yeniden deneyeceğim‍♡

En iyisi denemektir. Biseye saplanip kalinmamali. Ömür kısa. Bazi erkekler kadinin degerini bilmeyip ömrünü sömürür.
evet sonucta altina 1. De rast gelecegiz diye bir sey yok :D

Tarih Kilo
10 mart87.200
15 mart86.100
20 mart85.500
21 mart85.200

11 günde 2 kilo verdim

Bugünkü sporum
20180323_203330.webp

Slm kızlar benide aranıza alsaniz birbirimizi motive etsek çok sevinirim. gruplarda mecburi kurallar olduğundan ve ben hergün uyamayacağım için oralara katılmak istemiyorum, hareketli bi oğluşum var hergün ayrıntılı ayrıntılı yazamayabilirim oyüzden yani. Önceki sayfaların hepsine bakamadım, az veya çok kişi bu yolda birbirimize destek olabilirsek ve inşallah ki başarabilirsek ne mutlu bize.

Slm kızlar benide aranıza alsaniz birbirimizi motive etsek çok sevinirim. gruplarda mecburi kurallar olduğundan ve ben hergün uyamayacağım için oralara katılmak istemiyorum, hareketli bi oğluşum var hergün ayrıntılı ayrıntılı yazamayabilirim oyüzden yani. Önceki sayfaların hepsine bakamadım, az veya çok kişi bu yolda birbirimize destek olabilirsek ve inşallah ki başarabilirsek ne mutlu bize.
Merhaba mesaji yeni farkettim. Sabirim kendinize baska gurup buldunuz.
Bende aktif degilim pek arada ugruyorum.

30 martta 88.5 ile tekrar başlamıştım. Bugun pazartesi tartı günüm.

Kilom 88.100

Tarih Kilo
2 nisan88.100
9 nisan86.900
16 nisan
23 nisan

Her pazartesi tartı günüm
1 kilo 200 gram verdim yazmayı unutmuşum.

Konunuzu baştan sona kadar okudum. Fakat neden bilemiyorum yanlış giden bir şeyler var sanki b12.demir ilaçları falan yazmışsınız bunlar mı sebep oluyor acaba kilo almanıza. Yani dikkat ediyorsanız yemeden kesiyorsanız kilo almanız imkansız.

Konunuzu baştan sona kadar okudum. Fakat neden bilemiyorum yanlış giden bir şeyler var sanki b12.demir ilaçları falan yazmışsınız bunlar mı sebep oluyor acaba kilo almanıza. Yani dikkat ediyorsanız yemeden kesiyorsanız kilo almanız imkansız.
Teşekkür ederim ilginize.
Yemelerım düzensiz ve cok hareketsizim sanirim 1 bucuk 2 aydır . Kanım çok cabuk dusuyor. B12 seviyem iyi. D seviyem de düsük bazen takviye alıyorum. Bide benim sülale kilo almaya çok verişli yapımız malesef çok müsait. Kafam atarda ayda bi kac kere atar hata yaparsam yedigim en fazla 1 tatli veya 1 tabak makarna kacamagi olur.

Ama gecen yillarda nasil kilo verdiysem simdi yine ayni tarzda kilo vermeye başladım. Saat 4 ten sonra hic bisey yemiyorum. Ve artık kilo veriyorum. Her pazartesi burada paylasacagim ilerlelerimi

Tarih Kilogiden
2 nisan88.100___
9 nisan86.9001.200
16 nisan86.100-800
23 nisan

Back
X