• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeniden başlamak

mutsuzbirisiii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
27
41
8
29
merhaba güzel kızlarım, öncesinde buraya bir başlık açmıştım 6 senelik ilişkimde aldatılıp onun apartopar evlendiğine dair, bugün bir güncelleme yapmak istedim. umarım bu yazdıklarım burada aynı şeyleri yaşayan birilerinin yoluna ışık gönlüne ferahlık olur. çok zor günlerden geçtim sevgisi bir yana bana söylediği yalanlar aklıma geldikçe tercih edildiğimi düşündükçe hazmedemedim. hazmedemedikçe öfkelendim ama inan ki geçiyor kızlarım. ben sessizce çektim gittim hayatından tek kelime etmeden ve iyi ki de öyle yapmışım diyorum. bağırsam hesap sorsam neyi değiştirirdi ya da gerçekleri bilsem iyi mi gelirdi. sonuçta o beni kaybetmeyi seçmişti ve bunun sebebi inan ki beni ilgilendirmezdi artık. ha kendi içimde elbette çok sorguladım ama bu da insani bir durum. her neyse konumuz bu değil, hayatta bazı şeyler size layık ya da ait değilse hayat ondan sizi arındırıyor. bu iyi bir şey bunun bilincinde olup içiniz yansa da hep ileri gidin. ileri yürüdükçe çok güzel yollarında olduğunu ve aslında o yollara ait olduğunuzu hissedeceksiniz. asla kendinizi değersiz görmeyin aksine bu süreçte en çok kendinize iyi bakın, bir bebek gibi davranmayı deneyin başta zor olsa da sonra kendinize yaptığınız eziyete üzülüp kendinizi sarmaya başlıyorsunuz. ve gerçekten ayaklarınızın üstünde dimdik durmaya çalışın aşkınızdan ölen bir adamlada olsanız hep kendinize yaslanın. çünkü kendine yaslanan düşmez, düşse de toparlanması kolay olur. bazen benim bunu böyle kolay atlatmama şaşıran arkadaşlarım oluyor, çok şükür hızlı toparladım. bunun en büyük sebebi düzenli bir hayatım ve hep hedeflerimin olmasıydı. bu olaydan sonra ben daha çok ürettim daha çok gezdim daha çok sosyalleştim ve yukarıda bahsettim ya ileri yürüyün diye, tam da öyle yaptım ve çok güzel çiçekli yollarında olduğunu keşfettim aslında benim gittiğin yolun ne kadar da kış olduğunu gördüm. ruhuna yatırım yapın güzel kızlarım, kimse sizden kıymetli değil. kışı yaşamak zorunda olduğunuzda dahi baharı düşlemekten vazgeçmeyin. ve konuşun anlatın içinizdekileri inanın en güzel terapi konuşabilmek. ve sonra gülün çokça gülün sizi aptal yerine koymaya çalışıp kendisi aptal olanlara.
burada bana çok güzel mesajlar atan, başlığıma destekleyici mesajlar yazanlar oldu. onların bana ne kadar iyi geldiğini bilseydiniz kendinize çokça sarılırdınız. hepinizi kocaman öpüyorum...

İnsanın iyileşme, iyileştirme gücü var aslında bu da kanıtı. Esamesi bile okunmayacak belli bir zamandan sonra. Ben de yıllardır hayatın iniş dönemindeydim kendime çıkış yolları aradım bir insana tutunmak gibi daha çok düştüm, sonuçta tutunacak bir dal arıyordum ancak dallar çabuk kırılır. İnsanın önce kendine yetmesi lazımmış. En çok kendinizi seveceğiniz günleriniz olması dileğiyle 🌸

Gozlerimi doldurdunuz, uzun zamandir kendi yasadiklarimi dusunmuyodum boyle derin...
Tamamen arinalim da o cicekli yollari biz de gorelim🌺
Keske derdimin tam ortasi donemlerinde burayi gorup konu acsaydim paylassaydim, oyle guzel goz aciyor ki uyeler, bazen sert bi tokat gibi silkeliyor insani. Artik baska dertlere... :)
Sizin adiniza cok sevindim umarim daha fazlasini yasamaya devam edersiniz✨✨

Maşallah içimizi açtınız ne güzel dile getirmişsiniz gününüz her geçen günden daha güzel olsun

Gozlerimi doldurdunuz, uzun zamandir kendi yasadiklarimi dusunmuyodum boyle derin...
Tamamen arinalim da o cicekli yollari biz de gorelim🌺
Keske derdimin tam ortasi donemlerinde burayi gorup konu acsaydim paylassaydim, oyle guzel goz aciyor ki uyeler, bazen sert bi tokat gibi silkeliyor insani. Artik baska dertlere... :)
Sizin adiniza cok sevindim umarim daha fazlasini yasamaya devam edersiniz✨✨
kalbinize dokunduysam ne mutlu bana, kendinizi çokça kutlayın tek başınıza aştığınız konular için o halde. Dilerim dert değil de mutluluk paylaşımlarınıza ortak olalım.

İnsanın iyileşme, iyileştirme gücü var aslında bu da kanıtı. Esamesi bile okunmayacak belli bir zamandan sonra. Ben de yıllardır hayatın iniş dönemindeydim kendime çıkış yolları aradım bir insana tutunmak gibi daha çok düştüm, sonuçta tutunacak bir dal arıyordum ancak dallar çabuk kırılır. İnsanın önce kendine yetmesi lazımmış. En çok kendinizi seveceğiniz günleriniz olması dileğiyle 🌸
insan kendini sevmeye başlayınca dünyayla ve içindeki çoğu şeyle savaşı bitiyor ve olmayanlarla değil de olanlarla ilişkisi başlıyor. çokça kucaklıyorum sizi...

