- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzelim daha 23 yasindasin, unutursun sallar gecersin, tekrar asik olursun, cok gencsin.
edit: Ben 28im, ben ne yapayim sen bu kadar karamsarsan
canım ben de 24 yaşımda nişan attım. 28 bitiyor. aşk meşk yok.
umarım bazı arkadaşlar güzel hikayelerini paylaşırlar da içimiz açılır, umut olur belki :)
daha universiten yeni bitmis, taze genc piril piril kizsin.. nedir bu tukenmislik?Arkadaşlar çevremdeki arkadaşlarımın cogu yuva kurdu falan.. Ben ise yaşadığım talihsiz nişanlılıktan dolayı sanki bir daha aşık olamayacakmışım gibi his ediyorum.. Acaba gerçekten öyle mi olur yoksa bende bir gun yuva kurar mıyım ki :) Benim gibi olanlar var mıdır?
olmayınca olmuyor demekki canım bende de hiç olmayacak gibi sanki ya İnşallah sen en kısa zamanda hayırlısı ile olur hayırlı kısmet canım
daha universiten yeni bitmis, taze genc piril piril kizsin.. nedir bu tukenmislik?
yani aşık oldum yine.. 2,5 yıl sürdü ilişkimiz. sonra o da bitti yani.
mutlu sona ulaşmadı:)
daha gençsin. büyük şehirde misin?
Sözlümden ayrıldıktan 6 ay sonra görüştüğüm emek verdiğim insandan da ayrılınca artık ciddi umutsuzum ya.. Umutlarım tükendi yeniden aşığım doğru insan dedim ve ona karşı dürüst oldum ona aşık oldum bu kez çok olgun davrandım varımı yoğumu ortaya koydum kendimce ama olmadı..
sıkma canını aşk herdaim mümkündğür evlenip çok mutlu olursun insallah.
Ah canım en iyisi olur inşallah senın ıçın evet büyükşehirde yaşıyorum canım :)
Aynen canım ya Allah cümlemizi mutlu etsin inşallah hayal kırıklığı yaşamayalım.İnşallah senın için en hayırlısı ne kim ise o olsun canım.. bazen olmayınca olmuyor demekki bu doğru diyoruz yok o da olmuyor..
Büyük şehirdeysen karşı cinsle tanışma alanın çok zaten cnm. takma kafana.
ayrıca 23 yaş evlilik için erken bence. 26-27 güzel. daha vaktin var yani..
Böyle bir şeyi dert etmeyi bırakalı çok oldu..
25e gireceğim ve sevgilim de yok, konuştuğum görüştüğüm erkek cinsiyetinde bir insan da yok:)
bazı şeyler sadece olacagına varıyor ve neyi çok istersen o senin imtihanın oluyor..
günü yaşa, akışına bırak..
Aşkın yaşı yoktur diye biliyorum ben sadece doğru insan ve doğru zaman diye birşey vardır...