• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden başlıyorum

T rahim gebeliğe engel değil
T rahim gebeliğe engel değil ki kaç Dr söyledi bana bunu. 25 yıl bu konuda deneyimi olan en son Dr um yarım rahimle bile kalan taşıyan ve doğuran var dedi. T rahim dar olduğu için erken doğum ya da düşük tehlikesi var. Bende tüp bebek maliyetli ve zor riske atmayalım düşük vs olmasın diye en son aşamada oldum. 3 ay üst üste tekrar yapışmasın diye hormon ilaçları kullandım yüksek doz. En son rahim ultrasonu çekti sıvı vererek olabileceği kadar iyi görünüyor dedi. Dr ve hastane çok önemli. Her yere olmayın. Birinde okudum 2. Kez ameliyat olmuş. Çok müdahale de insan korkuyor hassas bir organ
Kuzum Rahim T seklindeyken bebek nasil gelissin rahimde gelisiyo yaaa Cem celik ameliyat olmam gerektigini soledi ben 2 kez oldum rahmimde duzeldi transferimi oyle oldum

Kuzum Rahim T seklindeyken bebek nasil gelissin rahimde gelisiyo yaaa Cem celik ameliyat olmam gerektigini soledi ben 2 kez oldum rahmimde duzeldi transferimi oyle oldum
Pek çok Dr la görüştüm bu tartışmalı bir konu. Herkes hemen yapalım demiyor. Yarım rahimle bile gelişip doğan var hemen yapma taraftarı değiliz dedi en son Dr um. T rahim olmasına ve taşımaya gelişmeye engel değil. Sadece erken doğum ve düşük riski var. Tüp bebek öncesi yapmak mantıklı bende bu yüzden oldum çünkü maliyetli ve zor birşeyi riske atmak istemedik düşük olursa diye. Sizin için üzüldüm 2 kez müdahale olmuş. İlkinde ilaç hormon kullanmış muydunuz tekrar yapışmasın kesilen yerler diye? Ben 3 ay kullandım östrojen ve progesteron.

Pek çok Dr la görüştüm bu tartışmalı bir konu. Herkes hemen yapalım demiyor. Yarım rahimle bile gelişip doğan var hemen yapma taraftarı değiliz dedi en son Dr um. T rahim olmasına ve taşımaya gelişmeye engel değil. Sadece erken doğum ve düşük riski var. Tüp bebek öncesi yapmak mantıklı bende bu yüzden oldum çünkü maliyetli ve zor birşeyi riske atmak istemedik düşük olursa diye. Sizin için üzüldüm 2 kez müdahale olmuş. İlkinde ilaç hormon kullanmış muydunuz tekrar yapışmasın kesilen yerler diye? Ben 3 ay kullandım östrojen ve progesteron.
Kuzum benim T sekli öncesi sonrasini gorsen dersin ki buraya bebek tutunamaz 😂 ameliyat olmus hali bile hic ameliyat edilmemis gibiydi ilk ameliyatttan sonra. Benim ilk ameliyatimi yasadigim yerde bi doktor yapti acikcasi cem bey pahali gelmisti ameliyattan sonra hsg cekildim hsg ceken hekim dedi ki revizyon ameliyati istiyo rahmin sadece kavitasyonda ufak bi genisleme olmusdu onun disinda hic bi fark yoktu ve benim Rahmim Dumduz dar bi T seklindeydi forumdan konusdugum bi hanim var Hsglerimizi karsilastirdik kadjn şok oldu bide ameliyat olmussun dedi. Sonra ben ameliyati ilk ameliyati yapan doktora kostum dedim yapamamissiniz olmamis goruntuleri izletti ben kesmeye devam edersem rahmi deler cikarim dedi guvendik transfer oldum tutmadi. Cem hocada durumun müsaitse ben yapmak isterim histereskopini bu sefer dedi cok sukur 2. Histereskopi ile duzeldi ikisindede antibiyotik disinda ilac kullanmadim ben ama burdan konusdugum arkadas jel koydurtmusdu

Ozelden attim sana goruntusunu

Selam kızlar bugün bende hsg çekildim tüpler açık denildi ama rahim t şeklin de gibi denildi bu süreç nasıl ilerliyor yardımcı olur musunuz bana da

Selam kızlar bugün bende hsg çekildim tüpler açık denildi ama rahim t şeklin de gibi denildi bu süreç nasıl ilerliyor yardımcı olur musunuz bana da
Ne zamandır istiyorsunuz siz? Durumunuza göre değişir yorumu. Yukarıda anlattım en son risk almamak için tüp bebek için uygun gördük biz. İşin uzmanı bir Dr hastane çok önemli bence.

