- 30 Kasım 2019
- 12.639
- 40.591
- 598
- Konu Sahibi Sirine_4553
Şu adamlara kendinizi böyle sanki onlara muhtaçmis gibi göstermekten ne zaman vazgeçeceksiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o sevgi azıcık ilgi gördüğüm deki yanım ne zaman törpülenir ise sanırımŞu adamlara kendinizi böyle sanki onlara muhtaçmis gibi göstermekten ne zaman vazgeçeceksiniz![]()
o yanınızı erkeklerle daha doğrusu insanlarla tedavi edemezsiniz.Önce siz kendinizi koşulsuz sevin.Yaralarınızı kapatacak tek insan sizsiniz.o sevgi azıcık ilgi gördüğüm deki yanım ne zaman törpülenir ise sanırım
Biraz sert olacak cevabım, onunla yüzleşmiş olmanız lazımdı. Sizi engellemesi, onun başlı başına ne kadar olgunlaşmamış bir birey olduğunu gösteriyor. Kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.Merhaba Daha önce çokca kez konu açmıştım.
Erkek arkadaşımla ekim ayından süre gelen bir birlikteliğimiz vardı 14 gün önce net ve sert bir tutumla benden ayrıldı .
Ne arayabildim ne yazabildim tavır ve davranışına karşı çünkü aramamam için engelledi beni.
whats up sosyal medyada duruyordum.
dün kendi aracımı satmayı planlıyorum duruma attım.satıyor musun yardımcı olabilirim yazmış .bende yarın satamazsam sana haber vereyim yazdım sadece peki sen bilirsin demiş karşılığında başka bir mesaj yok geçen
ben barışmayı çok istiyorum ne yapmalıyım mesajla görüşmek istediğimi mi dile getirsem bekleme de mi kalsam bilemedim .
yüzleşmeye gelmedi ki .defalarca ısrar ettim o telefonda sayacaklarını saydı uzun bir mesaj attı.ardından da engelledi.benim konuşma kendimi anlatma fırsatım bile ol madı.Biraz sert olacak cevabım, onunla yüzleşmiş olmanız lazımdı. Sizi engellemesi, onun başlı başına ne kadar olgunlaşmamış bir birey olduğunu gösteriyor. Kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.
Merhaba Daha önce çokca kez konu açmıştım.
Erkek arkadaşımla ekim ayından süre gelen bir birlikteliğimiz vardı 14 gün önce net ve sert bir tutumla benden ayrıldı .
Ne arayabildim ne yazabildim tavır ve davranışına karşı çünkü aramamam için engelledi beni.
dün kendi aracımı satmayı planlıyorum duruma attım.satıyor musun yardımcı olabilirim yazmış .bende yarın satamazsam sana haber vereyim yazdım sadece peki sen bilirsin demiş karşılığında başka bir mesaj yok geçen
ben barışmayı çok istiyorum ne yapmalıyım mesajla görüşmek istediğimi mi dile getirsem bekleme de mi kalsam bilemedim .
bugun belki sorar diye bekledim ama sormadı zaten ben satamazsam haber veririm demiştim .adım atmak tan korkuyorum malum bunca azarı lafı işittim yine o saçma sapan sözleri işitirim diyesizden direkt kararlı bir şekilde ayrılması barışmak istemediğini düşündürttü bana. ama durumunuza da yazmış. tipik Türk erkeği sendromu bu. yani: kendini unutturmak istemiyor bence. ego meselesi. malesef ki çoğu insanda var.
ama barışma kararında ısrarcıysanız; tekrar bu araç ile ilgili bir şey söyleyin ona. zaten onun da niyeti varsa uzar gider muhabbetiniz, hayırlısı.![]()
bugun belki sorar diye bekledim ama sormadı zaten ben satamazsam haber veririm demiştim .adım atmak tan korkuyorum malum bunca azarı lafı işittim yine o saçma sapan sözleri işitirim diye
inanılmaz üzülüyorum
insanın çevresindekiler bile çoğu sinsirella içten içe sizin mutsuzluğunuzdan yerinde gitmeyen ilişkinizdenfeyz alıp mutluluk pozları veriyorlar inanır mısınız sırf can yakmak için yada hatalı olduğum çokca yön vardı bunları yüzüme vurup e sen hatalısın dönmez sen darladın adamı yaklaşmayı bilemedin dediklerinde kendimi daha kötü hissediyorum
etrafımdaki pek çok insan la paylaşamıyorum bu sebeble sizlere danışmak istedim.o kadar mutlu olan arkadaş denilemeyecek insan varmışki .bizim malesef birlikte olmamızı kaldıramadı kimi küçük şehir lafını yaptı başka işleri yokmuş gibi benim sözde kız arkadaşım dediğim insan çekemedi iğneledi durdu .ve bitti.Kadın sevmiş napalım söylemek ne kolay demedik laf bırakmamışsınız. Oda farkında adamın karakterini, sevilmediğini. Ne kadar acıma duygusunu yitirmişsiniz ya!! Kaç aydır ayrısınız bilmiyorum ama size mesaj attıysa düşman olarak görmüyor demek ki bi hal hatır sorarak Adım atabilirsiniz
ısrarla hergün arayıp eee naptın diyerek gülerek sormalarını hiç saymıyorum görüşmeyi azalttım hatta hiç görüşmüyorum.bu insanlarla yetmiyor telefonla taciz .dönmez o tatlım boşuna bekleme sen kaçırdın dediklerinde iyice üzülüyorum.gerçekten seviyorsanız siz açın muhabbeti.
