- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Iyi geceler.hergun seni dinlemekten biktim diyeceksiniz belki ama derdimi anlatacak kimseyi bulamiyorum.ailemden kimi var hasta uzulmesin derim kimi var anlatirim cok sonra onunla beni vurur.geleyim klasik konuma.konu tabiki esim.bi es dusununki vaktiyle cok guzel sevmis esini elbebek gul bebek her konuda gonlunu etmis.zaman zuhur gecince aksi inatci her konuya muhalefet hatta esine karsi maddi gorevlerini askiya almis.neyse efendim ikide cocugumuz oldu.ve gerek hayat sartlari gerek esimin isi gerek cocuklardan birbirimize vakit ayiramamktan gerekse kv gibi dis etkenlerden iyice zitlastik.hatta bi keresinde tartistik esim ise giderken coluk cocuk kapiya ugurlamaya ciktik.cocuklari optu dedim benim opmeyecekmisin hayir dedi bende dedimki tamam senin opecegin zamandada ben yaklasmayacagim.ve kapiyi carptim arkasindan.uzun zaman oldu ne ben ona yaklasiyorum ne o bana.bugun bi yere gidiyorduk arabadayiz.ben arka koltuktayim o araba kullaniyor.dikiz aynasindan varacagimiz yere kadar onu izledim.kendimi tarttim hala nasil sevdigimi ve bosanma karari alsam ne buyuk aci cekecegimi anladim.hatta eskiler canlandi gozumde duygulandim.bogazim dugumlendi.kizlar bana bi akil verin yuvam dagilmasin seviyorum ben bu insani.o asik oldugum seninle bi omur evet dedigim adami geri istiyorum.ne yapmaliyim.