- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
En iyisi denemektir. Biseye saplanip kalinmamali. Ömür kısa. Bazi erkekler kadinin degerini bilmeyip ömrünü sömürür.inşallah canım benim mutluluk belki boşandıktan sonra gelecek denemeden bilemeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi denemektir. Biseye saplanip kalinmamali. Ömür kısa. Bazi erkekler kadinin degerini bilmeyip ömrünü sömürür.inşallah canım benim mutluluk belki boşandıktan sonra gelecek denemeden bilemeyiz
evet sonucta altina 1. De rast gelecegiz diye bir sey yokEn iyisi denemektir. Biseye saplanip kalinmamali. Ömür kısa. Bazi erkekler kadinin degerini bilmeyip ömrünü sömürür.
Bakiyorum keyfin iyievet sonucta altina 1. De rast gelecegiz diye bir sey yok![]()
Merhaba mesaji yeni farkettim. Sabirim kendinize baska gurup buldunuz.Slm kızlar benide aranıza alsaniz birbirimizi motive etsek çok sevinirim. gruplarda mecburi kurallar olduğundan ve ben hergün uyamayacağım için oralara katılmak istemiyorum, hareketli bi oğluşum var hergün ayrıntılı ayrıntılı yazamayabilirim oyüzden yani. Önceki sayfaların hepsine bakamadım, az veya çok kişi bu yolda birbirimize destek olabilirsek ve inşallah ki başarabilirsek ne mutlu bize.
Teşekkür ederim ilginize.Konunuzu baştan sona kadar okudum. Fakat neden bilemiyorum yanlış giden bir şeyler var sanki b12.demir ilaçları falan yazmışsınız bunlar mı sebep oluyor acaba kilo almanıza. Yani dikkat ediyorsanız yemeden kesiyorsanız kilo almanız imkansız.