Yeniden başa sardım :(

belfxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
2.082
2
116
40
İstanbul
Merhaba kızlar,

Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım:71::71:
Geçen sene 02/10/2009 tarihinde ilk ameliyatımı oldum.Ama sorun olduğu ilk aylardan doktor tarafından da söylendi.Bu sorunlar burnun aşağıda kalması ,burun kanatlarının genişliği ve burun kıvrımlarının ve deliklerinin eşitsizliğiydi.
Bir sene dolduktan sonra 12/11/2010 tarihinde tekrardan ameliyat oldum.Şuan için herşey yolunda,gayet memnun edici görünüyor ama herşey zaman.
Anladım ki 1 yılda anca tam oturuyor burun.

Şuan burnumda bandaj var.En kısa zamanda yeni foto ekleyeceğim.

bebisim yeniden ameliyat olmana cok sasirdim...beklemiyordum..insallah istedigin gibi olmusdur bu kez....resimlerini sabirsizlikla bekliyorum..haaa bu arada kime oldun

geçmiş olsun canım. çok haklısın bir seneden evvel olmuyor. 7 ay olacak benimde bir ay önceki fotolarımda bile burnum daha büyük.

Çok teşekkürler kızlar:)
Bandaj yarın çıkacak o zaman foto koyacağım :)
Doktorum Buğra Çöllü.
Burun bir günde bile çok değişebiliyor.Bazen uyanınca koca bir burun ve şiş surat , bazende minicik gelebiliyor.Zaman 1sene işte sabırla beklemek şart:)

belfu bence eski burnun da cok guzelmis ben eskisini de cok begendim.
ameliyata cok gerek yokmus aslinda ama yenisi daha guzel tabii ki :13:
cok gecmis olsun tatlim

kiizz belfüüü süper olmus burnun guzel gunlerde kullan ....mucuksss:81::nazar:

Sağol bebeğim :)

belfu bence eski burnun da cok guzelmis ben eskisini de cok begendim.
ameliyata cok gerek yokmus aslinda ama yenisi daha guzel tabii ki :13:
cok gecmis olsun tatlim

Eski burnum sadece sağ profilden güzeldi.Resimde görülmeyen aksaklıklar mevcuttu görsen beni direk anlardın yani tatlım.İçime sinmeyince yaptırdım bende.Teşekkür ederim canım benim:71:

Back
X