• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden baslasin

Iyi geceler.hergun seni dinlemekten biktim diyeceksiniz belki ama derdimi anlatacak kimseyi bulamiyorum.ailemden kimi var hasta uzulmesin derim kimi var anlatirim cok sonra onunla beni vurur.geleyim klasik konuma.konu tabiki esim.bi es dusununki vaktiyle cok guzel sevmis esini elbebek gul bebek her konuda gonlunu etmis.zaman zuhur gecince aksi inatci her konuya muhalefet hatta esine karsi maddi gorevlerini askiya almis.neyse efendim ikide cocugumuz oldu.ve gerek hayat sartlari gerek esimin isi gerek cocuklardan birbirimize vakit ayiramamktan gerekse kv gibi dis etkenlerden iyice zitlastik.hatta bi keresinde tartistik esim ise giderken coluk cocuk kapiya ugurlamaya ciktik.cocuklari optu dedim benim opmeyecekmisin hayir dedi bende dedimki tamam senin opecegin zamandada ben yaklasmayacagim.ve kapiyi carptim arkasindan.uzun zaman oldu ne ben ona yaklasiyorum ne o bana.bugun bi yere gidiyorduk arabadayiz.ben arka koltuktayim o araba kullaniyor.dikiz aynasindan varacagimiz yere kadar onu izledim.kendimi tarttim hala nasil sevdigimi ve bosanma karari alsam ne buyuk aci cekecegimi anladim.hatta eskiler canlandi gozumde duygulandim.bogazim dugumlendi.kizlar bana bi akil verin yuvam dagilmasin seviyorum ben bu insani.o asik oldugum seninle bi omur evet dedigim adami geri istiyorum.ne yapmaliyim.
Seviyorsun be bacım kavga esnasında alttan al , gurur yapma , ha kavga sonrası sakinleşince bir bir söyle bu sefer :) resti çek :)
Canim galiba ayagina gitmeme gerek kalmadi.dun gece mslastik cocuklar uyurken beni seviyormusun diye sordum.sadece evet yazmis o halde neden askimizi doludizgin yasayamadigimizi iliskimizi neden bu kadar asagi cektigini sordum cvb gelmedi.sonra ben sitem dolu sozler yazdim.o bana ben ona derken bizim kavga yine sonuca baglanamadan kapattik.baktim sabah operek uyandiriyo filan sonrasi malum:) bir aydir neredeyse ne ben gidiyorum ne o geliyor.ne yalan soliyim artik yanima ugramayacak sandim.ayni evdeyiz ama cok ozluyorum ona sarilmayi duygu dolu sozler soyleyip isitmeyi.insallah bu son olur.dua edin bacilarim.Rabbim kimsenin yuvasini bozmasin.
Amin inşallah

Konusamiyoruzki esim sinirli biri.nezaman sorunlari masaya yatirsak kendimizi buyuk bi kavganin icerisinde buluyoruz.cocuklarda etkileniyo bagirismalardan.inanin ne yapacagimi sasirdim artik.hani goz gore gorede evliligim elimin altindan kaysin gitsin istemiyorum.bu adami nasil kazanabilirim bilmiyorum artik.hayatimi onun kurallarina gore yasamaktan biktim.cunku bir dedigini yapsam arkasindan kendi kafasina gore baska maddeler ekliyo.beni suistimal ediyo yani.istiyorumki artik birazda o benim dediklerimi yapsa eskisi gibi pohpohlasa.beni kaybetme korkusu yasasa.
Daha öncede sinirli degilmiydi bu adam ?
O zaman nasıl saglıyordunuz bu mutlulugu..
Adamın bu kadar degısmesı için ne oldu ?
Valla kendinden ne kadar verırsen hep daha fazlasını isterler bu böyle.

Seviyorsun be bacım kavga esnasında alttan al , gurur yapma , ha kavga sonrası sakinleşince bir bir söyle bu sefer :) resti çek :)

Amin inşallah
Hemde nasil seviyorum.insan sevmedigine asla dedigi hatta mantiksiz gelen seyleri kabul edermi.ben ettim vaktiyle.ama artik degirmeni birazda biz cevorelim degilmi ama

Daha öncede sinirli degilmiydi bu adam ?
O zaman nasıl saglıyordunuz bu mutlulugu..
Adamın bu kadar degısmesı için ne oldu ?
Valla kendinden ne kadar verırsen hep daha fazlasını isterler bu böyle.
Ozaman bu kadar sorunumuz yoktu.belki sinirliymistir ama pek tartismazdik.biraz birikiminde etkisiyle bu carpismalar.ama yola gelcek.ben inaniyorum.basarmanin yarisi inanmakmisya.sadece ne bilim taktige ihtiyacim var

Ben cok merhametliyimdir zaten.hani kizginken bile bi yerim agriyo dese hizir imdat olurum hemen ama o kizinca oluyom desen bakmaz.benide kendine benzetti son bi yildir filan
Ya belli ki çok tatlı ve esprilisiniz.Çok sevdiğim bir dostuma benzettim konuşmalarınızdan.
Sizin gibi bir eşi var ve hala soğuk duruyor.Aklına şaşarım öyle adamın.