Cok gecmis olsunn once histereskopi ile rahim duzeltiliyo doktorunuz histereskopi onerdimi

Ne zamandır istiyorsunuz siz? Durumunuza göre değişir yorumu. Yukarıda anlattım en son risk almamak için tüp bebek için uygun gördük biz. İşin uzmanı bir Dr hastane çok önemli bence.
Cok gecmis olsunn once histereskopi ile rahim duzeltiliyo doktorunuz histereskopi onerdimi
Teşekkür ederim ben aşılama tüp bebek denedim ama hepsi boş taaa en ilk rahim filminde rahim t şeklinde çikmiş kimse fark etmemiş dün yeniden çekildim ikisi kıyaslandı ve malesef hüsran sonuç tedavilerde ondan cevap vermiş bana aşırı derecede moralim bozuk henüz isteyen doktor görüşmesine gitmedim

7 yıldır evliyim 5 aşılama 2 tüp bebek geçmişim var 😓😓😓
2 aşılamadan sonrası gereksiz bence niçin o kadar önerdiler ki. Hsg de hemen belli oluyor rahim tüpler. Çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hikmet hayır deyin Allah nasip edecek olsa her türlü olurdu. Keşke diyerek üzülmeyin geçmişe dönmeyin. Benimde 1 yılım bir Dr hatası yüzünden gitti insan üzülüyor ama çare değil önümüze baktık. Boş gebelik yaşadınız mı ya da düşük?

2 aşılamadan sonrası gereksiz bence niçin o kadar önerdiler ki. Hsg de hemen belli oluyor rahim tüpler. Çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hikmet hayır deyin Allah nasip edecek olsa her türlü olurdu. Keşke diyerek üzülmeyin geçmişe dönmeyin. Benimde 1 yılım bir Dr hatası yüzünden gitti insan üzülüyor ama çare değil önümüze baktık. Boş gebelik yaşadınız mı ya da düşük?
Hiç ne gebe kaldım nede düşük ama film sonrası belki düşükler oldu siz fark etmediniz bile denildi

Cok tesekkur ederim Benim su anki doktorum Cem celik bahceci tup bebek merkezinde instagram sayfasi falan var bakabilirsiniz, doktorumdan cok memnunum 2. Denemem bu ilgisi alakasi cok cok seviyorum...
O kadar haklisiniz ki benim ilk denemem 17.500 du, dondurulmus embriyo transferi icin bu sefer 21 küsür bi para oducemiz soylendi aman olsunda para feda olsun zihniyetindeyim lakin gercekten bu zamlardan en cok etkilenen bu tup bebek merkezleri olmus sanirim.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun carsamba gunu transfer olucam Allahim anneligi evlat kokusunu isteyen butun kardeslerime nasip etsin aminnnnnn..
Çok pahalı değil mi sadece transfer için. Tüp bebek merkezleri zamlardan değil de bence doktorların aç gözlüğünden kaynaklanıyor gerçekten servet gerekiyor böyle yerler için 🤦🏻‍♀️ Allah iyilerle karşılaştırsın. İnşallah pozitif sonuç alırsınız sizde ☺️ bende salı günü transfer olacağım inşallah bi sıkıntı çıkmazsa 🙏🏻

Hiç ne gebe kaldım nede düşük ama film sonrası belki düşükler oldu siz fark etmediniz bile denildi
İyi bir hastane iyi bir Dr bulun uzun yıllar deneyimi olsun hem infertilite hem tüp bebek bilen ve t rahim ameliyatı yapabilicek olan. İstanbulda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çok ünlü bahçeci gibi Amerikan hastanesi gibi yerler soyguncu bence. Bazen mütevazi ama deneyimi iyi drların bulunduğu bir hastanede iyi sonuçlar alınır. Benim şuan öyle bir yer güvendim. Mutlaka Dr yorumlarına hastane yorumlarına vs hepsine bakın. Vakit kaybetmeden ameliyat olun hiç korkmayın. Hsg deki gibi biraz daha fazla uyuyorsunuz ve 2 saat sonra ayaklanıp gidiyorsunuz.

