- 12 Temmuz 2006
- 57.904
- 221.279
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi meredithgrey
Yaşlanmak mı??? Kızkardeşim 41 yaşında, evlenmeden önce iyi bir yerde çalışıyordu, o zamanlar yaş 20'ler, sonra evlendi, eşi çalışma boşver, evle çocukla ilgilen dedi, yıllarca çalışmadı, 2 çocuk büyüttü, he bu arada dipnot üniversiteyi de bırakmıştı, 5-6 sene evvel aftan yararlanıp üniversiteye devam etti bitirdi, işe girdi, ki işe girdiğinde yaş 39'du, 19-20 yılda işiyle ilgili çok şeyler değişmiş olmasına rağmen azmetti, herşeyi sıfırdan öğrendi, kadın azimli, 4 yıllığı bitirince üstüne birde 2 yıllık başka üniversite okuyor:)) çalışıyor, İngilizce kursuna gidiyor, evi çekip çeviriyor, 2 çocuğa yetiyor.Merhaba yine ben. İş bulamadım ve bununla ilgili bir konu açmıştım zaten. Bir iki olumlu görüşmem oldu, haber bekliyorum ve çok umutuyum hakkımda hayırlısı. Ama bu kez de yapamam korkusu sardı beni. Dört kedimiz var, çocuğum yok evim 3+1 şu an aldığım bir yardımcım yok o da ayrı bir sıkıntı konusu ya neyse. Ve ben çalışınca eve yetememekten korkuyorum. Ha evdeyken börekler açıp her gün çamaşır ütü yapmıyorum zaten öyle hamarat bir kadın değilim ama korkuyorum işte. Sanırım mükemmeliyetçilik de var hep derli toplu istiyorum evi. Eh dört kedi ile imkansız.
Çalışınca yardımcı alacağım tabi bulursam ama yaşım 37 oldu acaba yaşlandım mı diyorum kafamda deli sorular.
Yaparsın holavida, ilk başlarda evin düzeni konusunda bocalarsın ama zamanla herşeyi rayına oturtursun, haftasonları bir günü yemek yapma, alışveriş işlerine ayırırsın, bulabilirsen iyi bir yardımcı bulursun evin temizliğini yapar, olmaz diye birşey yok, sen yeter ki içindeki azimli kadını bul çıkar