• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden barışmak istiyorum nasıl davranmalıyım?

Bu adam size demedigini birakmamis miydi?Bi girisimde daha bulunursanuz,kadin bana takık,aşkimdan olüyor,bitiyor diye bikere daha aleme ifşa eder sizi.Aklinizı başıniza toplayin.

Sert bir şekilde ayrılmasının sebebi onu n ilgisiz alakasız kaldığı mevcut dönemde ;benim bayan arkadaşlarımla alköllü mekan da olmam .sarhoş olmam onun tanınmışlığı ticari itibarina saygısızlık mış insanlar beni onun sevgilisi olarak bildigi için benimle sevgili olarak devam edemez miş.ben çok bunaltmış darlamışım kendisini .
Çok biliyor paşam. İtibardan önce insan olsun bir zahmet. İtibar için hayatında istemiyor ama 3 kuruş icin ciğer görmüş kedi gibi fıtı fıtı yanaşıyor. Ne dedin peki araba satışı için? Benim de eskiden böyle durumlarda karşı tarafın Bi tarafını kaldırmışligim var eziklik yapmışlığım. Sonradan geri dönmek isteyen oldu mesela geçenlerde açtım ağzımı yumdum gözümü. Nasıl bir rahatlama geliyor anlatamam:))

mıy mıy dediğini yaparken kimse iplemiyor zaten çatır çatır vereceksin ağzının payını. Senden yardım mı istedim para kokusu aldın herhalde aç köpek yazsan benim bile içimin yağları erir burdan :D şaka tabi o kadar abartma ama senin gibi karaktersiz biriyle görüşmek istemiyorum beni bir daha arama falan de bari. Sana yaptığı ima çok rahatsız edici çünkü. Dışarda arkadaşlarınla alkol aldığın için kötü kadın muamelesi yapmış bildiğin itibarına sarılsın uyusun şimdi haspa

güzel zamanlarım da olmuştu belki o zamanalrı ısrarla arıyorum .
Haklisin o anları su an ki yalnızlığınla özlüyor olabilirsin istiyor tekrar yaşamak istiyor olabilirsin ama bitmiş işte reis ...
Akışına bırak bence
Yasa acını ve onunla alakası olmayan başka şeylere yönlen sana yapabileceğim öneriler budur..

Haklisin o anları su an ki yalnızlığınla özlüyor olabilirsin istiyor tekrar yaşamak istiyor olabilirsin ama bitmiş işte reis ...
Akışına bırak bence
Yasa acını ve onunla alakası olmayan başka şeylere yönlen sana yapabileceğim öneriler budur..
zorlu bir süreç başta ne güzel prenses muamelesi yapıp sonra en üst zirveden aşağı bırakıyorlar insanı .benimle kendisi gelirdi canlı müzüklere etrafına gövde gösterisi yaparken sarılırken öperken o mekanlarda iyidi.ne zaman ilgisi azaldı ben evde delirmek yerine arkadaşlarımla çıkmaya başladım hakaretler yağdırıp ayrıldı.

en son bulunmaz bursa kumaşısın kalbin güzel .insan ı güzel seviyorsun mutlu huzurlu oluyor insan ama benden buraya kadar ben sildim mi bir kere de silerim insanı
ticari itibarim var benim sevgilim alköllü mekanda gezemez insanlar arkandan konuşuyor boy gösteriyorsun el kadar memlekette güzel arkadaş olabiliriz istersen dedi bende yazmaya devam edince engelledi

zorlu bir süreç başta ne güzel prenses muamelesi yapıp sonra en üst zirveden aşağı bırakıyorlar insanı .benimle kendisi gelirdi canlı müzüklere etrafına gövde gösterisi yaparken sarılırken öperken o mekanlarda iyidi.ne zaman ilgisi azaldı ben evde delirmek yerine arkadaşlarımla çıkmaya başladım hakaretler yağdırıp ayrıldı.

en son bulunmaz bursa kumaşısın kalbin güzel .insan ı güzel seviyorsun mutlu huzurlu oluyor insan ama benden buraya kadar ben sildim mi bir kere de silerim insanı
ticari itibarim var benim sevgilim alköllü mekanda gezemez insanlar arkandan konuşuyor boy gösteriyorsun el kadar memlekette güzel arkadaş olabiliriz istersen dedi bende yazmaya devam edince engelledi
Senin ona muhtaç olmanı beklemiş ama sen ise onunla kavga etmek yerine sosyalleşmeyi seçmişsin o ise bunu kaldıramamış..
Sence bu hareketler de olan biri ile ne kadar ileri taşınabilirdi bu ilişki???

bana ben satamazsam sana haber vereyim dedim o sen bilirsin demiş ısrarcı olmamış bir müşterim var bu araçtan soruyor ben satarım istersen merak etme demiş.tamam teşekkürler dedim geçti konu .alıcı da buldum .ödemelerim var acil çıkarmam gerekiyor zaten onun vasıtası ile satmıyorum.
Komisyon alacaktır

Şu adamın neyine dönmek istiyorsunuz?

Bir ihtimal barışsanız yine yaşayacağınız şeyler belli, sonra yine aşk acıları, terkedildim demeler. 🥴

Arabayı komisyon için satmak istemiş elbette ısrar edecek hali yok, bunu göremiyor oluşunuz da tuhaf.

bana ben satamazsam sana haber vereyim dedim o sen bilirsin demiş ısrarcı olmamış bir müşterim var bu araçtan soruyor ben satarım istersen merak etme demiş.tamam teşekkürler dedim geçti konu .alıcı da buldum .ödemelerim var acil çıkarmam gerekiyor zaten onun vasıtası ile satmıyorum.
Ama o para gelecegini biliior 😆

Ne için barışmak istiyorsunuz?

İlgisizliğinden dert yandığınız, aramalarınıza dönmeyen, size değer vermeyen adamla barışıp ne yapacaksınız?

Ben olsam, arabayı satmak için yardım etmek istemesinde bile art niyet arardım sanırım. Siz barışmak için sebep olarak görmüşsünüz.
Kesin komisyon alırım diye beyninde çakan şimşekler neticesinde Buna yeltendi eski sevgili

Kesin komisyon alırım diye beyninde çakan şimşekler neticesinde Buna yeltendi eski sevgili
yok birlikte olduğumuz dönemde de kendi aracımı değiştirmiş tim .ne gittiğimiz yerde ne herhangi bir durumda hiç paranın lafını yapan yada benim parama tenezzül edicek biri değil.öyle bir tavrı da olmadı

bir önceki araç alım satımım da zarar etmiştim hatta kendi başıma yaptığım için o yüzden ben satarım gibi bir kelime kullanmıştır diye düşünüyorum alım satım işi yapıyor zaten

Sızı sevmeyen adamla neden barısmak istiyorsunuz. Niye böylesiniz ya of.
Sızı engellemıs gururunuz kırılmadı mı mesela hıc engellenınce?
insan kendince bahaneler üretiyor aslında ben boğdum sıktım çok üzerine gittim istemediği davranışlarda bulunum o da ayrılmayı tercih etti dedim kendime o yüzden malesef gurur yapıcak hal vaziyet bende pek kalmadı

Back
X