Herkese iyi akşamlar uzun süredir bu siteyi takip ediyordum konu açmak bu geceye kısmetmiş. 3 4 yıldır kendimi kaybetmiş haldeyim yataktan çıkamıyorum. dişimi bile fırçalamadığım oluyor çok yorgunum tertemiz baktığım evim bile artık eskisi gibi değil. Sanırım sorun bu sureçte insanlardan uzakta kalmam ve bol bol düşünmem. Çocukluk korkularımla daha başa çıkamamışken şimdi hayat ağır gelmeye başladı. Dünya ya bir kere geliyoruz ya hiç istediğim gibi bir hayatı yaşıyorum. Sanmayın ki yatlar katlar sadece elimden geleni yaptığım günler bile benim için yeter. Çevremden mutsuzum dostum dediğim insanlarla bile artık mutlu değilim. Kıskançlık dedikodu bunlar dostluk değildir ki. Aklımda uzun süredir bir fikir var yeniden başlamak ama cidden yeniden başlamak. 1 2 aya kadar kendimi toparlayıp yeniden başlamak için yola çıkacağım. Bu süreçte tamamen yalnızım ve hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim. Hem sizden fikir hemde yalnızlığımı bastırmak için yazıyorum buraya maddelerim şöle
İstiyorum ki kimse tanımasın beni

düşündüm taşındım uzun süredir istediğim burun estetiğine randevu aldım 1 2 aya kadar olucak inşallah hem yamuk hem bir sesim var o eti duymayan yok

araştırmama göre sesim bile değişecekmiş doktor burnum için felaket demişti

Doğal saçlarıma geri dönmek istiyorum. Sarı saça aşığım ama gel gör ki 2 tel saçım kaldı platin sarıdan
Fazla kilolarım stresten midir nedir hep yemişim 10 kilo kadar fazlalığım var ondanda artık yavaş yavaş spor az yemek derken gider diye umut ediyorum
Ve belkide benim için en çılgınca olanı ismim hem bana uygun değilmiş gibi hemde tonla kötü anıyı beraberinde taşıyor. değiştirmeliyim. biri adımı hafif yüksek sesle söylesin resmen boğazımda bir düğüm
Yeni bir şehir hatta yeni bir telefon numarası kaçıyorum resmen ama burada boğulduğumu hissediyorum nereye gideceğimi bilmiyorum daha türkiyenin her yeri olabilir sanki :) büyük şehirlerden uzak istiyorum orada kaldığım müddetçe belli bir gelirim var ama istiyorum ki birikim yapayım bu yüzden kpssye çalışmaya başlıyorum şimdiden :) sonra da atandığım yere geçerim diyorum orada evimi tutarım kızlar yazdım yazdım aslında ufak tefek değiştimek istediklerim daha var ama zamanla asıl büyük olanlar anlattıklarım ve aslında biraz korkuyorum ama o kadar ciddiyim ki birazdan kalkıp eşyaları sınıflandıracağım bir kısmını bağışlayıp götürmem almam gerekenlerin bir listesini çıkaracağım bu hayattan tükenmişliğimi aşmam lazım yeni bir hayata başlamak ve hep istediğimi yapmayı :)