi istiyoruz ama kısmet tabii.
Siz neden kaybettiniz? Neden erken doğum olmuş ki?

Bebeğimin gelişimi durmuş 25.haftada kalmış

Lütfen üzülme ama sezeryan olmuşsun hemen izin vermeyebilirler sana

Bebeğimin gelişimi durmuş 25.haftada kalmış
Çok çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç. Kızımın odası, eşyaları hazır. Hatta doğuma giderken götüreceğimiz çanta bile hazır. Ama bir tek kızım yok. Seni çok iyi anlıyorum. O yüzden diyorum ki biraz hayatına yönel. Gez, dolaş. Canını sıkan insanlardan mümkün olduğunca uzak dur. Sonrasında zaten illa ki Rabbim nasip ettiyse olacak. Ama önce kendini, ruhunu iyileştir.

Allah sabırlar versin ikinize de çok üzüldüm.Allah verip Allah alıyor.imtihanınız çok zor.Rabbim sağlıkla atlatanlardan eylesin.
Hayrlı evlatlar nasip eder inşallah sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…