• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden başlıyorum

Amin mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerin de inşallah 🌹 benim t rahim ilk fark edilse idi belki bu kadar emeğe uğraşa gerek kalmazdı kendimce diyorum sanırım boş yere tedavi gördüm iğneler ilaçlar şimdi rapor çıkarmaya çalışıyorum inşallah süreç sıkıntısız ilerler hepimiz için
Hacet namazı kılarak dua etmenizi şifa bulup başarılı geçmesi için Tahmidiye duası okumanızı tavsiye ederim.

Çok pahalı değil mi sadece transfer için. Tüp bebek merkezleri zamlardan değil de bence doktorların aç gözlüğünden kaynaklanıyor gerçekten servet gerekiyor böyle yerler için 🤦🏻‍♀️ Allah iyilerle karşılaştırsın. İnşallah pozitif sonuç alırsınız sizde ☺️ bende salı günü transfer olacağım inşallah bi sıkıntı çıkmazsa 🙏🏻
Aminnnnnn sonu guzel olsun tek duam o canim evet cok pahali insaAllah sende pozitif sonuc alirsin

2 aşılamadan sonrası gereksiz bence niçin o kadar önerdiler ki. Hsg de hemen belli oluyor rahim tüpler. Çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hikmet hayır deyin Allah nasip edecek olsa her türlü olurdu. Keşke diyerek üzülmeyin geçmişe dönmeyin. Benimde 1 yılım bir Dr hatası yüzünden gitti insan üzülüyor ama çare değil önümüze baktık. Boş gebelik yaşadınız mı ya da düşük?
Benim belli olmadi bu T sekli cikmadan once 4 5 kez hsg vardi cekildigim açı ve cektirdigin yer cok onemli

Doktor buldum Bağcılar Medipol mega da çok iyi bi doktor o çok kızdı neden bu kadar zaman tekrardan ne genetik nede rahim filmi istenmemiş dedi şimdi genetikten de sonuç bekliyoruz rahim böyle çıkınca inşallah o temiz çıkar
Bisey sorcam sende onceden Hsg cekilmismiydin

Hmmm anladım hayırlısı Allah'tan inşallah
Kesinlikle Rabbimin dedigi olur. Bize 13 senedir gostermeyen Rabbim 13 sene sonra gosterende Rabbim nasibimize girmistir evlat diye dusunuyorum ben sende oyle dusun guzel dusunelim guzel olsun canim

Back
X