eliif92 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2017 622 524 53 1 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi eliif92 #21 _nurunnisa_ .!.: İyi düşünün iyi olsun...başarılar Genişletmek için tıkla... son zamanlarda bende bunu yapmaya gayret ediyorum çok teşekkür ederimm .
_nurunnisa_ .!.: İyi düşünün iyi olsun...başarılar Genişletmek için tıkla... son zamanlarda bende bunu yapmaya gayret ediyorum çok teşekkür ederimm .
Mikropik Guru Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 2.429 3.668 333 1 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi eliif92 #22 Bikaç hafta tatilden sonra bile oluyor o korku :) en fazla iki haftada alışırsın hiç de sorun olmaz merak etme :)
Bikaç hafta tatilden sonra bile oluyor o korku :) en fazla iki haftada alışırsın hiç de sorun olmaz merak etme :)
eliif92 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2017 622 524 53 1 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi eliif92 #23 Mikropik .!.: Bikaç hafta tatilden sonra bile oluyor o korku :) en fazla iki haftada alışırsın hiç de sorun olmaz merak etme :) Genişletmek için tıkla... benim tatilde 3 yıl sürdü baya yattım artık uyanmam lazım teşekkürler canımm
Mikropik .!.: Bikaç hafta tatilden sonra bile oluyor o korku :) en fazla iki haftada alışırsın hiç de sorun olmaz merak etme :) Genişletmek için tıkla... benim tatilde 3 yıl sürdü baya yattım artık uyanmam lazım teşekkürler canımm