Canim galiba ayagina gitmeme gerek kalmadi.dun gece mslastik cocuklar uyurken beni seviyormusun diye sordum.sadece evet yazmis o halde neden askimizi doludizgin yasayamadigimizi iliskimizi neden bu kadar asagi cektigini sordum cvb gelmedi.sonra ben sitem dolu sozler yazdim.o bana ben ona derken bizim kavga yine sonuca baglanamadan kapattik.baktim sabah operek uyandiriyo filan sonrasi malum:) bir aydir neredeyse ne ben gidiyorum ne o geliyor.ne yalan soliyim artik yanima ugramayacak sandim.ayni evdeyiz ama cok ozluyorum ona sarilmayi duygu dolu sozler soyleyip isitmeyi.insallah bu son olur.dua edin bacilarim.Rabbim kimsenin yuvasini bozmasin.

Cok sevindim, Allahim mutlulugunuzu artisin insallah. Onceki mesajlarda bi arkadasin da yazdigi gibi bende birbirinize vakit ayirsaniz daha iyi olur dusuncesindeyim. Birakin ufakliklari dedeyle nineye. Hem onlar torunlarina doysun, hemde siz birbirinize :) Hatta kapatin telefonlari felan. Ne biliyim kavga etmeyi, tartismayi da yasaklayin. Artik daha da bisey olmuyorsa sizin adami bir yere dikip dibine de bol su verin :)

Ya belli ki çok tatlı ve esprilisiniz.Çok sevdiğim bir dostuma benzettim konuşmalarınızdan.
Sizin gibi bir eşi var ve hala soğuk duruyor.Aklına şaşarım öyle adamın.
Tesekkur ederim canim.sempatik bulurlar genelde.girdigim ortamda giriskenimdir kendimi belli ederim.misal kendime ayakkabi aliyorum.pazarlik etmeye baslarim hemen.esim yanimdaysa kiyamet kopar vu durumda bile.ben vermicekmiyim parasini sen neden muhatap oluyosun filan.hastanede bi isimiz olsa bi isimi gordururum ama kocam bi bekle bi acele etme.hep bi tas koya onume dikkat cekmemi istemez.kiskancliktanmi yapiyo artik nedense.insallah gunun birinde beni ben olarak sever :KK36:

Cok sevindim, Allahim mutlulugunuzu artisin insallah. Onceki mesajlarda bi arkadasin da yazdigi gibi bende birbirinize vakit ayirsaniz daha iyi olur dusuncesindeyim. Birakin ufakliklari dedeyle nineye. Hem onlar torunlarina doysun, hemde siz birbirinize :) Hatta kapatin telefonlari felan. Ne biliyim kavga etmeyi, tartismayi da yasaklayin. Artik daha da bisey olmuyorsa sizin adami bir yere dikip dibine de bol su verin :)
Hahah guldurdunya canim beni Allahda seni guldursun.zaten olmazsa oyle yapicam:işsiz:

Tesekkur ederim canim.sempatik bulurlar genelde.girdigim ortamda giriskenimdir kendimi belli ederim.misal kendime ayakkabi aliyorum.pazarlik etmeye baslarim hemen.esim yanimdaysa kiyamet kopar vu durumda bile.ben vermicekmiyim parasini sen neden muhatap oluyosun filan.hastanede bi isimiz olsa bi isimi gordururum ama kocam bi bekle bi acele etme.hep bi tas koya onume dikkat cekmemi istemez.kiskancliktanmi yapiyo artik nedense.insallah gunun birinde beni ben olarak sever :KK36:
İnşallah canımmmm.Umarım eşin kıymetini anlar.
Bence de kıskançlık var gibi.Sempatik,sıcakkanlı ve sevecen birine benziyorsun.Dikkatleri çekiyorsun haliyle.O da kıskanıyor.

Civil civil enerjik bir insansin, nazar degmesin. Esin seni seviyodur da iste erkeklerin garip dunyasi; senin icin konusur, senin icin kavga eder, senin icin siparis verir. Sende oyle bakican hic bisey yapmayacaksin ki yaranasin erkeklere. Hey Yarabbim yaa, neden boyle bu erkekler :)

Civil civil enerjik bir insansin, nazar degmesin. Esin seni seviyodur da iste erkeklerin garip dunyasi; senin icin konusur, senin icin kavga eder, senin icin siparis verir. Sende oyle bakican hic bisey yapmayacaksin ki yaranasin erkeklere. Hey Yarabbim yaa, neden boyle bu erkekler :)
Aynen canimya.hakketen bi garipler.

Back
X