Yeniden başlamak...

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Merhabalar arkadaşlar.
29 yaşındayım. 5 senelik ilişkim oldu 1 senesi bunun nişanlılık dönemiydi. Sonra başkasına aşık olup beni terketti.
Sonrası toparlanma yanlış ilişkiler, yanlış insanlar çok hatalar yaptım.
O dönemlerde Üniden arkadaşım bana arkadaşının arkadaşı ile tanıştırdı. Birlikte yemeğe gittil ilk görüşte çarpılmamı yada aşk mı bilmiyorum hayatımda hiç hissetmediğim duyguları hissettim. 5 yıllık ilişkim olan insana bile böyle bir duygu oluşmamıştı afalladım diyebilirim.
Sonra çıktık, arkadaşlar yüzünden ayrıldık tekrar barıştık ve ben çocuğu sonunda terkettim. Nedeni 2 ay görüşme döneminde adam akıllı konuşamamızdı. Yüzyüze gelince kalıyorduk öyle konuşamıyordu benimle. Ve beni sevdiğini söylemeye başlamıştı. Tanıyanların anlattıklarına göre ilişki doğru düzgün olmamış. Sosyal hayatı değilde tamamiyle iş odaklı bir hayatı olmuş. Avukat kendisi bu arada. Neysee; ben arkadaşla içtim sarhoş oldum bunu aradım tam 2saat konuştuk ama ne konustunuz derseniz 10da 1ini anca haturlıyorum. Ona sorduğumda hatalarımız, yaşadığımız güzel zamanlardan bahsettik bence iyi oldu dedi konuşamamız, ve bana bir kahve içelim dedim bende tamam deyince bak sarhoşum diye söylemiyorsun değilmi demişim bende hatırlamasam eve bir tek onu hatırlıyorum ve söz vermiştin sözünde durmalısın dedim. Oda söz vermedim ama dediğin gibi olsun olur tabi dedi. Ben şimdi şehir dışındayım 1 hafta sonra dönüyorum. Gittiğimde haber edicem. Sizce tekrardan başlar mıyız. Çok istiorum cidden. o dönemler çok kötü dönemlerdeydim ona da yanlış zamanda doğru insandın sen dedim. Gerçekten öyleydi. Oyüzden şimdi herşeyi sil baştan başlamak istiyorum. Sizinde fikirleriniz olursa paylaşırsanız sevinirim. Yada bu 1 hafta süre de ona yazmalımıyım yoksa dönmeyi mi beklemeliyim.
Ya çok uzun oldu farkındayım ama yardımcı olursanız çok sevinirimmmm

Bi kahve içmeye gidin. Bakın orda gözlerine ona göre konuşun.

Tekrardan olmasını istediğimi söyleyeceğim, istemese yazmazdı yada kahve içmeye bile olur demezdi dimi

avukat adamın ağzının deli gibi laf yapması gerekiyor normalde. aşık olduysa zaar dili tutuldu

avukat adamın ağzının deli gibi laf yapması gerekiyor normalde. aşık olduysa zaar dili tutuldu

galiba zaten seni seviyorum demişti çok şaşırmıştım. Ama bu bildiğimiz avukatlar diil galiba ya biraz içine kapanık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…