İyi bir hastane iyi bir Dr bulun uzun yıllar deneyimi olsun hem infertilite hem tüp bebek bilen ve t rahim ameliyatı yapabilicek olan. İstanbulda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çok ünlü bahçeci gibi Amerikan hastanesi gibi yerler soyguncu bence. Bazen mütevazi ama deneyimi iyi drların bulunduğu bir hastanede iyi sonuçlar alınır. Benim şuan öyle bir yer güvendim. Mutlaka Dr yorumlarına hastane yorumlarına vs hepsine bakın. Vakit kaybetmeden ameliyat olun hiç korkmayın. Hsg deki gibi biraz daha fazla uyuyorsunuz ve 2 saat sonra ayaklanıp gidiyorsunuz.
Doktor buldum Bağcılar Medipol mega da çok iyi bi doktor o çok kızdı neden bu kadar zaman tekrardan ne genetik nede rahim filmi istenmemiş dedi şimdi genetikten de sonuç bekliyoruz rahim böyle çıkınca inşallah o temiz çıkar

Çok pahalı değil mi sadece transfer için. Tüp bebek merkezleri zamlardan değil de bence doktorların aç gözlüğünden kaynaklanıyor gerçekten servet gerekiyor böyle yerler için 🤦🏻‍♀️ Allah iyilerle karşılaştırsın. İnşallah pozitif sonuç alırsınız sizde ☺️ bende salı günü transfer olacağım inşallah bi sıkıntı çıkmazsa 🙏🏻
Çok pahalı olması çok ünlü olmasından kaynaklanıyor bence. Ama bahçeci de ki haberi görmediniz mi yıllar önce transferde embriyoları karıştırmışlar ve kadın başkasının çocuğunu doğurmuş sonra ailesine teslim etmiş. Tam bir skandal. İnsanız hata olmuş diye kuru bir özür dilemişler. Memorial hastanesi Semra kahraman ın adını duyuyorum bende. 17 kez mi ne deneyen Rus bir çift vardı başka ülkeler deolmamış Rus ya bizden gelişmiş teknolojide. En son Semra Kahraman sayesinde bir bebekleri oluyor. Vesile olmuş veren Allah tabi.

Doktor buldum Bağcılar Medipol mega da çok iyi bi doktor o çok kızdı neden bu kadar zaman tekrardan ne genetik nede rahim filmi istenmemiş dedi şimdi genetikten de sonuç bekliyoruz rahim böyle çıkınca inşallah o temiz çıkar
İnşaAllah iyi sonuçlar alırsınız o zaman. Hepsi imtihan ya sizi anlıyorum çok zor. Bana da bir hormon desteğini çok araştırmadan veren bir Dr oldu güvendik. Sonra kendimiz şüphelendik ve neredeyse 1 yılım gitti. Adetlerim o kadar bozuldu ki kaç sefer 2 ay adet olamadım. Ara kanamalar oldu hep yerleşmedir o diye umutlandırdı test vere vere her seferinde yıkıldım. Rabbim yardımcınız olsun.

İnşaAllah iyi sonuçlar alırsınız o zaman. Hepsi imtihan ya sizi anlıyorum çok zor. Bana da bir hormon desteğini çok araştırmadan veren bir Dr oldu güvendik. Sonra kendimiz şüphelendik ve neredeyse 1 yılım gitti. Adetlerim o kadar bozuldu ki kaç sefer 2 ay adet olamadım. Ara kanamalar oldu hep yerleşmedir o diye umutlandırdı test vere vere her seferinde yıkıldım. Rabbim yardımcınız olsun.
Amin mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerin de inşallah 🌹 benim t rahim ilk fark edilse idi belki bu kadar emeğe uğraşa gerek kalmazdı kendimce diyorum sanırım boş yere tedavi gördüm iğneler ilaçlar şimdi rapor çıkarmaya çalışıyorum inşallah süreç sıkıntısız ilerler hepimiz için

Amin mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerin de inşallah 🌹 benim t rahim ilk fark edilse idi belki bu kadar emeğe uğraşa gerek kalmazdı kendimce diyorum sanırım boş yere tedavi gördüm iğneler ilaçlar şimdi rapor çıkarmaya çalışıyorum inşallah süreç sıkıntısız ilerler hepimiz için
Uğraş ve emekleriniz inşallah ahirette karşılık bulur yeter isyan etmeyin. Dr lar tedavilerde imtihan olmuş. Olsaydı belki bebekle ya da başka şeyle düşükle vs imtihan olacaktınız. 7 8 tekrarlayan düştükleri olanlar var o da çok acı. Rabbim tez vakitte mübarek günler hürmetine size hayırlı sağlıklı evlat versin. Amin 🌸

Back
X