Yeniden birini sevmek ve ilk zamanlar

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Daha önceden konu acmistim utangaç bir çocuk vardı:) sonunda bana mesaj attı bayram haftası görüştük ve o gün tekrar başladık hersey çok güzel gidiyor çok mutluyum. Ama size bir sorum var 2 saatlik mesafe var aramızda 1 ay oldu görüşeli. Ve 1 aydır hafta sonlari o geliyor yanıma. Ben daha hic gitmedim. Bu haftasonu yanına gitmeyi düşünüyordum ; ama ablam arkadaşlarım sen gitme o gelsin değerin olur diyor bir süre o gelmesi daha iyi olur dediler . Ilk zamanlar oyüzden bu tür şeylerden nefret ediyorum aman gitme aman şunu yapma daha iyi durursun gözünde olayları çok sıkıcı.
Yani sizce gitmelimiyim yoksa bir süre onun gelmesini mi saglamaliyim?

Birlikte onun şehrini de gezersiniz değişiklik olur işte ne güzel :) Bana da anlamsız gelir aman gitme o gelsin düşüncesi. Kim müsaitse o gider ne olacak ki

1 aydır o gelmiş zaten bir kez de siz gidin ne olacak ki? Ona da yazık yorgunluk olur. Biraz siz de fedakarlık yapın.

Aslında cumartesinden gidip pazar dönmekti niyetim arkadaşım kalıyor orda onun yanında kalacaktım o tanıştırdı zaten bizi . Ama öyle deyince etrafimdakiler tereddütte kaldım

Aslında cumartesinden gidip pazar dönmekti niyetim arkadaşım kalıyor orda onun yanında kalacaktım o tanıştırdı zaten bizi . Ama öyle deyince etrafimdakiler tereddütte kaldım
Kalacak yeriniz de varsa sorun yok bence daha dolu vakit geçirebilirsiniz. Tabii arkadaşınız tanıyorsa ve onun düşüncesini etkiler bu durum diyorsa bilemem.

değerle yanına gitmenin hiçbir bağlantısı yok bence..istiyorsan git tabiki...herşey karşılıklı..

Bence git. Iliskinde strateji yapma. 2 kere gitsem 5 kere gelir mi 3 kere ararsam beni sevmez mi gibi stratejilere girme. Icinden ne geliyorsa onu yap. Ayrica ne alaka degerin olmaz falan. Degerin varmis ki zamanindan cebinden harcayip yanina geliyor. Muhakkak degerin vardir. kimseye aldiris etme sen beybisi gonlunden geceni yapppp

Hayat müşterektir
Bence hep o gelirse aklında sizinle ilgili kotu düşünceler oluşabilir
Ayrıca adımları hep bir taraftan beklemek çok yanlış

Bu değer nedir ki hemen düşüyor bilinmiyor?
Kusura bakma ama ablan ve çevren tabiri caizse kezban kafasında geziyorlar.
Git yanına sevgilinin. Gezin dolaşın. Hem ona jest olur.
Bu gibi şeyler değer düşürmez. Eğer seni bırakır ve sen peşinde koşarsan işte o zaman düşersin

2 saatlik mesafeden ne olacak ki; hani uzak bir yer olsa, kalman gerekse filan tamam da diğer türlü saçma değil mi?

Back
X