Omg çok korkunç

Şaka şaka :) Şimdi şöyle söyliyim dört numara zaten kalıcı değildi hasta halde buldum ilan açtık bekliyoruz ama hızla büyüyor ve yavru kedi dışındakilerin şansı maalesef çok az

Bunun dışında üç kedimden vazgeçemem bu ihtimal dahilinde bile değil herşeyden öte vicdanım elvermez buna. Zaten birinde mental olarak gelişim geriliği var diğeri böbrek hastası ve 1,5 senedir benleler. Hani nasıl çocuk yapıp sıkışınca cami avlusuna bırakmıyorsak ben de kedilerimi bırakmam. Çocuk demişken soruna da cevap vereyim :) ilk evliliğimi 24 yaşında yaptım 27 de boşandım. Çok kötü bir evlilik ve aldatma olduğundan bebek düşünmedim. Zaten doğru dürüst seks hayatımız da yoktu. Sonra 28-32 yaşlarım arası ailevi ilişkilerimi ve kendi ruh durumumu toparlamakla geçti. 32 iken de eşimle karşılaştım. İki sene çıktık iki senelik de evliyiz. Yani bebek özlemi duymaya vaktim olmadı. Zaten tek çocuk olduğum için olabilir içimde bir anaçlık bir evlat, kardeş, kuzen vs. sevgisi özlemi yok hep kendi yağımla kavruldum ben. Eşim de benim gibi bu özlemi duymuyor aksi olsa anlaşamazdık. Yani yaşım 37 yumurtalamam reglim ve hormonlarım düzenli eğer bir beş sene sonra evlat hasreti duyarsam denerim Allah nasip eder mi eder kim bilir ? Etmezse de bir sürü ana baba hasreti ile yanan çocuk var uygun olursa birini evlat edinirim düşüncem bu.
Yardımcıyı da 15' de bir alırım yeter bana sanırım :)