yeniden ben ......

elvu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
96
148
37
ve yine yeniden acaba büyütmeli miyim sorusuyla karşınızdayım :KK17: 2 senedir her cümlemin sonu meme ile bitiyor :KK45:tam dedim gidyorum yaptırmaya yok yolda böbrek taşı düşürmeye kalktım sonra birktirdiğim parayı harcadım falan filannnn ama olmadı olduramadım ......
ergenlerden çok meme resmi gördüm bu süreçte şaka bi yana sapık gibi hissetmye başladım :-)tv de bak ak bu yaptırmış yok bunun ki kendisinin dememden eşim bile sıkılddı....ayyy çok uzattım sanırım....pardon
dün nihayet eşim araştır bakalım kim kaça yapıo haftaya gün al dedi....elimde 2 seçenek var ya aydın adnan menderes üni. ki gidip görüştüm doktorlara birde özel bi haastanede ALİ KIZILKAYA diye bi doktor duyan bilen var mı bu doktorları aranızda....
ha bir de severim di mi ben onları alışırım di mi ......

Kesinlikle buyutmelisin Ayy onlar senin herseyin olcak ben Bebeklerim canlarim diye seviyorum onları :KK70: ama dediğin doktorlarla ilgili bir fikrim yok araştırma sürecin hayırlı olsun gonlundeki olur inşallah

cevabın içn teşekkür ederim :) sorun şu ki cok cok cok istediğim bişey şimdi tmm denilince bi dondum kaldım komik ama kaldım acaba mı demeye başladım ....175 boyum var 63 kiloyum ama gydiğim hiç biişeyi taşıyamıyorum ...geçen gün bi büstyer denedim 75 kap olarak tam beden olarak dar 80 beden tam kaptan büyük geldi ağlayarak çıktım....

Arada kalmış bedenin anladigim kadarıyla meme dokunda var çok güzel olur hiç donup kalma güzelbir aaraştırma yap Nerede oturuyosun

ve yine yeniden acaba büyütmeli miyim sorusuyla karşınızdayım :KK17: 2 senedir her cümlemin sonu meme ile bitiyor :KK45:tam dedim gidyorum yaptırmaya yok yolda böbrek taşı düşürmeye kalktım sonra birktirdiğim parayı harcadım falan filannnn ama olmadı olduramadım ......
ergenlerden çok meme resmi gördüm bu süreçte şaka bi yana sapık gibi hissetmye başladım :-)tv de bak ak bu yaptırmış yok bunun ki kendisinin dememden eşim bile sıkılddı....ayyy çok uzattım sanırım....pardon
dün nihayet eşim araştır bakalım kim kaça yapıo haftaya gün al dedi....elimde 2 seçenek var ya aydın adnan menderes üni. ki gidip görüştüm doktorlara birde özel bi haastanede ALİ KIZILKAYA diye bi doktor duyan bilen var mı bu doktorları aranızda....
ha bir de severim di mi ben onları alışırım di mi ......

Drlar konusunda bilgim yok ama hîç bekleme keşke bende bu kadar beklemeseydim iyiki yaptırmışım diyeceksin emin ol

:KK70:
cevabın içn teşekkür ederim :) sorun şu ki cok cok cok istediğim bişey şimdi tmm denilince bi dondum kaldım komik ama kaldım acaba mı demeye başladım ....175 boyum var 63 kiloyum ama gydiğim hiç biişeyi taşıyamıyorum ...geçen gün bi büstyer denedim 75 kap olarak tam beden olarak dar 80 beden tam kaptan büyük geldi ağlayarak çıktım....
Aynıyız boyum 176 kilom 61, meme altı göğüs kafesi 80 cm, memeüstünden ölçünce de 85cm.hadi bakalım hayırlısı olsun, İnan bana ben de herkesin memesine bakıyorum. :KK66: arkadaşımın kızı 5. Sınıfta memeleri benimkinden büyük

Hehe mutluluk 2015 herseyimiz neredeyse ayni :) yillardir hep istedim ama son 3 senedir kendimi sapik gib hissediyorum...

Canım bi albüm oluştur öncesi ve sonrasını görelim.çünkü bizleri neyin beklediğini görmek çok iyi oluyor :KK66:

X