Şöyle bir toparlanmaya ihtiyacım var benim de .2 yıllık ilişkim bitti 4 ay önce .içimde kalan hala bi şeyler var tam anlamıyla bitmiyor . Yoğun iş hayatım var daha hızlı toparlanabildim ama bağırıp çağırasım ağlayasın geliyor zaman zaman .
Derdimi uzun uzun dinleyen olmadı biraz içimde biriktirdim sanırım .

Şöyle bir toparlanmaya ihtiyacım var benim de .2 yıllık ilişkim bitti 4 ay önce .içimde kalan hala bi şeyler var tam anlamıyla bitmiyor . Yoğun iş hayatım var daha hızlı toparlanabildim ama bağırıp çağırasım ağlayasın geliyor zaman zaman .
Derdimi uzun uzun dinleyen olmadı biraz içimde biriktirdim sanırım .
çok az bir zaman olmuş ve bitme sebebi de çok etkiliyor süreci. ama tam anlamıyla arkanızdan kalması gereken biriyse hep önünüze bakmanız gerektiğini sıkça kendinize hatırlatın, ne güzel temponuzda yüksek benim de en büyük destekçim yoğun tempo olmuştu. herkesin süreci ve kişiliği farklıdır elbet ama naçizane tavsiyem; objektifliğine güvendiğiniz güvenilir yakınlarınızla çokça konuşun gerekirse en basit detayı bile konuşun çünkü insan konuşarak zehrini atıyor. nasıl geçti 4 ayınız bilmiyorum fakat anladığım kadarıyla konuşmak yerine yok sayarak ilerlemeyi tercih etmişsiniz, bu ilerleyen vadede sizi daha da dibe çeker atlattım derken başa döndüğünüzü görebilirsiniz. ya bu da anlatılmaz demeyin, o an bunu anlatmak istiyorsanız demekki gerekli. çok özleyip çokça sevdiğinizi hissedebilirsiniz bu da iyileşmeye dahil unutmayın bu hislerden sonra derin nefes alıp yine yola devam edin. bu hisleri yadırgayıp susma kararı almayın, her duyguyu kabul edip geçeceğini düşünün. vaktiniz varsa kısa tatiller yapın ya da şehir değiştirin hafta sonu dahi olsa farklı bir şehir farklı insanlar inanın çok ama çok iyi geliyor, ben bu süreçte inanılmaz gezdim ve her tatil dönüşü gerçekten bir düşüncemin iyileştiğini farkettim. tabi profesyonel destek almakta en güçlü seçenek. sizi kocaman sevgiyle kucaklıyorum, siz çok değerlisiniz ve unutmayın ki sizinle olması gereken herkes her şey hayatınızda bırakın gidenler gitsin belki de size çok daha güzel bir hediyenin gelmesi için onun gitmesi gerekiyordu. her şey en içinize sinen en hayırlı şekilde olsun dilerim.

çok az bir zaman olmuş ve bitme sebebi de çok etkiliyor süreci. ama tam anlamıyla arkanızdan kalması gereken biriyse hep önünüze bakmanız gerektiğini sıkça kendinize hatırlatın, ne güzel temponuzda yüksek benim de en büyük destekçim yoğun tempo olmuştu. herkesin süreci ve kişiliği farklıdır elbet ama naçizane tavsiyem; objektifliğine güvendiğiniz güvenilir yakınlarınızla çokça konuşun gerekirse en basit detayı bile konuşun çünkü insan konuşarak zehrini atıyor. nasıl geçti 4 ayınız bilmiyorum fakat anladığım kadarıyla konuşmak yerine yok sayarak ilerlemeyi tercih etmişsiniz, bu ilerleyen vadede sizi daha da dibe çeker atlattım derken başa döndüğünüzü görebilirsiniz. ya bu da anlatılmaz demeyin, o an bunu anlatmak istiyorsanız demekki gerekli. çok özleyip çokça sevdiğinizi hissedebilirsiniz bu da iyileşmeye dahil unutmayın bu hislerden sonra derin nefes alıp yine yola devam edin. bu hisleri yadırgayıp susma kararı almayın, her duyguyu kabul edip geçeceğini düşünün. vaktiniz varsa kısa tatiller yapın ya da şehir değiştirin hafta sonu dahi olsa farklı bir şehir farklı insanlar inanın çok ama çok iyi geliyor, ben bu süreçte inanılmaz gezdim ve her tatil dönüşü gerçekten bir düşüncemin iyileştiğini farkettim. tabi profesyonel destek almakta en güçlü seçenek. sizi kocaman sevgiyle kucaklıyorum, siz çok değerlisiniz ve unutmayın ki sizinle olması gereken herkes her şey hayatınızda bırakın gidenler gitsin belki de size çok daha güzel bir hediyenin gelmesi için onun gitmesi gerekiyordu. her şey en içinize sinen en hayırlı şekilde olsun dilerim.
Ya açıkçası etrafımdakilerden bir destek göremeyince her anlattığımda geçiştirilmiş gibi hissettiğim için kendim aşmaya çalışıyorum

Back
X