baktınız tavrı kötü hiç uzatmazsınız bu sefer.
en azından böyle böyle içinizde kalmaz. fesat insanlara ise diyeceğim yok. sanki mutsuzluktan beslenir onlar. hiç aldırmamak cevap bile söylememek en iyisi.
Yüzleşmekten kastım, sizi sosyal medya platformdan engellemesi, arabanızı satmak istediğinizde size yazması falandı; ama cümlem havada kalmış.yüzleşmeye gelmedi ki .defalarca ısrar ettim o telefonda sayacaklarını saydı uzun bir mesaj attı.ardından da engelledi.benim konuşma kendimi anlatma fırsatım bile ol madı.
anladım çok pardon ben tepki vermek saygınlıgımı bozmak istemedim .kısa cümlelerle cevap vererek konuyu uzatmadım.Yüzleşmekten kastım, sizi sosyal medya platformdan engellemesi, arabanızı satmak istediğinizde size yazması falandı; ama cümlem havada kalmış.
bu açıdan hiç bakmamıştım .zaten evlilik mevzu bahsi aramızda geçmemişti böyle bir taleb istekle gitmedim hiç.Benim anladığım kadarıyla adam sizi evlenilecek biri gibi hiç görmemiş, sizinle arkadaş kalalım derken farklı bir arkadaşlıktan bahsetmiş esasen ve sizi o çizgiye çekmeye çalışıyor. Siz bu adamla barışırsınız ama kimse sizi onun sevgilisi olarak vs bilmez. Onun istediği konumda, onun istediği anlarda yanında olursunuz sadece. Eğer bunları kabulleniyorsanız yazıp barışın.
İstekle gitmeniz mi gerekiyor, kadınlar ilişkiye genelde bunun için başlar zaten. Kimse böyle taleplerle gitmiyor ki. Bahanesi ne kadar saçma bilmem farkında mısınız? Erkekler ilk başta prenses gibi davranıp kendine bağlar ve sonra pat diye bırakır ki kadın boşluğa düşüp aynı ilgi için erkeğin isteklerini yerine getirsin. Sizi önce bu kıvama getirmiş, sonra saçma sapan bir bahane ile bırakmış. Onun istediği tarzda devam edecek bir psikolojiye sokmuş resmen.bu açıdan hiç bakmamıştım .zaten evlilik mevzu bahsi aramızda geçmemişti böyle bir taleb istekle gitmedim hiç.
Ne zaman??etrafımdaki pek çok insan la paylaşamıyorum bu sebeble sizlere danışmak istedim.o kadar mutlu olan arkadaş denilemeyecek insan varmışki .bizim malesef birlikte olmamızı kaldıramadı kimi küçük şehir lafını yaptı başka işleri yokmuş gibi benim sözde kız arkadaşım dediğim insan çekemedi iğneledi durdu .ve bitti.
Zaten hemen atlamışsın.O anlamıştır barışalım dese hemen barışacağını.İsterse o yazar.Merhaba Daha önce çokca kez konu açmıştım.
yok birlikte olduğumuz dönemde de kendi aracımı değiştirmiş tim .ne gittiğimiz yerde ne herhangi bir durumda hiç paranın lafını yapan yada benim parama tenezzül edicek biri değil.öyle bir tavrı da olmadı
bir önceki araç alım satımım da zarar etmiştim hatta kendi başıma yaptığım için o yüzden ben satarım gibi bir kelime kullanmıştır diye düşünüyorum alım satım işi yapıyor zaten